Да отпуснем душата №4

• 26 554
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • София
аре ма Титке къде одиш цел ден  newsm78
е гледа си на боб Joy Joy Joy мене тъкмо ме пусна главата и сега пак ме почна ooooh!

Десди, почти позна

Сигма, ей това правя

Ако загубя кристалната топка, ще мина на лампа  Joy

# 676
а какво гадаеме?
Кога ще ти спре ли  newsm78

# 677
Малей Тите Hug ти да не отваряш сергия на Женския Joy Joy Голямо запасяване с варива гледам имаш hahaha Абе мацки я дайте един съвет Simple Smile канена съм за кума на сватба досега зяпям роклите в next.uk и си харесах една newsm78 ама е бяла дантела, не е много подходящо май, т.к и булката ще е в бяло Joy

# 678
А що не идеш в магазина- хем ще видиш как ти стои, хем цената предполагам ще е по ниска  newsm78

# 679
  • София
Малей Тите Hug ти да не отваряш сергия на Женския Joy Joy Голямо запасяване с варива гледам имаш hahaha Абе мацки я дайте един съвет Simple Smile канена съм за кума на сватба досега зяпям роклите в next.uk и си харесах една newsm78 ама е бяла дантела, не е много подходящо май, т.к и булката ще е в бяло Joy
Ми май не е, щото моята кума на сватбата ми беше в мръсно бяло и после всичко коментираха как можело........иначе на мен не ми пречеше....

# 680
  • София
а какво гадаеме?
Кога ще ти спре ли  newsm78

то го нямаше вчера цял ден, избликна в цялата си прелест на самия преглед  Sad, и от тогава го няма , явно си тръгна, ама късничко  Mr. Green
Сега хвърлям боба
1. ще успея ли в понеделник да се вредя за МБ - доки ми каза в 10 ч. пред кабинета да висна
2. в сряда дали ще ми е чиста МБ след лечението
3. ако всичко е ок ,в сряда или в четвъртък ще се фотографирам

Общо взето карам го на боб, щото всичко е  newsm78 newsm78  newsm78

Единственото ясно е, че доки е много готин човек  Peace

# 681
Много имаш да ме черпиш  Peace

# 682
  • София
Тити:
1. Със сигурност ще се вредиш- ако требе ще идваме на помощ с лакти да бутаме тълпата Peace
2. Ще е чиста
3. Ще се фотографираш Peace

# 683
  • София
Много имаш да ме черпиш  Peace

Съгласна съм и ще черпя, ама не виртуално  Simple Smile

даже вече препоръчах доки на друга девойка, стискаме и палците довечера

# 684
е не е за хора ви казвам

# 685
Тите ти на коя клиника се спря? Я вижте за тази става дума newsm78 http://www.next.co.uk/g572014s4#847972g57

# 686
Титке, съгласна съм. Да мине снимката и да видим тръбите и ще се нальокаме здравата.

Ох май ще ми излезе име на пиянде  hahaha

# 687
А що не идеш в магазина- хем ще видиш как ти стои, хем цената предполагам ще е по ниска  newsm78
Ми в магазините няма такива, а и аз коити си харесам все започват от 200 лева и нагоре Shocked ама аз отдавна си поръчвам от Некса и съм доволна и откъм качество и откъм цени Flutter

# 688
  • София
Тите ти на коя клиника се спря? Я вижте за тази става дума newsm78 http://www.next.co.uk/g572014s4#847972g57
Харесва ми, ама вземи кремавата, че бялата не е подходяща- да не те помислят за булка. И цената е супер Peace Peace Peace

# 689
  • София
е не е за хора ви казвам

Вико, видя ли си по-назад рокЛАта  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт