Отговори
# 660
Бобинкаnbirthday, жива и здрава да си! Hug
Не съм, честита придобивка! Относно диетата- недей бъди твърде строга към себе си, все пак три деца чакат на теб по цял ден Hug, трябват ти и сили отнякъде Naughty, нищо че Стоян помага с бърсането Crazy

ХейлиHug Hug Hug

Честит Симеонов ден! Честит празник на Симона на Олето, Симеон на Хейли, Симона на Пашик- със здраве и гордост да си носят имената!

# 661
Честит имен ден на сладките Монита   bouquet Да са лъчезарни, щастливи и здрави!

Не съм - каква диета, бе жена, не кърмиш ли  Thinking? Честита ти придобивка. Това с бърсането на пода и при нас е на мода  ooooh! - Смехи прави същите поразии и само тича да си вземе парцала, за да мие пода  Laughing

Адаш, аз съвсем забравих да я видя  Whistling Laughing, но около 19.30 не беше много атрактивна.
Краси - така наричат Луната, когато в един и същи месец има 2 пълнолуния  Hug Иначе тя си изглежда по същия начин, освен в случаите, когато има изригвания на повърхността й.

Нашия тати излезе 1 седмица в отпуска, та сега ще разместваме малко в къщи - да видим къде ще позиционираме бебешката кошара, ще вадя дрешките от каката, ще пренареждам детския скрин и гардероб, че то мах 1 месец остана до края  Laughing

# 662
Леле, адаш, то наистина не останало - колко бързо минаха тия месеци  Crazy

И аз чаках Ла Луна да стане синя, ама не - така се беше облещила и си беше жълта  Crossing Arms

Тая сутрин съм получила мейл, че Мая е приета на ясла - ако не я запиша, остава в системата за следващите класирания, нали?

Честит Симеонов ден на всички малки и големи именяци   bouquet

# 663
Честит имен ден на празнуващите днес!! Да им е живо и здраво името!!  bouquet

# 664
Честит Имен ден на всички празнуващи!
Днес и нашата кукла има имен ден  ,тя обаче е кръстена на Стоян ,та може  и с дядо си да празнува, въпрос на избор.И с каката  е така ,габитата празнуват март месец на св.Гавраил ,но ни епразнуваме на Гергьовден ,че на Георги  е кръстена и е голям празник ,а другия е мн неизвестен.

Хубав ден на всички!

# 665
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug Всички още спят, пък аз готвя и седнах да ви нагледам!  Grinning

Честит симеонов ден! Много здраве, щастие и късмет на всички именници!   bouquet

Диданке, Киндъла е електронна книга. Оууу и честито приемане в ясла!  Grinning
 Лурдес, не, че имам време за четене - крада си вечер всички като заспят и малката докато суче, то затова и не си лягам преди 2.  ooooh! Ама няма как, не мога без да попрочитам малко.

Смехи, ле-лее, то съвсем не останало!  Party Като си представя, че скоро ще гушкаш едно малко вързопче и ми става много мило! Много са готини тия мънички шушулчета!  Hug
 А за диетата - пазя 90 дневната (на разделен принцип е), тя е от малкото позволени за кърмачки и вчера бях на плодове и ядки, та въпреки, че не бях толкова гладна (щото добре си хапвам дори и плодове и ядки) като се размириса и ми потекоха лигите. Ей тая част на диетуването ми е най-гадна - налага се да готвя неща които обичам, а изобщо не може да ям защото не е честно цялата къща да е на диета заради мен.

# 666
Не съм-че, и аз съм на 90дд, сега съм в почивката. Правя по 2 смесени хранения на седмица. Много, много съм доволна от тази чудесна диета. Хапвам си и слабея.

Хейли  Hug

Бобинка, честит празник, много щастие!  Hug

Синята луна била много подходяща да се избавим от емоции, спомени и т.н. неща, които ни пречат и тормозят. Но не се задълбочавах в ритуала. Ако на нещо му е дошло време да си отиде, ще си отиде и без ритуал.

Момичета, днес Бо е при баба си, след малко ставам и почвам да събирам багажа за морето. Много се вълнувам  Crazy. Решихме да опитаме да стигнем Царево и там на място ще избираме. Носим си кошарата, така че ще е по-голям избора.

# 667
Облак, може и да бъркам, но ако село Варвара е наблизо, много е добро. Нощувки по 15 лв на човек (и бяха във висок сезон), евтини ресторанти с хубава храна и не на последно място, тихо и хубаво за деца. С две ръце препоръчвам.  Peace

Благодаря ви за честитките!  Hug

# 668
Момичета, почерпете се за именника ми Heart Eyes .

Много ви благодаря за пожеланията!

Пашик, Оле, да са ви живи и здрави дечицата!

Облаче, лек пък и много хубаво да си изкарате! Hug

Диде, дано всичко с раждането ти мине леко  Praynig Hug

Симеон съм го научила да хвърляме пишето и акито в тоалетната (когато е свършено в гърнето) и да му казваме чао, после си пуска сам водата. Ако се изпишка на теракота, само аз чистя, на него не давам Peace

# 669
bobinka честит рожден ден! Да става все по-хубав животът ти!   newsm51

Честит имен ден на всички именници! Нека името да им носи много красиви неща! newsm51

# 670
Честит Имен ден на всички Именници!

# 671
Облак, може и да бъркам, но ако село Варвара е наблизо, много е добро. Нощувки по 15 лв на човек (и бяха във висок сезон), евтини ресторанти с хубава храна и не на последно място, тихо и хубаво за деца. С две ръце препоръчвам.  Peace

Да, и аз! хотел "варната", стая 305  Laughing 40лв беше за 4-ма ни през юли, сега може би е по-евтино!! с хладилник, ТВ и климатик. Селският плаж е вълшебен, а наоколо има меки скали, които образуват басейнчета и за деца е сууупер!! снимките от морето във фейсбука ми са 50% от там и 50% от Иракли. От кръчмите - при Димо, за деца е добре, на другите места не можеш да се наядеш като хората, само ги гониш...

# 672
Милички, благодаря ви!  Hug Ще имаме предвид и Варвара.
Сега ще погледна за нещо подходящо в Черноморец, защото той е най-близо до Бургас и еветуално ако на Борко понесе зле пътя, ще сме там.

Честито на именниците!   bouquet

# 673
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,
 Честит Симеонов ден на всички празнуващи! Да си носят името с много здраве и късмет ,а в живота занапред само хубави неща да топлят техните щастливи сърца!
bobinka честит рожден ден! Макар и малко със закъснение ти желая любов и благополучие във всичките ти дела!

Не съм ,успех в диетата!  Peace
Тая сутрин съм получила мейл, че Мая е приета на ясла - ако не я запиша, остава в системата за следващите класирания, нали?
Освен,че остава в системата за следващите класирания,ако не я запишеш в срок губи мястото си,което е спечелила . Naughty Поздравления! Аз не рискувах да чакам последващи класирания,а го записах веднага щом го приеха. Peace

При нас всичко върви по график  Mr. Green Нестор от понеделник се връща в неговото ОДЗ и вече ще ми е по-спокойно.. Crazy
Аз съответно съм със заниманието да се стегна за командировката,която ми предстои във вторник до Малта.. Flutter Но честно казано не знам как ще издържа 10 дни без моите мъже.... Crazy особено без малкия  Mr. Green

облаче,весело изкарванееее!  Sunglasses

Хайде,чао засега  Stop

# 674
Момичета писах и във ФБ, но искам да ви помоля и тук, ако можете да помогнете на Денимир - нуждае се от спешно преливане на поне 3-4 банки  кръв "АБ- (отрицателна). познавам го лично, много ми се мъчно за него Sad прекрасен човек, рисува, страхотно, но... ракът не прощава. кръвта трябва да се дари само в област Плевен, от София не става. Има възможност да се осигури транспорт до Плевен. моля, споделете линка, дано има повече дни момчето...
http://novinata.net/Da-pomognem-na-Denimir-ima-nuzhda-ot-AV-otritsatelna

Общи условия

Активация на акаунт