САМО за фенове на Стивън Кинг! - 8 част

• 47 798
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
И в същото време искам да го чета бавничко, че все някога ще прочета всичко негово. И какво ще правя тогава? Rolling Eyes
Колко от книгите му си прочела до сега?
Не знам точно, но може би около 70 да са издадени в Бг.
Пък може и да повтаряш ,когато ги минеш всичките  Grinning аз съм чела по 2 пъти "Дългата разходка " и "Куджо" ,има още 3,4 негови книги ,които много искам да препрочета.

# 76
  • София
На финала съм на първия том на "Сблъсък". Интересно ми е, даже много. Обаче по неясна за мен причина всички женски персонажи (без майка Абигейл) са ми много неприятни, да не кажа направо противни  Rolling EyesНа моменти чак се улавям, че чакам с нетърпение бате Стиви да ги "похарчи".
Моля, кажете дали
Скрит текст:
Франи Голдман ще се гътне. Ужасно ме дразни  Twisted Evil

# 77
Моля, кажете дали
Скрит текст:
Скрит текст:
Не... Rolling Eyes

# 78
  • София
Здравейте и от мен, отдавна не съм писала, ама и отдавна не съм чела нищо на Стиви. Никакво време не ми остава от малката, през деня не спи много, а вечер като заспи аз се трупирам с нея, щото едвам гледам.  Cry А така обичам да чета, мога с дни само това да правя, ама няма............ Последно четох Под купола преди да забременея, е прочетох я за 2 дни, толкова ми беше интересна. Сега съм си поръчала 22 ноември 1963, надявам се да имам време да я прочета.  Crazy
А за Сблъсък - аз така и не можа да ме грабне. Няколко пъти я почвах и зарязвах, ама май трябва да я прочета, щом казвате преди Тъмната кула.  newsm78
Като гледам как обсъждате стари книги, които съм чела, установявам, че нищо не помня от тях. Нищо, тъкмо ще ги препрочитам и ще ми е като за пръв път.  Heart Eyes

# 79
  • София
Киф, а на тебе да не би Франи да ти е любимата героиня? Извинявай, ако е тя  Hug За пореден път се убеждавам, че една книга или герой от нея може да се възприеме по 100 различни начина в зависимост от читателя, възрастта и настроението му.

# 80
  • София
Колко време ще ви трябва да откриете Стиви на тази снимка  Mr. Green ?

На моменти чак се улавям, че чакам с нетърпение бате Стиви да ги "похарчи".
Моля, кажете дали
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy
Стиви не е като Джордж Мартин  Laughing !
Главните му герои почти винаги оцеляват.

А за Сблъсък - аз така и не можа да ме грабне.

smile3506
Дали най-накрая няма да се сдобия със съмишлениче?
Дидка, хващай Сблъсък да я прочетеш, че ще чакам твоя отзив с мноооооооого нетърпение.

# 81
  • София
Може би щото се опитах да я чета онлайн от читанката?  newsm78 Аз така хич не мога да чета книги, опитвала съм се много пъти и не става, не е ли си да ти замирише на книжка  Laughing Само да намеря малко време и я почвам, все се надявам, че малкото лайно ще започне да спи малко повече през нощта поне, ако не през деня.... И да ми оставя малко повече време за моя любим Стивииии  Heart Eyes

# 82
  • София
Като споменахте спане да ви кажа каква съм майка за пример.  Joy Вчера сутринта си четох "Сблъсък" преди дребното да се събуди. Естествено реши да става на най-интересното. На мен през целия ден ми се чете, обаче имах задачки. Вечерта поглеждам часовника - 19 часа и аз с бойна стъпка подкарвам малкия към леглото, защото 19 ми се е привидяло като 9. Дребния спори, че още е светло, а аз го уговарям да заспива, че ми се чете. Та накрая за отмъщение сигурно заспа чак в 22,30  Twisted Evil
Kally May, разконспирира ме, че още съм под влиянието на "Песен за огън и лед".

И да се похваля, че тийнът, за когото избирах подарък, много хареса "Гробище за домашни любимци". Каза, че пак можело да му подаря такава книга.

# 83
  • España
За секунди намерих Стиви на снимката, познава се отдалече.

Аз обичам да препрочитам книги, особено на Кинг, както казах "То" съм я чела поне 15 пъти и не ми омръзва.
И синът ми (на 13 г.) се запали по него, в момента чете "Томикнокърс" или както там се пише.
Картинка сме като се наредим той и аз с книги на Кинг в ръка, и до нас малката с някоя за динозаври (принцесите  хич не го обича).

И да си кажа и аз за Мартин, не си жали героите този човек...
Кажете дали в четвърта и пета част продължава така да ги "разчиства", да знам какво ме чака.
Само се надявам да ми остави живи любимците.

# 84
На тая снимка и аз да съм няма да се позная  Mr. Green

И да ,Франи много ме кефи  Heart Eyes

# 85
  • София

И да си кажа и аз за Мартин, не си жали героите този човек...
Кажете дали в четвърта и пета част продължава така да ги "разчиства", да знам какво ме чака.
Само се надявам да ми остави живи любимците.
Да не те разочаровам, обаче Мартин даже набира сила в разчистването на героите. Още главни персонажи дават фира, но няма да кажа кои  Wink
Само аз май не виждам нашия човек на снимката  newsm78

# 86
  • София
На тая снимка пише 1921, предполагам за година става въпрос. Не виждам как Стиви може да е там.

# 87
  • Пловдив
там е, там е - забелязва се от пръв поглед, вероятно защото образът му на снимката е резултат от колаж  Outta Joint Не знам защо е толкова грозен, ама явно не може да си красив и гениален едновременно  Crazy

# 88
  • София
вероятно защото образът му на снимката е резултат от колаж  Outta Joint

То Е колаж. Дори е очевидно колко нескопосано са го "сложили" на снимката.
Нямам си идея с каква цел, ама е забавно  Laughing .

# 89
  • София

Не знам защо е толкова грозен, ама явно не може да си красив и гениален едновременно  Crazy

Joy Ох, точно това и аз си казах гледайки го ...

Общи условия

Активация на акаунт