Британците, британците! - Любофтааа е по-силна от всичкооо - 58

• 18 847
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • срещу двата комина :)))
ей, Пуц , забравих да споделя, че с толкоз разговори за тоя Лешник, се сетих че съм го гледала в Kick ass, само дето хич не съм го забелязала  Joy

# 601

Така е, ама предпочитам Брус Уилис, отколкото на тоз нациста болестотворните помии.  Sick

Е ,аз праснах името като олицитворение на простощина в киното де( вий мъ разбрахте надявам се  Wink)

# 602
  • в сърцето на един мъж...
Моин моин
Мячик, вероятно щото ще са само два сезона, затова е мини, ако беше 6 например, щеше да е макси Mr. Green
Аз съм на тема Батман, всекакъв Батман Mr. Green

# 603
  • в морето до колене
Geia, не ми се нравят нещо такива категоризации...
За мен всичко що е повече от 7-8 серии НЕ Е мини!

Най-дразнещ в това отношение и досега ми е случаят с "Абатството..."
Две години го класифицираха като "мини" - тая година вече като "макси"  Mr. Green

А The Killing, примерно, дето и на слепия е ясно, че ще е ограничен като времетраене - от самото начало го класифицираха като "макси"  Crazy

Ама това са си мои ядове.  Crazy
Чунким няма с какво да си късам нервите...  hahaha

# 604
  • в морето до колене
Sorry за двойния пост, ама щях да казвам нещо още на Пуц...

Права беше за акцентите.
Грант като водещ на австралийската "Шеметна надпревара" звучи по съвсем различен начин от "бясната съдба"  ooooh!

# 605
Не знам, вероятно зависи от рейтинга на самия сериал. Ако са тръгнали от самото начало с голямата кошница - явно е макси, а ако са тръгнали без да очакват нещо кой знае какво, а се е получило добре, явно преминава от мини в макси Mr. Green

# 606
Мини - макси...  Joy
В ВВС почти винаги почват с по 6 серии, което по американските стандарти е мини.
И после след като стане хит увеличават бройките на сериите следващия сезон.

# 607
И аз мисля ,че зависи от броя серии.Стандартните макси нали са по 22-25серии на сезон, а тия до 12 са мини.

# 608
Мисля, че в UK не правят по 24 серии като американците.

# 609
Ау, Сарки, черпавай - Сиена станала мама Mr. Green

# 610
Мячик не пита ли за american horror story?

# 611
Малко докторски хумор  Mr. Green Heart Eyes

и

# 612
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мячик, моята идея за мини-сериал е най-драстична- два, до три епизода (като Birdsong да речем) Laughing

# 613
  • в морето до колене
Мячик не пита ли за american horror story?

За него точно питах, да...

Мячик, моята идея за мини-сериал е най-драстична- два, до три епизода (като Birdsong да речем) Laughing

Джой, първоначално и аз бях така, но има и някои по-дългички - като Милдред Пиърс, да речем; или The Hour, заради които стигнах до малко по-толерантна цифра  Grinning

# 614
Мячик, вероятно щото ще са само два сезона, затова е мини, ако беше 6 например, щеше да е макси Mr. Green

Сакън! Пу-пу!  Shocked

Мяч, и аз мисля, че е заради броя на епизодите, ама найш ли как ми дреме.  Mr. Green

ей, Пуц , забравих да споделя, че с толкоз разговори за тоя Лешник, се сетих че съм го гледала в Kick ass, само дето хич не съм го забелязала  Joy

Мтой там сигурно е на 12 години. Той и в Хаус се е мяркал - един мазничък, загладен, с бузки...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт