Да отпуснем душата №4

• 26 699
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Тите ти на коя клиника се спря? Я вижте за тази става дума newsm78 http://www.next.co.uk/g572014s4#847972g57
Харесва ми, ама вземи кремавата, че бялата не е подходяща- да не те помислят за булка. И цената е супер Peace Peace Peace
Ванче мерсаж   bouquet единствено ме притеснява, че съм руса и ще се сливам с роклето  Joy

# 691
  • София
е това вече незнам...други цветове нямат ли?

# 692
оназ вегетарианската ли

# 693
е това вече незнам...други цветове нямат ли?
ми то дантелата най-си върви с белия цвят  newsm78 Flutter освен да придумам булката да е  в цвят пинк  Joy Титкоо, Виката не може ти отговори сега hahaha щото вече е захрупала роклето Joy Joy

# 694
  • София
оназ вегетарианската ли

ми поне ще замезваш  Mr. Green

# 695
ама аз си падам по туй що се дере, а не се бере

а ако ме атакуват вегетарианци или зайци?`кво да правя? по голо гъзие да си ходя?

# 696
Ми тогава вземи модела на Лейди Гага с пържолите  hahaha

# 697
Ми тогава вземи модела на Лейди Гага с пържолите  hahaha
бе тя Виката на сватба ли, ша оди или да замезва  Joy Joy Joy

# 698
Ми тогава вземи модела на Лейди Гага с пържолите  hahaha

тогава па с вилици и ножове да ме погнат. аре нема нужда. ще си ходя конвенционална

една басмена рокла, сандалетки и хавлиени чорапки...... ша втъкна в буйните коси шноличка (лъскава) и готово. най-много коланче някаква да туря кат акцент

# 699
и една китка в бяло зад ушето да се върже с хавлиените чорапки  Joy

# 700
Вико и ти ли ще си кума Crazy Ама супер тоалет ни обрисува замислям са и аз тъй да са опна ма на вече си избрах http://www.next.co.uk/gl9450s3#l14922gl9 може би тва, е не е в бяло и не е дантела ма Joy

# 701
  • София
Десди, хубави са всичките модели, които са на снимката. Ма аз не мога да купя без да пробвам- поне рокли и панталони. Само блузи купувам така без да меря Peace

# 702
и една китка в бяло зад ушето да се върже с хавлиените чорапки  Joy

ша завтъкна свенлива момина сълза - да е в унисон с благия ми характер и овчо простодушие

Дезди, за мое щастие ще съм редови участник в мероприятието

# 703
Вико ша са охарчиш  bowuuза момината сълза hahaha щото сега не е в сезон hahaha и ги внасят от незнам си къде, та са соленки откъм цени Joy Ванче аз отдавна поръчвам рокли от некса специално и винаги се вмъквам в размера явно съм ги налучквала, последно за едно кръщене си взех рокле отттам, ма съвсем ми е точно Peace

# 704
Вико ще си прекрасна  Blush
Горката булка, след Виката никой няма да и обърне внимание  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт