Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 705
  • 742
  •   1
Отговори
# 165

Аз днес влизам в 7-ми месец newsm44.Следобед съм на преглед най-накрая-стискайте ми палци всичко да е наред  Praynig

Честито  Hug

Сега се сетих, че и ние сме на преглед довечера  Crazy в 17:20 с таткото  Blush
Мисля си, че вече май сме се обърнали ... но довечера ще лъсне истината  Mr. Green

# 166
  • Стара Загора
Фейтче аз от три седмици броя дните до прегледа,ти сега се сети Grinning Моя преглед е в 15:15 и много се надявам таткото да успее да дойде-досега не е пропускал нито веднъж.Дано и сега успее,че ми е на късмет като е при мен,а и вижда през цялото време,а аз само за малко като ми обърне монитора.

# 167
  • Варна
danaya80 Честит Рожден Ден! Бъди здрава, много щастлива, а след някой друг месец на ръце с най-сладкото бебе   bouquet

# 168
danaya80, Честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие и много късмет и едно страхотно бебче!

# 169
Фейтче аз от три седмици броя дните до прегледа,ти сега се сети Grinning

Ами цял месец се настройвах за 19-ти и онзи ден се обадих за нов час  Mr. Green

Момичета ... сложила съм на първа страница вече актуални за месец ЮЛИ срещи на ОВ по градовете, както и срещи на ЛаЛечеЛига  в страната Hug

Аз отивам да похайманосвам, че после става лошо  времето Mr. Green

# 170
Записвам се и аз мами жива съм или поне така мисля  Rolling Eyes
Lili как си, как върви изхвърлянето?
Агира кръв в носа е добро развитие при високо кръвно. Избило е в добра посока. Не винаги кръв в носа е симптом на високо кръвно, но ако се получи като следствие, то е средство на организма на компенсира излишното налягане.
Каси какво стана с твоите стави?
Помпата се ползва не само за да стимулираш лактация. Дори при прекомерно количество употребата и е по честа. Искрено се надявам да не я ползвам, но не съм такъв оптимист.

# 171
Даная, Честит рожден ден! Желая ти много здраве, любов и усмивки! Септември месец да си гушкаш най-сладкото и здраво бебче! Весел празник!

Роси, много благодаря за информацията за памперсите  Hug. Чакаме те с добри резултати от изпита  Praynig

Всички които са на преглед, успех и да се отчетат после за срещата със сладурчетата  Heart Eyes

Записах се най-после за отворените врати в Тина Киркова за 24 юли. Тогава влизам в девети месец и моя мъж се бъзика да ходя направо със сакчето  Mr. Green Който има желание да се записва, да знае , че телефона даден в BG MAMMA, не е верен. Взех актуалния от сайта на болницата.

# 172

danaya80 да си здрава и обичана ти пожелавам,предстоят ти много и незабравими моменти  Hug
Весел празник

# 173
Данайче, да ти е честито остаряването   bouquet Лека и безпроблемна до финала и здрав и пухкав резултат.
Пу за мен- аз съм първа на преглед- в 12.30
И да се похваля-купихме количката. Направо си е жива далаверка-168 лв. и дъждобран към нея. Дано ни изкара поне до април, а след това лятна. Меткам 2-3 снимчици да се изфукам. Снощи получих и подарък- шезлонг, и като за капак-моя мъж най-сетне сложи рафтовете в гардероба на беба. Аз вчреа си купих и нощница за болницата- като на Фейт, ама с различна картинка.
Прах за пране си взех на Рекс-бебе. Имаше го в Лидл на разпродажба и реших да се възползвам.

# 174
  • Варна
Добро утро, момичета, сега се връщам от среща с педиатъра. Най-после с триста зора и връзки някой да приема деца. Младичка ми е докторката и ми хареса как си е разпределила работата. За всичко се звъни директно на нея, ходи и по домовете. Изпипва си нещата и много обеснява, доволна съм  Grinning. За памперсите, днес бях в DM и в Кауфланд и гледам, че едните на Pampers са произведени в Германия, другите в Полша, а трети в Турция. Смятам да взема от немските, бели пакети като за начало 1-ца. Утре влизам в 8-ми месец  Mr. Green и вече чукнах 60кг, станаха общо 8кг. Слагам си още 5 на-много да се надяваме  Mr. Green

# 175
danaya80 Честит рожден ден!  bdbaloni
Момичета да ви питам, напоследък хъркам ( според мъжа ми  Rolling Eyes) . Никога не съм хъркала  Embarassed Дали е от бременността или да потърся лекар.
Някой беше писал за кървене от носа. И аз го имам, но отвреме на време, например вчера сутринта. Но при мен по принцип си ми кърви носа.
Аз вече съм в 7-мия и другия месец влизам в 45-те дни - как минава времето  Shocked Shocked Забелязах, че когато съм гладна беба е най-активна  Laughing Laughing
Хайде, прохладен и спокоен ден!

# 176
Забелязах, че когато съм гладна беба е най-активна  Laughing Laughing
При мен е абсолютно същото, когато огладня и започват едни ритници, като че ръчка да ходя до хладилника Simple Smile, а и при силни външни шумове също е активна, примерно на финала на европейското бяхме с едни приятели, доста силно се бяха вживели в мача, имах чувството че и бебето иска да се включи с някой пас Simple Smile

# 177
Добро утро на всички. Данайче ЧРД, да си жива и здрава, много обичана и на есен да си най-щастливата мама на света  bouquet  bouquet  bouquet
Фейтче, как така сега си се сетила, че довечера си на преглед hahaha hahaha За мен деня за преглед е като национален празник Grinning Grinning
Стискам палци всичко да е наред и бебока да е вече на челна стойка. При мен една седмица преди прегледа, започнах да усещам много интензивни движения в горната част на корема и се чудех какво става newsm78 После на прегледа като ми казаха че там са му вече крачетата и дупето си го обясних Joy Joy

# 178
Даная, честит рожден ден !  bouquet
Преди малко се върнах от ЖК. Бебчо е много добре , всичко е нормално.Маника тежи 1.945 кг., голям мъж Mr. Green и се е обърнал с главичкатта надолу Grinning Относно пъпките по пръстите на ръцете и краката доки каза , че е от подуването , било нормално.
Минах и през ДМ , взех и моя мечок , ама много малък , аз си мислех че ще е по-голям ...прибрах го за малкия ,като порасне да си играе.
Желая хубав ден на всички мамчета! Heart Eyes

# 179
Данайче, честит Рожден Ден! Пожелавам ти една чудесна година, изпълнена с щастие и радост! На есен да си най-щастливата мама!   bouquet  bouquet
 И моето бебче силно рита, особено вечер, когато си легна, направо имам чувство, че иска да излезе през коремчето! Също така много е активна когато съм гладна и чуе музика!
 За количките: мисля, че с 4 колета си е най-добре!
 Миленке, много хубави снимки от плажа и аз искам така! Simple Smile
 От днес отново почнах да пия магнезий и малтофер, че бях ги спряла, ама от вчера нещо ми стяга корема и през нощта на няколко пъти се събуждах от крампи  Sad много неприятно!

Общи условия

Активация на акаунт