Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 611
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Stasy,бързо да се оправяш.С теб сме  Hug

# 526
Stasy, стискам палци всичко да е наред, с теб сме мила. Praynig Hug

# 527
Мартичка и аз сега видях твоите 33 седмици...стискай още 5-6,честито на твоята приятелка да е живо и здраво.Аз имам най-многооо-10-12...в тия жеги не ми се мисли Shocked
Стаси с теб сме,лежи и почивай!
Миленка честита квартира,ще чакамме снимки.
За болните деца,верно не е мястото тук,но на първо място освен за своето,трябва да помислим и за другите.Нека се извеждат,но да не се събират с други деца,ако е болно и го заведем на пяъка в градинката,може и по-зле да стане,пък недай си боже болно дете контактува ссъс друго,което има бременна майка,ами усложненията може да са доста сериозни.

# 528
  • София
Имам въпрос към мамите от София които ходите на басеин! Къде ходите на басеин? Кои не трябва да ги посещавам? Ако има някой готин да кажете, че морето ми се размина тая година поне на басеин да ходя да се цопна  Party

Стаси стискам ти палци бързо да мине всичко и да не лежиш  в МД много  Praynig Стискай кълки поне още 5-6 седмици   Hug

mari_p Добре дошла при нас   Party

# 529
Имам въпрос към мамите от София които ходите на басеин! Къде ходите на басеин? Кои не трябва да ги посещавам? Ако има някой готин да кажете, че морето ми се размина тая година

Aз лично не съм ходила ,но познати вече ходиха на Люлин бийч -доволни са определено,а аз мисля да заведем малчо на Виктория като го направим отзиви ,че ми е най-близо.

# 530
  • Варна
Stasy дано всичко е наред и да излезеш бързо Simple Smile
Мартичка ти стискай още малко поне.Ако има нещо като дойдеш във Варна се обади  Wink
Една от нас твоето изказване просто не е за коментиране. По-скоро аз трябва да си цъкля очите, а не ти.  Crazy
За черешовите костилки- на скоро разбрах след като ги видях в ДМ. Съседката ми си събра , изсуши ги и ги заши в торбичка. И аз мисля да направя така.

Тази кошара , която си бях харесала в нета я видях на живо и се отказах да я купувам. Повивалникът е отвратителен и ще е много неудобен http://www.biberon-bg.com/productv/2327/funny-dreams.html . Сега пак трябва да търся друга. Tired

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 23:20 от Barbera

# 531
Черешовите костилки в какъв плат торбичка са и колко време се затоплят в микровълнова? Аз си събрах костилки и мисля да си направя сама. Ей така от прост ентусиазъм, не че струват кой знае колко.
Една от нас никак, ама никак не си права. И аз съм привърженик детето да не стои у дома като е леко сополиво или кашлящо, но не е нормално всеки да си прави каквото му е кеф и 5 пари да не дава за другите около себе си. Мен бацилите на плажа не ме плашат, нито в морето, но подбирам по чистички плажове все пак от чисто естетическа гледна точка. А за бибероните аз познавам поне 10 майки, които биберон не са давали на децата си. Явно ти е много ограничен кръга от познати майки. Не е нормално човек да гледа само от собствената си кабанария.

# 532
  • Варна
Скай торбичките в магазина мисля , че бяха от памучен плат  , но не съм много сигурна. Съседката си ги е сложила също в такъв. Затоплят се толкова колкото да не парят.

Забравих да кажа за нощниците на Братя накои си- аз взех 50 номер 2 бр. Все пак е нощница, а не вталена рокля  и трябва да е удобна . Ако мислите, че после ще ви са много широки винаги можете да ги свиете в сушилня  Wink

# 533
Привет,
И аз да се включа - успях да ви изчета.
Stasy_87 - Оправяй се мила  Hug Hug
Честито за жилището Milena_87 и  страхотна снимка на kalinas
и на danaeka за нощницата  Party много ми хареса. И на Eva_82 коремчето  Heart Eyes
Ама всички сте прекрасни Simple Smile
Другите покупки са също много хубави.
Стигнах до Jysk - още на 2-я ден им били свършили скринчетата - е, здраве да е - явно не е било моето. До H&M не стигнах, че мноооого жега бее. Ама май и нямаше да е от полза- не видях, че я няма промоцията на сайт-а и се замислих - казаха, че ги има във Сердика-та, а там току-виж са защото е новооткрит магазина.
За кърпички от преди знам от познати, а и на мен ми харесват - на Baby Crema - имат лайка и алое, които ми допадат.
А как е Мама-зайка - да се включи с новини. И от smiley-girl чакаме.
Тези втвърдявания при мен ги броих до 3 вчера и днес - нали на повече от 5 беше, а и то едното май си беше бебка, дето се намести от едната страна. Иначе пък ве така си ме боли покрай слънчевия сплти отляво и само като легна ми се отпуска и минава  Close, ама ще си го изтърпя - само това да ми е. Иначе съм екстра. Останаха 2 раб.дни  newsm44
В предстартова еуфория съм! Ще имам най-накрая време да свърша всички тези неща, за които бременния ми мозък постоянно забравя или от работа не ми остават сили да свърша; Ще си избирам вече педиатър, че не остана и да довърша покупките по списъка.
И съм се зачудила - заради градината, ще искам да си сменя адресната регистрация - дали да го направя сега, преди да родя или може и после...? Някоя от вас може ли да сподели мнение или знание?
И си получих и последния подарък от бейби партито: комплект за креватчето с инициалите на бебка, а на одеалцето е избродирано цялото й име.  Crazy Heart Eyes Blush Сега вече няма измъкване - 100% е ясно как ще си я кръстим

# 534
  • Варна
Ариел ако не те бърка подаването на документи, получаване на помощи и други, можеш да си смениш по-нататък регистрацията за градината.

# 535
  • shumen
Стаси,оправяй се мила.
Миленка,честито Ви ново жилище.
Ние с мъжо днеска му ударихме надвечер една разходка и утре ще правим компоти.
Фейт,честити покупки и на теб.

# 536
Привет и от мен в този късен час!  Heart Eyes Много сте изписали и имам да чета...
Stasy стискам ти палци всичко да е наред!  Praynig
Фейт чесити покупки, ти си вече почти готова с всичко  Grinning И аз трябва да наваксам. Grinning
Миленка, честита квартира! Да ти кажа и аз съм доста наблизо до теб и любимото Джъмбо... Laughing Страхотна снимчица ти е направила Калина. Като имам веме и аз ще кача снимка от тези, които тя ми направи. Всички са прекрасни! Отново ти благодаря Калинче  Heart Eyes
Лека и прохладна нощ от мен!  Hug

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 10:34 от Mishony

# 537
Черешовите костилки в какъв плат торбичка са и колко време се затоплят в микровълнова? Аз си събрах костилки и мисля да си направя сама. Ей така от прост ентусиазъм, не че струват кой знае колко.

И аз така. Виждала съм в торбичка от нещо като зебло (дебело и грубо ми се стори), моята мисля от хасе да бъде, чудя се дали да е двойно. Събрах си и за възглавница за сядане, но засега я ползвам да си подпирам гърба, докато спя, много ми е удобна.
Някой писа, че ги затопля за 20 сек. в микровълнова.

# 538
Привет Simple Smile

Stasy87, Стискам палци всичко да е наред, а ти "стискай кълки!" както F.a.t.e. се беше изразила  Wink

Milena_87, много щастливи моменти в новото жилище!

За торбичката с черешови костилки:
аз също си събрах костилки, ще ги ушия в памучен плат. Микровълнова нямам, не че ако имах щях да сложа нещо на бебето вътре, така че вариантите за топлене остават във фурната и на радиатора. Същия тип възглавничка може да се направи и от жито. Предимството им пред затоплените кърпи е, че задържат топлината за много по-дълго време.
Така или иначе няма универсално лекарство против колики, аз смятам, че е по-добре да се пробват всички методи, докато се намери варианта, който помага на точно това бебе. А информация има бол.

За излизането на сополиви деца ми се струва, че преди време се изписа доста. Аз съм абсолютно на едно мнение с edna ot nas. В България просто се прекалява. Имам приятелка, която се тъпче с антибиотици и за грип и пие шепа лекарства за обикновено главоболие. Мисля, че това е проблем на културата и разбирането на имунитета и лечението. Гледам от време на време БГ телевизия и само като видя колко реклами на лекарства има почва и мен да ме боли тук и там.

Avara, благодаря за статията!

За късите ръкави:
Септември има много топли дни и май е задължително да има и нещо по-лятно за бебето. Пък и нали отгоре има и друга дрешка, ще може да си се ползва.

и пак за мокрите кърпички, Ще купя едни биологични за болницата, че ги има в списъка, иначе са ми много гнусни и не искам да ползвам, повече вярвам на чистата вода, дори ако трябва зимата да си я нося в термос за да не замръзва.

За басейна:
Аз нямам вяра на лесно достъпните басейни. Не бих ходила на открит в София, но ако няма къде другаде, този в кв. Левски преди беше ОК, затваряха го за профилактика 2 пъти ако не е много пълно и 3 пъти ако има много народ. Ама съм ходила за последно преди 5 години. Харесвам и този в Панчарево и знам, че все още се поддържа добре този в Белчин. Последните два са с минерална вода. А ако само искаш да поплуваш с две ръце ти препоръчвам Спартак.
Аз може би най-сетне ще имам възможността да се накисна в басейн в следващите дни Simple Smile Дано е по-скоро, че днес едвам издържах деня, предупреждение за сериозни жеги има и за утре Sad

Хубав ден от мен Wink  Nature Sunny

# 539
Здравейте момичета!
Вчера такава разходка си направих, че се прибрах на 4 крака буквално  Laughing
Да се оплача - излизат ми стрии на корема около пъпчето, а уж се мажа. Кожата ми не е от най-еластичните. Препоръчаха ми да се мажа със свинска мас, но преварена.
Но как се преварява свинска мас?  Rolling Eyes Четох в нета различни "рецепти" с невен, с ванилия и т.н., но мен ме интересува конкретно процеса на преваряване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт