Отговори
# 345
Беболе,темите си ги чета от-до и мисля,че няма нищо лошо като съм попитала"Как е при другите деца",нали затова е форума да се споделя опит и информация. Peace

За мерките сме 91 см,тежим 15кг.

# 346
Здравейте и от нас.  Hug

Мамам, представям си колко ужасно се е чувствало детето   Cry

Илка,   cheers

Оле, имам голяма надежда, че през новата учебна година ще се позабравят нещата и ще се оправят полека лека...  Praynig

Борис е дребничък за момченце - 82 см и 10,5 кг. С баща му и двамата сме средни на ръст.

# 347
  • Stavanger,Norway/ Varna
Като заговорихте за мерки, моята Мила си стои 9 кг и нито грам пове4е ве4е стана доста време. Струва ми се, 4е е пораснала на висо4ина, но колко е, незнам, не й давам оба4е пове4е от 82 см. Дрехи с размер 86 са и доста торбести и дълги  newsm78

мамам-ам имам подобни преживявания със свекърва ми в момента, тя затова и Мила се опъва за гърнето, ама не ми се коментира, 4е пак ще се ядосам, малко остана, само до вторник да издържа  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 15:42 от bob4enka

# 348
Хе-хе, Бобинка, не съм имала теб в предвид или конкретно някой. Няма нужда да се засягаш лично. Всеки може да си пише каквото му е на кеф.

Блур, мерси! Докато бях бременна го пиех за киселини това, сега ще питам педи за разстройството. отиваме на лекар след 10 мин.

Мила, да разхлади ама колко? до към 30 градуса го дават.  Sunglasses

Радо беше 93 преди няколко месеца и 14 кг. Сега незнам колко е.

# 349
  • София
Утре ще ходя да си пазарувам книжки за Холандия, я ми препоръчайте нещо ново и интересно за четене. Бърди?

Хехе, сега го видях това  Laughing
Аз, да ти кажа, си взех Киндъл и вече не си харча заплатата за книги  Wink Иначе, ако харесваш чиклети, излезе тия дни новата на Софи Кинсела - Един пръстен и е твой. Също и Яж, моли се и обичай - сега я чета, добра е.
Отделно, ако ти се чете нещо българско, излязоха няколко много добри сборници с разкази: На изток от запада на Мирослав Пенков - прекрасна е  Heart Eyes Както и Симетрия на Захари Карабашлиев
Много е хубава и Физика на тъгата на Георги Господинов и 18% сиво на Захари Карабашлиев

# 350
Симеон е 10.6 Laughing , за ръст не съм го мерила скоро.
Сега е с едни къси панталонки 3-6м Joy Whistling и му стоят прекрасно Laughing .

Но тениските трябва да са големички, да му закриват пупата, но пък колко са му широки Joy - мога още един като него да вкарам вътре.

След малко ще се обадя да запиша час за конс., че не сме ходили отдавна и като се измерим ще се отчета Hug

# 351
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s480x480/251884_4 … _1905921976_n.jpg

Хаха аз само снимка ще сложа Simple Smile))

За мое щастие не е Митака Simple Smile) нашия е плътно с памперс и неиска да си го маха, даже като му го махна ходи да се опитва пак да си го сложи .....

# 352
  • Sofia
Здравейте,

аз мерките на Ники ги писах наскоро, но и сега за статистиката: 94 см. и 15 кг. - за 3 месеца +6см. и +0,300кг.

Количка не знам до кога ще ползваме. Тея я отказа на около 2 години и 2-3 месеца. Като беше обаче на 2 години и 4 месеца се разболя. Едва си стоеше на крачетата и за да я заведа на изследване я качих в количката. И тя вървеше висока като брат си. Голям смях я напуши една съседка - това голямо дете съм го качила в количка. Обяснявам, че е болно - няма значение голяма е и е смешно и да става и да ходи. Горкото се надигна, а аз я върнах да си седи.
Та и сега ще има смях, но децата ми да са добре пък кой както иска да го приема...

Mamam-am накарай мъжа ти да я успокои, че ще и изцикли паркета след като го приучиш на гърне и да диша спокойно свекърва ти. Все пак паркета не е по-важен от внука и...

_илка дано все по-често започне да те вика и да си върши работата където трябва.

# 353
За количките - каката я возихме докъм годинка и половина, изобщо не искаше да седи. Малкият си го возя и ще си го возя още дълго, той харесва да си гледа, не е като сестра си.
Пък тия дето се бъркат по чужди работи - дали е с биба, дали е с памперс, дали е в количка, много ме дразнят Twisted Evil! Всеки си се води по детето и си преценява сам. Аман от всезнайковци всезнайни!! ooooh! Sick

За размерите - бодитата, които са 92см. са му почти точни, така е явно е 88-89 см., не съм го мерила скоро. За килограми - той си се мери сам, дърпа си кантара изпод леглото и се качва и ми се хили. Simple Smile Някъде към 11.500 се измерва, ама е с дрехи, така че сигурно е по-малко.

Мила, Бобче, Файнче, вие ще слагате ли БЦЖ на дечковците? Какво мислите по въпроса?

# 354
Бърди, чиклети не чета. Преди година четох нещо на С.Кинсела,
но не ми допадна. Днес си взех разни исторически, ама защо така слабо ми се стори.
И при детските книги не открих нищо подходящо за Мила - или бебешки, или приказки.
Ние имаме един любим холандски автор, та сега му изчитаме книгите.
Тези българските ще ги потърся.  Hug

Лурдес, какво е БЦЖ? Ако е против туберкулоза - не, няма да слагам и на Мила не съм.

Аз за мерки не говоря, че моите са дребни. Mr. Green
Нико едва ли е повече от 82 см, а Мила няма и 110. Вчера се качи на кантара, че искала да се тегли - 15,7 кг. ooooh!

Аз се приготвям за моминско парти на плажа, хехе.

# 355
  • София
Искам и аз на парти на плажа, може и да не е моминско  Crossing Arms
Ех, като си спомня в края на ученическите и началото на студентските ми години какъв купон ставаше лятото по плажа ....  Whistling

Сега ще трябва да се задоволя само с пържено сафридче, полъхът на терасата и гледката към Стара планина.  Mr. Green

# 356
Привет! В някаква фаза сме на тръшкане и помага само да му привлече нещо друго вниманието.
С гърнето сме до никъде.
Носим размер 92.
Килограми - около 13.

# 357
   Лурдес На Мишел и биха БДЖ като беше на един месец. Тогава си мислех, че ме чакат много екскурзии до Африка, щото мъж ми ги обеща и за това. Пък сега само ги сънувам екскурзиите, но това е друга тема...Иначе след една година не съм и била нито една ваксина, че нещо с тия пъпки ме е страх  Confused
   За количката и аз не мисля да се отказвам от нея скоро, дано само дзверка иска да се вози. А за БГ коментарите, бъдете по остри като отговаряте и ще спрат  Mr. Green Аз много ги лекувах бабките пред блока, който ме гонеха всеки ден да ми кажат, че съм много дебела и че детото е много голо и че баща ми го е возил срещу вятъра-това на 30 градуса, вятър ли бе да го опишеш  Laughing
   Мерки и теглилки незнам, но е ниска и трътлеста  Crazy

# 358
И аз много ги лекувам разни бабички и по всичко компетентни лелки... много ме дразнят и след като те не са достатъчно тактични да си мълчат и аз няма Grinning .
Ужасно ни е горещо, не знам как ще се спи...

# 359
  Лурдес На Мишел и биха БДЖ като беше на един месец.

Машинистка ли ще става
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт