Ще му омръзне и на Стоян:)

) Акането беше ок до скоро време, когато дори сам си носеше гърнето, но от скоро и него го прави, където му скимне.

Интересното обаче е, че колкото повече отслабвам, толкова повече ме мислят за бременна и чак ми се карат по автобусите що не съм сядала и ме дърпят едва ли не да седна.
Вече много ми писна честно казано, а и шкембето вече доста се прибра и не е като за бременни. Пфуууу....
Тя била за момченца да стават (това разбира се го разбрах мнооооого по-късно). Била много добра възможност за правене на бебета.

) В яслата ще сменяме бравите на по-високо, защото единствен тои си решава, че трябва да излезе от двора и хуква, сестрата все пак гледа 20 деца, родителите я заговарят. Обратно на децата които не искат да са оставяни, нашия е като ударен електрон и си е самодостатъчен. 

- цял ден обикаляхме по банките, срещнахме 1260 трудности, на които намерихме решение, вечерта доволни отиваме да си избираме кухненско обзавеждане и ни "зарадваха", че няма как да стане нашата работа, заради съдебно решение при развода на собственика
. Говорихме с адвокат - нямаме шанс... А толкова много искам да се изнеса от тук, за това и толкова тежко го преживях(ме).... 
сигурна съм, че скоро ще намерите нещо по добро и ще си викаш ох, добре, че не се натресохме на онова, винаги така става, не страдай 

"

,браво,че си починала,аз нямах този късмет
,не се тревожи,сигурно е за добро,ще откриете още по-хубав апартамент 
,но нямаме място.
- какво избрахте?
- с всеки изминал ден ми става все по-трудно
и някакси повярвах, че е дошъл "нашият момент"... Дано скоро си намерим нещо подобно
и да се премесим 

Карах го и аз, днес съм за сефте на работа след 4 дни търкаляне и пъшкане - при мен основното се оказа много висока температура, първата нощ и деня след това все по 38.8-39.2 влачех, направо са ми мъгла тези дни.

хайде вече всичко да се нареди! 

Та ако намериш такова нещоп дето да пиука като се отдалечи - свиркай. 

, щом сте го решили, ще откриете точното жилище, убедена съм! Но явно ще стане по-бавно, отколкото на теб ти се иска.
На мен брекетите не са ми стрували толкова
Колкото и да са се дигнали цените за 3 години ми се струват прекалено надути вашите! Ще ти пратя телефона и на моята ортодонтка, тя работи предимно с деца.
Лекарството, с което мажехме изобщо не го отразява
- лапа пръста и това е. Даваме чесалки - играе си с тях за кратко и пак лапа пръста
Незнам дали има значение, че новата ни групичка, с която се разхождаме, все още са с биберони, но съм много огорчена от факта - пръст в устата
Препоръчани теми