Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 697
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
danaya80 Честит рожден ден !!! Много здраве щастие и любов и щастлива мама септември месец   bouquet
За очния преглед най-добрата ми приятелка преди да роди ходи и и разширяваха зениците, така че явно е до лекар...Може би трябва да разместиш прегледите, защото ако очния прецени може и да ти разшири зениците Simple Smile

# 196
Ох момичетааа, толкова хубави покупки сте направили!  smile3501 Сега видях за пръв път албумчето и ми стана едно миличкооо  lovekiss Ние за сега сме направили само големите покупки - кошарка, количка и столче за кола  ooooh! Боооже колко много има още за купуване  ooooh!

# 197
Данайче, аз когато ходих на очен, не ми е разширявала зениците. 
Покупките наистина са страхотни!  newsm10

# 198
честити покупки на всички  Hug
Данайче - да си жива и здрава  Heart Eyes пожелавам ти най-хубавия рожден ден заедно с малкия бебчо в корема  Grinning

аз си купих още 3 тензухени пелени  Mr. Green бях днес на очен лекар и стоматолог  Grinning

ще получим финансовата помощ за раждане на бебчо - но има хиляди документи за целта и разправии с институции - все пак 5000лв не са малко - и ще се потрудим с мъжо да си ги вземем  newsm44 - днес започнахме с подготовката на документи  Mr. Green

# 199
Стаси и на мене ми е голяма чуденка за педиатрите, досега не съм се интересувала, тъй като не бях сигурна дали да раждам въобще в София  Whistling но мисля, че ще трябва да се ориентирам. Ще питам аз една мама от блока за нейната педиатърка коя е и дали е доволна и ще ти кажа. Още нещо тук има ли в квартала добра лаборатория да работи с направление, че ми дадоха за кръв и няма смисъл да ходя пак в частната да давам пари  Peace

# 200
Утре ще е моя преглед,док каза че няма смисъл да е днес,след като ми трябва болничен с утрешна дата;).Пък аз ровя от часове обяви за квартири и ми лудна главицата вече.Дано скоро се намери читава.
Фейт аз я имам бертонската помпа.Определено са се постарали да имитира авентската Mr. Green.Тя ми е само за начало обаче,после сигурно ще взема и оригинала. Hug

# 201
За очните дъна не разширяват зеници. Слагате брадичка на една машинка и ви духва въздух в окото. Нищо сложно не е.
Лъки кога ще ходиш до Джъмбо? Азис бебе и аз много ги харесвам. Нашата едната е такава.

# 202
Данайче, честит празник Simple Smile
Днес е ебаси жегата... мислех да излизам, но май ще си пусна някой филм и няма да си давам много зор...
За спалното бельо... не издържах на тия кравички дето ги показахте Simple Smile, едни жабчета си взех и едни шарени на икея ще взема...
ето:

тръпки ме побиват от розово, барбита и блестящи разни кичове... кити котета, хани монтани и всякакви други подобни....  Naughty

# 203
Здрвейте !
danaya80 , честити рожден ден! Да си жива и здрава , много обичана , много щастлива!   bouquet

ох, аз се провалих на изпита днес.. а ми е последен и така ме е яд..  Sad

# 204
Аз се завърнах от преглед и бързам да се отчета. Все още е момиче  Mr. Green ,главичката е по-малка с 4 дена, но не бие мечки  Wink иначе за тегло ми каза че не може точно да се определи но е около 1700гр. И снимчица си взехме- на главата в профил. Доки каза че е много палава, защото се завъртя 15 пъти за 3мин.  hahaha Горката аз  ooooh! какво ли ме чака. Качила съм още 2 кила и станаха общо 9. Кръвното ми е 50/80, май няма да го вдигна поне до 70/100. Казаха ми никакво излизане през деня и мноооооооого течности.
Много са хубави тия чаршафчета, но аз ще се въздържа май...
Хайде, чакам отчет и от другите прегледи  Heart Eyes

# 205
Danaya честит рожден ден,здраве,късмет и прекрасно бебче през септември!
Ева,Аглая страхотни са чаршафчетата,сладки сънища на бебчовците с тях!

# 206
ох, мъжът ми сега се прибра - давал кръв 350мл - горкото ми - ужас - тук за раждане на дете искат да дариш кръв - и ти дават бележка - ужас  Shocked

правих му чай с мед за глюкоза, яйца, месо...направо не знам какво да му давам - а той не слуша - и пак излезе на работа  #Crazy

# 207
Лъки кога ще ходиш до Джъмбо?

Най- вероятно в петък сутринта, да успея да се завърна по обяд, че голямо топло, голямо нещо. Утре имам ангажимент се оказа, иначе за утре го бях замислила.

Качих снимка на чаршафите и нощницата. Чаршафите са 10лв комплекта, фирмата е Бг и сама си произвеждала платвете.
http://www.belotex-varna.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8
За тази цена може да е останал комплект от стара колекция, но мен това не ме притеснява. На пипане са плътни.

# 208
danaya80, Честит Рожден Ден!Много здраве, късмет и много положителни емоции!

# 209
Milena_87 защо не си взе направо Авентската тогава  Heart Eyes
Тази на Бертони чета в нета, че я бивала ... но аз все още мисля  Crazy

Aglaya Много сладки чершафчета  Hug

rossy скъсаха ли те или просто ти смяташ, че си се провалила  Rolling Eyes Hug

stefiss чуднички новини ... айде още няколко останахме на очет  Mr. Green

anghella за първи път чувам, че трябва да се дава кръв  Shocked тук няма такива работи  Crazy

Lucky* бързо да кажеш от къде взе тези еФтинки чаршаФета  Crossing Arms Mr. Green
Има ли други цветове и как се кава фирмата ... може да имат магазин и в Пловдив  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт