Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 724
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Роси, това дали е същата докторка която работи и в Поморие, чувала съм само добри отзиви за нея.Мисля и аз да си запазя час при нея, не знаех че преглежда в клиниката на Калчева.След прегледа чакаме Данайчето с новини  Hug

# 136
Мартичка ... аз лично се надявам да имам кърма и да мога да кърмя. Помпата е само за стимул докато ми слезе кърмата  Heart Eyes Иначе и аз ги гледах днес в Продавалника, но и аз съм малко скептично настроена  Whistling

Агира .... радвам се, че днес си по-добре  Hug
Аз също съм имала засъхнала кръв в ноздрите без да ми е текло ... означава ли, че и аз дигам кръвно  Rolling Eyes Странно ми е защото по принцип съм с ниско  Whistling

Лили .. радвам се, че си жива, но как си ... проблеми с камъка имаш ли още  Hug

Браво за хубавите новини на всички от прегледите  Hug Hug Hug

Фейт, доктора ти е страхотен  Wink

Heart Eyes нали ... радвам се, че и ти си доволна  Hug

Мели ... за тази на Чико категорично се разубедих още от поста на Рошличка. За това казах, че най-вероятно ще взема тази на Бертони, но ще прочета малко инфо в нета  Peace

Роси ... успех утре на изпита  Hug

Миленка ... изглеждаш страхотно, направо ти завидях как лежиш на пясъка  Crossing Arms Mr. Green Hug Легълцето също е много хубаво  Hug

Мобси .... има още време миличка ... може да се обърне и в последния месец  Hug

Бреееех изчетох ви   ooooh!... не знам днес Миленка как се е справила с цяла тема  Joy Joy Joy

Преди малко се върнахме от Бейби ленда в Тракия ... видях синьо-сивата количка и се отказах от нея  Mr. Green много ми е синя ... така, че май ще остане жълтата  Whistling
Видях памперси на Пуфис 1-чка ... понеже днеска някой питаше  Rolling Eyes

После отскочихме до Кауфланд ... видях същия прах на Сано, който купих днес от Бейби ленда за 8.04 лв там на цена 10.49 лв  Shocked

# 137
Fate - аз също имам месеци наред изсъхнала кръв в носа - и кръвно 90/60 винаги  Hug изобщо не се притеснявам  Grinning

# 138
Здравейте момичета, днес ми се видя много изморителен и нервен ден.
 Затрупани сме от работа, а и в тази жега. Sad Whistling
За помпите: като чета коментарите ви и се замислям сериозно за ръчната на авент. Особено сега и на промоция...ще помисля още малко, че все ми се виждат доста парички. Tired
За пелените: в събота от кооперативния пазар в Люлин си взех един метър да го пробвам бархетен плат за 3,50 лв. Имаше го в три цвята. Сега остава да го дам на шивач и да го обканти. Много е приятен на пипане, мисля да взема още за по-нататък.

# 139
  • Варна
sentex същата е помпата. Аз си поръчах такава с шишета за съхранение, но още не е пристигнала.

mobsi83 само при този лекар ли ходиш на консултация?

# 140
Fate - аз също имам месеци наред изсъхнала кръв в носа - и кръвно 90/60 винаги  Hug изобщо не се притеснявам  Grinning

И аз, и то само от едната ноздра. Това е от бременността.

Мартичка ... аз лично се надявам да имам кърма и да мога да кърмя. Помпата е само за стимул докато ми слезе кърмата  Heart Eyes

Фейт, и аз на това се надявам. Но при всички случаи, ако има кърма, помпата ще се използва и по натам. Има момент в който бебето не може да те изсмуче, гърдите остават пълни и трябва да се премахне това напрежение. Иначе лошо.

# 141
Мартичка ... аз лично се надявам да имам кърма и да мога да кърмя. Помпата е само за стимул докато ми слезе кърмата  Heart Eyes

Фейт, и аз на това се надявам. Но при всички случаи, ако има кърма, помпата ще се използва и по натам. Има момент в който бебето не може да те изсмуче, гърдите остават пълни и трябва да се премахне това напрежение. Иначе лошо.

Да така е  Tired но все се надявам и моля да не стига до там живот и здраве  Praynig

Ева ... хайде служба не остана  Mr. Green Hug

# 142
Маймунката, flowerofpeace включвам се само да кажа, че записах час за Кирякова за 27.07. След прегледа ще дам отчет.
За засъхналата кръв в носа и аз имам въпреки, че имам ниско кръвно 90/60 и не се притеснявам.
Гледам за помпите говорите - мисля няма да правя там компромис, ще си взема на авент.
Лека вечер момичета.

# 143
  • Варна
Търся ей такива чехли , но детски. Виждали ли сте някъде ? Всъщност модела не ме интересува. Важни са ми тези масажни иглички.  Може и сайт. http://www.sportenmagazin.net/media/catalog/product/cache/2/imag … _slipper_7545.jpg

# 144
За кръвта в носа, при мен е ту засъхнала, ту направо си кърви като духна, но нали знам, че лигавиците при бременност така правят, не се притеснявам много - много, и с венците бях така, но от месец насам спряха да кървят.
Milena_87 , Поморие е уникално, догодина вероятно ще ми се иска да отидем там, сега заради бременността и това че съм в 8 месец не планирахме някакви дълги почивки на море, но си струва да се отиде за повечко време, защото морето е страхотно, а аз направо го обожавам.

# 145
Канела, аз днес взех мечето, а за тотото от неделя имам тройка и печеля колосалната сума от 4.90лв  Mr. Green. Сега пак пуснах, ама да ви кажа една петица от първо теглене ме оправя, няма да съм алчна  Mr. Green Mr. Green

И аз имам 3-ка от 28.06 Wink

# 146
  • Варна
Не се самозалъгвайте Naughty Печалбата от тотото е у мен  Mr. Green

# 147
Привет Simple Smile
май не можете да се нарадвате на новата тема, много пишете Wink

Аз вчера ходих на разходка в една лавандулова ферма и малко понабрах, та сега ще видя какво мога да си приготвя. Мисля си за маслена инфузия против комари, торбичка против молци и една в стаята на бебето, за успокоение, ама май нямам толкова много Simple Smile Доста се изморих, че много ходихме през целия ден, над 300 км. с кола и две разходки с кучето и днес цял ден спя.

По време на пътуване ми се появява една много неприятна болка в областта на черния дроб. Вчера обаче, беше и много силна и не само по време на пътуването. По едно време ми се ревеше Sad Иначе знам, че е нормално, матката притиска и от това се получава, ама си беше гадно. Е, след около месец, като почне да слиза бебето надолу ще спре Wink

По повод на изцеждане и хранене с шише, оня ден най-сетне видях на живо Шишето:
http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/breastmilk-fe … eding-device.html
Гарантират, че бебето няма да загуби сукателния рефлекс, а трябва да се "потруди" за папото. И после може пак да се върне на гърда.

За праха за пране:
В България няма ли неароматизирани прахове? Защото точно ароматите са най-токсични...
На мен понеже все ми миришат на нещо накрая си направих сама прах /останах очарована и от разликата в цената/ с боракс, сода и сапун. Ако имам нужда да ми мирише мога да си добавя капка етерично масло, вместо омекотител ползвам оцет /понякога слагам бикарбонат вместо оцет/ и така си пазя и пералнята от котлен камък...

За контракциите:
В един от информационните имейли, които получавам имаше напомняне да се пие много вода, защото обезводняването е най-честата причина за контракции. Това по-скоро информативно, не е метод за задържане. Иначе за повече от 4 контрации за час, тук казват веднага в спешното. Не знам какво правят там и си пожелавам да не разбирам.

Моето бебе май се върти. Тамън реших, че се е наместило главично, че хем ме буташе надолу, хем повечето ритници бяха нагоре и ми се струва, че усетих лупинг.Е, има още много време. Казват, че дори и да застане седалищно до края, когато започнат контракциите може да се завърти. Предпочитам да е по-рано, та да съм спокойна Simple Smile

# 148
Относно контракциите - да питам, мисля че бяхте обсъждали темата по-рано, и се извинявам, но при мен има стягания само на част от корема, мисля че е защото беба се върти, обикновено стои в дясно и като че ли натиска навън с глава или тяло. Та, това не са контракции, нали, или греша?

# 149
  • shumen
Момичета как сте?И аз днеска по задачки до обяд.Наистина беше голяма жега.Едвам се прибрах.
За праха за пране и аз се чудя още какъв да си взема.Много познати казват,че вземат течен,понеже обикновения дразнел кожата на бебчо.
За пампврсите според мен на Памперс са най-добри.

Общи условия

Активация на акаунт