Приятелката и гаджето

• 16 808
  • 165
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз одма ти ставам приятелка, толкова си ми симпатична от форума  Hug

# 61
  • София
Аз одма ти ставам приятелка, толкова си ми симпатична от форума  Hug

Писах и на лични, но и тук да кажа - не се сдържах: благодаря ти много!!! Hug

По темата: не съм особено "ЗА" мъжът ми да се събира с мои приятелки ако ги имах....По-скоро бих преценявала в конкретния случай...Има си наистина хищни мацки и не е нужно да се тикам сама в устата на звяра......
Винаги и всякак може да се случи, но що пък да имам и аз заслуги...

# 62
  • Бургас
Добре де, че има хищни мацки, има ... ама тия мъже да не са безгласни букви? Да не би да ги изнасилват случайно?
Аз бих ги запознала нарочно - така ще видя колко струват и мъжът, и приятелката ... Ако някой/или и двамата сгафят, да си вървят по пътя и толкова.
Мъжът ако толкова не може сам да се опази и да каже:"Не", ако не е с приятелката ми, ще е с друга ... Mr. Green

# 63
Права си Simple Smile
Аз имам една ама наистина много красива приятелка, лепотица от всякъде. Още на втората среща я взех с мен уж така да пие кафе с нас докато стане време за дискотека. Тоя я гледа няколко минути, (ясни са му тея номера Wink )  наведе към мен и  каза "Не ти се получава, не можеш да ме впечатлиш "Laughing

# 64
Мон... съгласна , и аз така мисля ако мъжа и не може да устой на една приятелка , какво става на кокетни колежки или негови познати.такива мъже и дружки далеч
Моята най-близна приятелка напоследък(даже е оставала да спи вкъщи , на моето легло а мъжо в кухнята)според мен е вкуса на мъжа ми , той често се базика по нейн адрес с разни сексуални намеци , често му отговарям"ми айди де отивай при нея" а той"ама майтапя се за какво ми е" въпроса е вярата в мъжа и още повече в приятелката , аз и имам огромно доверие

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 09:51 от Течен-Шоколад

# 65
  • София
Така де, аз това писах - може навсякъде и винаги да се случи.Просто не искам аз да съм част от подобна случка....
Така наречената ми най-добра приятелка не е спала с мои гаджета, но много искаше да ме засенчва, ей така за спорта.....Чупки, стойки, остроумничене...
Това беше отдавна...И сега се чуваме и виждаме, но тя вече не е заплаха...Някак така се стекоха нещата....

# 66
Не съм усещала заплаха от приятелки. Дори и от по-красиви от мен. ) Просто сме били твърде различни, с различни вкусове и виждания, за да си падне един мъж едновременно по мен и моя приятелка. ))))
А сега вече, приятелки нямам, така че ми е съвсем лесно. ) Laughing

# 67
Така де, аз това писах - може навсякъде и винаги да се случи.Просто не искам аз да съм част от подобна случка....
Така наречената ми най-добра приятелка не е спала с мои гаджета, но много искаше да ме засенчва, ей така за спорта.....Чупки, стойки, остроумничене...
Това беше отдавна...И сега се чуваме и виждаме, но тя вече не е заплаха...Някак така се стекоха нещата....

И аз имам една такава.Хем знае,че така ме дразни,и продължава.Не стига,че твърдеше,че не пречи аз като съм имала връзка с него,тя да е следващата,ами и пак се намърда да работи в близост до него.

# 68
  • Пловдив / София
Аз съм решила проблема с приятелките - нямам такива...За съжаление...

А сега вече, приятелки нямам, така че ми е съвсем лесно. ) Laughing

Това е толкова тъжно. Как може да нямате приятелки. Даже и една да е. Човек, с когото можеш да поговориш, когато ти е тежко, човек, с когото да излезеш да пиеш по кафе, да му се обадиш, когато имаш нужда за нещо и т.н.
Нито мъжът, нито дете могат да заместят едно истинско приятелство.

# 69
О едва ли е толкова тъжно , от опит знам , че прекаленото споделяне с приятелка не е хубаво...каквото имам за споделяне с майка ми или сама си приказвам , парила съм се от поделяне с добра приятелка ми беше от детство и вече нищо на никой

# 70
  • Kопенхаген
Аз съм решила проблема с приятелките - нямам такива...За съжаление...

Е GENTIL, стига де ние кави сме тук лукови глави ли?  Laughing Аз си мисля, че целия форум можем да бъдем приятелки въпрос на желание и подадена ръка Hug

По темата, от авторката струят чувства на малоценност, да съгласна съм, че приятелката е враг №1 на връзката, и че трябва да се държи на безопасно разстояние, особено ако е самотна мъжотърсачка.
А подобно държание и усилия за вечно противопоставяне на двама души едва ли би било благоприятно за връзката и.

И защо трябва да се отделя такова голямо внимание на приятелката, постоянни излизания и т.н.?
След като е наясно, че връзката е сериозна и това е споделено от двамата, приятелката просто минава на по заден план и на нея се отделя по малко време  Grinning

# 71
Права си Simple Smile
Аз имам една ама наистина много красива приятелка, лепотица от всякъде. Още на втората среща я взех с мен уж така да пие кафе с нас докато стане време за дискотека. Тоя я гледа няколко минути, (ясни са му тея номера Wink )  наведе към мен и  каза "Не ти се получава, не можеш да ме впечатлиш "Laughing

Каква лисица е мъжът ти. Laughing Уподоби на някое известна въпросната приятелка, за да разберем на какво е устоял. Whistling

# 72
  • София
Мадам, не четеш, любов моя!!! Hug

Веднага съм добавила, че каквито и несгоди да имам съм първа писта тук....
Не го намирам за тъжно...Тук са ми помагали повече отколкото в реала...

# 73
  • Пловдив / София
Абе, не знам. Форумът си е форум.
Истинското приятелство е друга бира.
Имам 3 много близки приятелки. С двете се познаваме от ок. 15г.
С третата от 5. Но съм сигурна, че никога няма да ме предадат, както и аз тях.
Помагали са ми много през годините. Имам предвид чисто емоц. подкрепа.
И знам, че винаги са готови да се отзоват.
За тия години нито сме се сърдели, нито сме се карали, нито сме си крадяли мъже по някакъв повод.
Даже и с месеци да не се чуваме и виждаме /една от тях живее в чужбина/, като се срещнем е все едно сме се разделили вчера.

# 74
  • София
Късметлийка си - радвай се Hug

Общи условия

Активация на акаунт