Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 719
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
мами,искам мнението ви за количката ми
аз взех този модел: http://www.google.bg/imgres?q=cam+dinamico&um=1&hl=bg&am … sYG2CQ&zoom=1
 с 4 колела,задните са помпащи предните не
другата ,която много харесах е същата,но триколка: http://www.google.bg/imgres?q=cam+cortina+x3+tris+evolution+(3+% … 97WTCg&zoom=1

моля ви дайте си мнението,коя ви харесва повече,триколката или с четирите гуми???иначе кошовете са напълно еднакви но различни шасита newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 151
С четирите колела като визия е много по-добре, другата определено е като объркана. А и триколките са по-нестабилни, пък и като сменяш коша се изменя и центъра на тежестта...

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 23:47 от Августа

# 152
Относно контракциите - да питам, мисля че бяхте обсъждали темата по-рано, и се извинявам, но при мен има стягания само на част от корема, мисля че е защото беба се върти, обикновено стои в дясно и като че ли натиска навън с глава или тяло. Та, това не са контракции, нали, или греша?

Това е отговора  Heart Eyes... нормално е да има опъвания ... но ти сама усещаш, че бебето ги прави. При контракции се получава цялостно стягане на целия корем и стои много твърд като камак ... така доста продължително време без да отпусне  Hug

Франчи ... и аз съм за четирите колела ... много по-добре изглежда  Peace

# 153
Августа възхищавам ти се на желанието, с което си правиш нещата сама - аз като се знам как обичам наготово. Е, за някои неща, разбира се, не става и се заемам, но каквото мога да си го спестя, не му се чудя дълго.
Аз болки имам точно под гърдите и леко вдясно. И на мен док ми каза, че е от наместването на органите. И през деня бебка много се върти - чак лупинги не, ама си е бая и си натиска в някоя част, както си описала и ти krassymira. А и май вече имах няколко контракции, от които матката става твърда и е като топка, но има разлика от предното. Сега ще започна да ги броя, да не вземат да зачестят пък  #Crazy newsm78
И при мен чат-пат тече кръв от носа, а кръвното не мърда - 100/70.
francheskasweet аз харесвам визията на триколките, но в случая с тази ако се върти само коша е ок, но както е писала и Августа, ако центъра на тежестта е сметнат, когато коша гледа напред, а не към майката, когато возиш новороденото, то гледа към теб, а се оказва, че в това положение не е много стабилна количката. Това и на празен кош трябва да се усети, като я раздрусаш  Blush - абе аз все си разправям, че жените-инженери сме една шантава порода - какви неща гледаме  Joy
Evvaa хайде - наистина служба не остана - аз имам 5 дниии, а ми е малка лудница да ви кажа - смогвам, но съм на 4-ри фронта - върша си работата, обучавам заместник, обучавам нов и замествам шефа  Whistling цял ден въртя столове и се прибирам скапана - днес легнах и дремнах половин час.
Утре ще пробвам да се запиша за ОВ във Втора градска - в Тина Киркова цял ден никой не вдига  Crossing Arms. Лекинка от мен

# 154
Как разбирате кои Памперси са турски, пише ли го някъде? Освен Турски, другите какви са? Извинявам се за лаишките въпроси, но това ми е много далечно  Embarassed
За Памперс конкретно , турските се казват Прима. Иначе са 1 към 1 с другите , никаква разлика. http://papa-bebe.com/test/test_p.html Аз съм поръчвала от Турция , купувала съм и от тук. Разликата с другите памперси на Памперс е само в цената (за инфо - сега купувам 4ка 66бр са 22лв турските , а другите са над 28лв)

Роси, това дали е същата докторка която работи и в Поморие, чувала съм само добри отзиви за нея.Мисля и аз да си запазя час при нея, не знаех че преглежда в клиниката на Калчева.След прегледа чакаме Данайчето с новини  Hug
Да същата е! Аз съм много доволна от нея. Лошото е ,че вече не работи в родилно отделение. Аз Марио го раждах при нея ( и при Попов ,че бях със секцио) и съм много доволна.  Сега има кабинет в Поморие , в болницата , но е частен. Разботи и със ЗК. Има невероятен ехограф .Работи в клиниката на Калчева от година и половина вече ...

Fate - аз също имам месеци наред изсъхнала кръв в носа - и кръвно 90/60 винаги  Hug изобщо не се притеснявам  Grinning
И аз постоянно съм така. Даже кръвното става и 90/50 ...ама се чувствам добре де 

Фейт, и аз на това се надявам. Но при всички случаи, ако има кърма, помпата ще се използва и по натам. Има момент в който бебето не може да те изсмуче, гърдите остават пълни и трябва да се премахне това напрежение. Иначе лошо.

Да , съгласна съм напълно! Някой път се налага и повечко цедене , ако трябва да се остави храна за бебето ...направо за мен е немислимо да се цедя на ръка  #Crazy

Франческа и давам един глас за 4-колката   Mr. Green повече ми харесва!
Августа и аз те поздравявам за начина по който се отнасяш към нещата... Много  е полезно ,че споделяшс нас , надявам се да успея и аз да вмъкна някои от твоите „рецепти”

[/color]

Благодаря за палчетата за утре...ще сами нужни  Confused

# 155
Добро утро момичета!
Незнам за вас, но аз напоследък спя все по-малко. Винаги като си легна и бебка започва да се мята и не ме оставя да спя с часове, а на сутринта ставам уж до 00 и тя пак започва с шутовете. Wink
Вчера голямо обикаляне падна вечерта Simple Smile Ходихме с мъжленцето до магазина на Штъркел. Там има изложени кошарки и легла, които ги няма в сайта им.
Да ви се оплача снощи като се прибирахме в пощата намерихме честитка от военните  Simple Smile Мъжът ми го викат да се яви пред тях по някаква причина. Остава и запас да го вземат ooooh! Май няма вече такива неща обаче и може да е само за някой подпис. Дано да е така Praynig След малко ще го вдигам да става и да ходим да видим за какво става въпрос, че е чак в Младост.

# 156
Добро утро момичета,   food010 Успях да изчета тази и предната тема, ама от толкова четене всичко ми изфиряса от главата  Crazy
На моренцето изкарахме добре, много малко плаж, малко разходки, повечко лежане. Резултата от толкова лежане и ядене е ... прираст за 10 дни бебонка е качила 200 грама, а аз 2 кила  Crazy нооо здраве да е, ще сваляме  Mr. Green Иначе всичко е наред, док каза, че около 36 седмица спираме фраксипарина, а според него вече трябва да спра и аспирина, да се консултирам тук в София с лекарката, която ми е назначила терапията  Peace
Притеснявам се малко, че докато бяхме на морето усеща бебка толкова добре и така се разтягаше в корема ми и ми беше супер спокойно, а откакто се завърнахме в София, само ме побутва от време на време и то много лекичко  Tired Предполагам, че всичко е наред и просто се е завъртяла в някаква поза, в която да не я усещам толкова много, ама все пак ми е доста кривичко така, като трябва да си я побутвам за да ме побутне и тя  Blush
Франческа, радвам се, че сте добре с бебока, вярвам, че и с таткото всичко ще е наред и скоро ще бъде с вас Praynig Hug
Радвам се и, че Смайли и бебките са добре, много положителна енергия изпращам и на нея  Praynig Hug
Мама Зайка и Белчето стискам палци и съм сигурна, че при вас нещата също ще са наред, както и при другите мами, които имат някакъв проблем  Praynig Hug
Стаси мен също ме вълнува въпроса за люлински педиатър и тъкмо мислех да питам тук, но видях, че и ти си го направила  Mr. Green имаш ли някакво инфо?
Ариел аз съм на отворени врати във Втора градска на 11 юли, може да се видим  lalalala
Мартичка на 12 ли беше на преглед, аз трябва да ида на 9 или 10 на тонове, пак се разминаваме  Tired нищо другия път  Hug
За помпите говорихте, искам да споделя опита на една приятелка, която роди преди месец и ползваше помпата на бертони - беше доволна от нея, каза, че е добро копие на авент, добре я изцежда, но се счупи за този един месец (ежедневно цедене, по няколко пъти). Аз лично смятам да взема на авент ръчната  Peace
Стига съм писала, че сигурно много досадих  Peace Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 157
Добро утро,сладуранки  Hug
Да взема да ви почерпя виртуално с,че днес остарявам с още е дна година.Това е най-хубавия ми рожден ден до сега,защото в коремчо седи на топло нашето малко слънчице  Mr. Green

# 158
Добро утро мамчета  Hug
Как сте днес ? Аз мисля да направя една разходка в тази хладинка, че после  Whistling Whistling Whistling
Барбера - да , аз ходя само при този гинеколог и отделно при друг за феталните морфологии .
За кръвта в носа , преди известно време имах нон стоп засъхнала такава, а венците си ми кървяха черстичко при миене на зъбките.Даже половинката веднъж видя и се постресна  Simple SmileНо вече отмина мисля този период на кървене  Laughing
За активността на бебо мога да кажа , че тези дни е много активен.Незнам дали жегите му влиияят и на него , но се опъва, разтяга, рита силничко.Но аз много му се радвам , не ми пречи Simple SmileСамо ако можеше да не е толкова топло  Shocked Praynig Cry
Колкото и лекомислено да звучи аз съм за триколките, нямам опит с количките, но си взехме такава по мое настояване.Надявам се да нямаме проблеми.
От прахове за пране и памперси нищо не разбирам, но за сметка на това си имам вас да ме съветвате по тези въпроси   bouquet
За болничните няма да ви говоря, защото при мен нещата са много тромави и не ми се иска да ви отчайвам.Добре, че таткото се труди, че незнам какво щяхме да правим иначе  Sad
И вече наистина на последно място  Wink да изкажа възхищението си към мамчетата , които се трудят още, аз не бих могла да издържа на напрежението.Естествено зависи и какво се работи де, защото моята работа определено не е препоръчителна дори за 1-я, 2-я месец от бременносттта.
Хубав и прохладен ден на всички  preggo

# 159
Даная, честит рожден ден  smile3525 bdbaloni Бъди много здрава, щастлива и усмихната, а всеки следващ рожден ден да бъде още по-щастлив за теб, защото тогава около теб ще тича малкото човече  Hug

# 160
Добро утрооооо  Hug

Данайче ЧРД мила с пожелание за един сладък вързоп на есен   Hug

Мери .. радвам се, че сподели за помпата на Бертони  Hug

Мобси Ако имаш проблем с болничните, виж на първа сраница. Там съм дала линкове към полезни теми, където можеш да зададеш всичките си въпроси  Hug

Хубав ден на всички и се пазете, че големи жеги се очертават  sweating

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 08:29 от F.a.t.e.

# 161
Данайче ЧРД!
Да си жива и здрава и ти и цялото ти семейство. Да доизкараш остатъка от бременността си леко и безпроблемно, така да мине и раждането. Hug

# 162
F.a.t.e., мерси, така го усещещам и предполагах, че не е контракция, но да питам все пак.

# 163
  • Стара Загора
Добро утро и от мен!
Данайче,честит рожден ден! Hug Колкото и хубави неща да ти се случат днес,най-хубавото предстои след 2 месеца.Тогава ще държиш в ръце най-хубавия си подарък  Heart Eyes
Аз днес влизам в 7-ми месец newsm44.Следобед съм на преглед най-накрая-стискайте ми палци всичко да е наред  Praynig
Аз сега ще се стягам за излизане-ще плащам малко сметки и после среща с мамите. Simple Smile
Който има възможност да си стои вкъщи,че пак ще е много жега.Аз май цял ден ще съм по улиците пак-няма почивка.
Хубав ден!

# 164
Добро утро!
Даная, честит рожден ден,  желая ти много здраве, любов и щастие, лека бременност до края и още по-леко раждане и най-сладкото бебче! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт