Слънце весело припича и АВГУСТинчето босo тича

• 54 449
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро!

То май в днешно време всички сме се захванали със сто неща  Crazy Важното е да се насладим на кафето и всички онези мънички моменти заради които си струва да се живее  Heart Eyes

Един мъдър старт на денят ви поднасям  Laughing Laughing

bouquet  bouquet  bouquet

# 511
  • Ирландия
Здравейте момичета!
 Hug
Пиша тук за първи път.Но се надявам да намеря отговор на въпрос ,който ме занимава от няколко дни.
Моята дъщеричка е на 5 и е едно малко сладко августовско лъвче.Дано не ви звуча смешно,но от известно време забелязах окосмяване по карчетата и.Едни такива хилави косъмчета ама си ги има и са черни ooooh! Иначе е много слабичка и дълга върви.Но взех да си задавам разни въпроси,дали не е рано и още такива.Всички четем за ранно полово съзряване,ама това пък ме изненада Crazy
Ако сте се сблъсквали и вие с подобна констатация ще се радвам да обменим опит.Хич не ми се ходи по доктори от сега .Може би е нормално,но не съм забелязвала на връстничките и още,а не съм ги гледала с лупа,разбира се  Laughing
Благодаря за кафенцето и хубав и усмихнат ден!

# 512
  • В светлината на слънцето
Mishi 74, аз имах подобен случай с моята дъщеря. Не знам обаче дали е същият проблем. Всъщност проблем не е съвсем точно казано. Дъщеря ми се роди преждевременно и беше слабичко бебе. Съответно оттогава си върви кльощаво, но пък дълго (таткото ни е висок, затова). Заради по-ниското тегло, й се появи окосмяване по крачетата доста рано. Но става дума за нещо като мъхче, не космалаци като на възрастните. Нашата педиатърка обясни, че в нейния случай е съвсем нормално заради комбинацията от няколко фактора: по-ранно раждане, по-ниско тегло и силен космест ген от страна на таткото (той е гологлав, но си има бая космена покривка по краката Twisted Evil). Девойката е сега втори клас и мъхчетата вече приличат на косъмчета, но пак са едни такива тънки и едва забележими. Тя обаче взе вече да им обръща внимание и само ме тормози да ги махаме с нещо, за което пък й е рано. Моят съвет е да отидете все пак на лекар, защото трябва да се погледне от специалист. Причината може да се окаже същата като при щерка ми, но може и да не е. Затова трябва да се види на лекар. Стискам палци да е нещо безпроблемно. Praynig И пиши тук, все пак си с наборче.  Hug

Котешко-детски отчет
Александър е станал лош.  Crossing Arms В градината постоянно налита да бие деца. ooooh! Не знам какво му става. И ръмжи, като мечка точно. ooooh! Това се случва отвреме-навреме де, не постоянно. В останалото време е бял и красив. Mr. Green Ама като го прихване, става лош. В градината в момента учат цифри и вечер у дома постоянно пишем лесни задачи със събиране и изваждане. Аз пиша, той повтаря след мен. Голямо забавление пада.
Джинкс продължава да е послушен: спи, яде, върши wc-дейности, спи, яде.... Вечер обаче падат големи игри с Теди. Тя се опитва да го превърне в цирков котарак. Засега успява. Mr. Green Рибите са все още цели. Mr. Green   

# 513
  • Stavanger,Norway/ Varna
Mishi 74 аз мисля, че няма от какво да се притесняваш. Моята Йована и тя има мъхче по крачетата, но при нея е русо и затов ане личи. На тези от приятелките й, обаче, които имат тъмни косички, доста личат мъхчетата. Мисля, че е нормално, сега го виждаш, вероятно, защото не е лято, а както знаем лятото изсветляват косъмчетата, та просто ти се е набило на очи. Направете консултация с лекар ако толкова те притеснява, но си мисля, че няма проблем  Peace

# 514
  • Ирландия
Много ви благодаря момичета! Hug
И аз ще се надявам да е наследствен ген и при нас таткото по краката е с доста косми и упорито отказва да ги маха,било му гейско.Та и с него борба водих и една събота като го изтормозих да ги махне и видя колко е естетично май се съгласи  Peace
Аз като бях в пубертета преди да почна да ги махам сериозно имам спомен,че бях с доста косми и видях бая зор с онова нещо където се бъркаше на котлона с лимонтузу-то май беше  Laughing Laughing Laughing
Сега съм от другата страна чакам доста за да се съберат за махане.
Все пак ще направя консултация за всеки случай.Прави сте-лятото въобще не си личат.
И след тази  космена тема Да са ни живи и здрави!И любимите дечица и татковците им!

# 515
  • Видин
Помните ли това Много ми стана мило като го намерих, а и нали в момента сме отново на този период Simple Smile))

# 516
  • София
Mishi 74, моята госпожица е мургавелка и тя има косъмчета, но те са толкова нежни, че за момента не им обръщам внимание. Освен това през лятото наистина изсветляват от слънцето и тогва стават незабележими.
Ния, сигурно заради ЕГН - то, но клипчето не си го спомням Rolling Eyes. Дай жокер.

# 517
  • Видин
Марти, клипчето го снимаха лятото на 2008, русата мацка с късата коса е Мимсат. Днес случайно попаднах на клипчето и ми стана едно такова хубаво Simple Smile Heart Eyes

# 518
  • Ирландия
Niya_Petrova  Супер е клипчето!Аз на моменти се улавям,че сега точно ми е ужасно носталгично и мъчно за първите бебешки периоди  CryИмам си в офиса 2 бременни колежки с втори бебоци и им се радвам ужасно.
Може би трябваше да се решим на още едно детенце,но ме стопира фактора възраст.Скоро,след 3-4 месеца ще чукна 39.Бебенцата винаги се свърават с най-чистото и мило нещо,но и колко грижи и разходи има покрай тях,спор няма! Peace
Марти благодаря за включването по моят въпрос!Малаката девойка като гледаше епилатора в чекмеджето заяви,че скоро май и нейните ще махам Joy Joy JoyМного са напред с материала!

# 519
  • В светлината на слънцето
Клипчето - освен Мимсат, има и още един августовски принос в него.  Grinning Снимано е от Шоши, не знам дали я помните. Нейният Камен се роди на 31 юли.
Миши, децата са наистина много напред с материала. Моят хубостник какъв дървен философ е станал, не е истина. Crazy

# 520
  • Видин
Клипчето - освен Мимсат, има и още един августовски принос в него.  Grinning Снимано е от Шоши, не знам дали я помните. Нейният Камен се роди на 31 юли.
Вярно че така беше Simple Smile Помним я разбира се. Аз лично помня почти всички, които пишеха преди Simple Smile

# 521
За момент се стреснах с тия косми, защото Деян ги има от доста време. Мъхче е, но не малко и не особенно рядко. Добре, че и при вас ги и ма, че бях готова да го водя на лекар.
Относно кърменето, аз съм с две ръце за. И съм кърмила Деян, но тия клипове ми идват малко в повече. Малко извратен ми изглежда клипът. Съжалявам, че съм рязка, но  за мен не е нормално майката да играе с детето си полугола. Може би просто съм много консервативна

# 522
  • Видин
Забравих да кажа за космите, и аз забелязах преди седмица, че Марти има доста засилено окосмяване по краката, но не знам защо изобщо не съм се и замислила, че може да е някакъв проблем Rolling Eyes По скоро си казах, че момчето ми расте и е нормално, въпреки, че знам, че истинското окосмяване става през пубертета Blush
Сас, всеки си има мнение, не мисля, че си консервативна Hug Mr. Green

# 523
  • Ирландия
sas Въобще не си консервативна и не се притеснявай.Просто някои моди така да ги наречем при нас както винаги идват малко по-късно.Иначе в Ирландия например /бях за известно време/ е практика от ,много много години майките да се събличат така голи и да си играят с бебето.Правят го обикновено на спалнята .Казват му tuch contact.Там се предполага,че сливането на телесните топлини майки-бебе има много успокояващ ефект за бебето.Дори се мажат с неговият лосион и така си играят.
Не цял ден разбира се,но отделят 20 мин на подобни занимания:-))))
Хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 524
И аз съм ЗА кърменето! Като беше много малко бебе не съм се притеснявала да се разхождам и да го гушкам гола, но като поотрасна и избягвам. Сега дори като се преобличам и той се възмущава и ми вика, "Мамооо беее, не съм длъжен да те гледам по гащи и сутиен"  Shocked Викам му "Ако те притеснява нещо ходи в другата стая"  Crossing Arms Не смятам, че трябва да се крия чак пък толкова  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт