Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 702
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Привеет Hug
Стефи ,честита количка  Peace.Обожавам комбинацията от розово и сиво  Heart Eyes
Гледам,че много от вас днес са на преглед,аз ще звънна след малко на моя док да каже днес или утре да ида ,че болничния ми изтича днес:).А и нямам търпение да видя какво става с бебе,порастнало ли е ,всичко наред ли е..Пък и краката ми почнаха много да отичат и се притеснявам да не е нещо опасно.Ще искам да ми пусне изследване на урината този път,че с кръвните изследвания не ми пусна.
Днес да се пазите,има райони в България ,в които ще е над 35 градуса ooooh! и така общо взето до неделя...
Данайчеее,честит рожден ден!Много здраве и щастие !

# 181
Добро утро и от мен  Simple Smile
Данайче, честит рожден ден, септември най-сладкото и пухкаво бебенце да е твоето  Hug
Фейтче, успех на прегледа днес  Hug
Пипи, и аз по принцип не хъркам, но половинчо каза че съм почнала  Laughing От бременността е мила, ще отмине  Hug
Нали вече официално и аз съм в 8 месец и вчера купихме от кидикеар доста неща, кошче за кола, шишета, музикална играчка за леглото, играчка за кошчето за кола, водоустоичив чаршаф, табелка за кола " baby on  board" и  на Томи типи ето това несесерче: http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … 1_-1_109413_10001
Поръчахме и на ТAC  3  бебешки комплекта за легло, и сега е момента да благодаря мисля Мартичка даде сайта с намелените комплекти  Hug
Много съм щастлива за трите комплекта заедно с доставката ще платим 88,60 лв и са 100% памук  newsm44 newsm68 тук за тези пари няма начин да взема всичкото това с такова качество  Money
Ето тези поръчахме:

За сега толкова от мен, приятен ден  Hug

# 182
Поуспокоух се  Laughing  Сега сме в ремонтни дейности и хвърча да чистя и подреждам ( доколкото габаритите ми позволяват  Laughing Joy

# 183
Привет от мен, момичета!  Hug

Аз само ви изчитам в паузите, докато почивам, че почнах ремонта и е страшна каша вкъщи. Имам поне до края на седмицата работа още, но лека-полека се виждат резултати, което ме радва  Wink От цял ден стоене права, вечер съм като слонче в краката и така ми пулсират, че едва заспивам. Но... всяко зло, за добро.

danaya80  newsm59 Бъди здрава, щастлива, обичана и неотразима!

Лек и усмихнат ден ви желая!  Hug

# 184
Ева, честити покупки  Hug. Супер са комплектите, и аз бая се зачудих дали да не поръчам два вместо един, но щяха да ме гледат лошо вкъщи  hahaha. Много изгодно излизат наистина.

За хъркането - и аз си хъркам, напоследък сериозно щом се усещам сама. Като родим ще се оправят нещата, надявам се де  Joy

Стефи, честита количка, една хубава малка госпожица да возиш в нея  Heart Eyes

Милена, и моите крака много отичаха, особено като бришех по цял ден в жегите. Сега излизам рано сутрин или вечер по хладно, избягвам соленото и пия много течности, от една седмица крачетата са ми идеални. Но си пусни урина за твое успокоение. В този срок на бременността е нормално да се подуват.

# 185
stefiss Честита количка ... наистина си е голяма далавера  Hug

Пипи ... честит седми месец и та неб  Hug За хъркането мога да ви успокоя, че след раждането ще се оправим  Laughing Просто бебчо притиска белите дробове, не стига въздух /за това и толкова бързо се уморяваме и дишаме/ и от там си знаете какво става  Mr. Green

velviamoБрейййй ... колко сте пораснали само  Crazy Искам и ние вече да сем толкова ... но довечера ще разбера  Party Party Party

Mince Защо ги спираш тези хапчета, недей така. Щом са ти предписани, значи има защо  Hug

eva честити покупки, а несесерчето е много сладко  Heart Eyes

Тони ... малко по малко ще стане, после след ремонта ще ти е едно такова хубаво  Crazy

# 186
Отдавна не бях влизала да разглеждам  снимките в албумчето, то едни  хубави коремчета  Heart Eyes едни хубави покупки  Heart Eyes Качих и аз две мой снимки на коремчето от миналата седмица  Simple Smile

# 187
  • София
danaya80 Честит рожден ден! Да си жива и здрава и пухкаво бебенце през септември Hug
Да се похваля утре отиваме само с мъжо на дълъг уикенд до Варна, много приятно ме изненада Heart Eyes Каката ще оставим при баба. Като се върна сигурно ще трябва да отделя ден-два да ви изчета, не пишете много ooooh!

# 188
Качих и аз две мой снимки на коремчето от миналата седмица  Simple Smile

Hug чудесно коремче ... пу,пу,пу  Hug

Пипи ... и на вас лек ремонт и не си давай много зор  Wink

# 189
Ето тези поръчахме:

И аз поръчах два комплекта единият е като първият, а вторият е розовият Chocolat на ТАС, обаче първият е с размер 150/100, при кошара 140 ще е леко къс имайте го в предвид Simple Smile

# 190
Данайче, Честит Рожден Ден newsm59 Да си жива и здрава,безпроблемна бременност до края и едно пухкаво бебе през септември  Hug

velviamo, много сте пораснали ,бравос  Hug

Преди малко се прибрах от консултация - вече сме 1500,всичко друго е в норми.Но ми се скара че не се храня,ами вече съм 13 кг отгоре колко да ям  ThinkingИзписа ми и магнезий на хапче но разтворимо по 1 на ден.

А за засъхналата кръв от носа, почти всяка сутрин когато се събудя имам и моето кръвно е нормално.

Преди два дни така се бях панирала, усещах много слаби и редки движения ,а не както преди но док ми каза че и бебетата спат но трябва да го усещам почти постоянно през деня.Незнам но вече не сме толкова активни Heart Eyes

stefiss Честита количка, със здраве да си я ползвате Hug

Роси,благодаря ти за отговора.Смятам в края на месеца да посетя Димитрова в кабинета на Калчева,жалко че не знаех до сега че работи там Hug

Фейт, чакаме новини от прегледа и от другите момичета на които им престои преглед Heart Eyes

Много е горещо днес,пазете се и спокоен ден на всички Hug

# 191
  • София
danaya80 Честит Рожден ден!
Пожелавам ти да си здрава, усмихната и да станеш мама през Септември на едно здраво бебе.
Да си го отгледате в любов и разбирателство Simple Smile smile3510

# 192
Здравейте, мамчета   bouquet
Бях малко на изследвания, чакам сега резулатите. Акушерката ми каза,. че имам доста контракции и че ще ми каже по-късно какво да пия още към магнезия. Каза да лежа повече, а не да седя на стол, каквото аз правех всъщност  ooooh!
Meri-geri , нищо не съм разбрала още за педиатри за жалост. Иска ми се някой от личен опит познат да ми каже, но няма кой  Crossing Arms Иначе в интернет видях, че много хвалят една Антонова, май така беше, от Медивата. Ако не открия друга, към нея ще се насоча  Grinning
Даная , честит рожден ден. Пожелавам ти много прекрасни емоции, много здраве и щастие и септември здраво бебче, да гушкате с мъжа ти  Hug

# 193
Благодаря ви ,милички за прекрасните пожелания  Hug

Исках да ви питам,който е ходил при очен за мерене налягането на очните дъна,дали разсширяват зениците,че веднага след това съм и на 4Д и няма да мога да видя бебчо,ако ги разсиряват.

# 194
danaya80, аз като ходих на очен при първата бременност не са ми разширявали зениците.

Мен май ме обзе търговското вълненеие  Crazy Днес пообиколих няколко магазина, купих един комплект розови чаршафи, едно боди, чорапки и за мен нощница за болницата тип чувал  Mr. Green обаче на едни сладки розови точки ( Joy) Позачудих се за хавлийка, преди с малкия имах на Азис бебе, техните са по- големички и голямо ползване си я ползвахме. Вероятно и сега ще взема една такава. Тия дни мисля да отскоча до Джъмбо, на някоя Варненска мама разхожда ли й се с мен  Blush
Та, така...започва се Simple Smile

В онзи сайт Па-па освен за памперсите има и за помпите:
http://papa-bebe.com/pompividove.html

Общи условия

Активация на акаунт