Момчил тичаше с децата от селото до към 23ч и майакта беше в тих шок от този факт. Та подкрепям Мис Файн, че всичко е до възраст. Но пък това общо хранене е такъв кеф - говорим си, "виждаме се" . толкоз, спирам 
И въпреки всичко, ако са й здрави, може и да са криви... моите не са нито здрави, нито криви, ама ей ме на, носих шина около 1 година и до там. А то явно си иска повечко време 
Момчил тичаше с децата от селото до към 23ч и майакта беше в тих шок от този факт. Та подкрепям Мис Файн, че всичко е до възраст. Но пък това общо хранене е такъв кеф - говорим си, "виждаме се" . толкоз, спирам 
И мога да ви кажа, че беше с-у-п-е-р!
И спи на обяд, може в 6 да стане от следобеден сън в 8 почва да иска при Па па и ми вика найт найт
Явно си и остана навик от бебе, не я слагам насила, тя в 7 и нещо почва да иска да спи и задремва по ъглите. Англичанчетата още по рано лягат, дори в 6-7, в градината им дават вечеря в 4 и бяха много учудени, че Мишел яде в къщи пак. На мен ми е екстра и аз съм човек, искам малко почивка

Днес Мая си намери шината. Под една пейка. Толкова много я търсихме и вече не се надявахме. Здрава е, нищо й няма, измих я и я изварих.
!Ама още малко и тръгват на детска,а аз ако всичко е наред на работа!
,пък догодина щели пак да отидат....!Дано успея пак да ги заведа! 
Обаче му обясних, че този път няма да го боли, та склони да седне и свърши работата където трябва... но пък ме държа за ръцете през цялото време, милото...

Би било прекрасно! 
Би било прекрасно!
Препоръчани теми