Слънце весело припича и АВГУСТинчето босo тича

• 54 448
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • В светлината на слънцето
Голотата не е срамно нещо. Peace Липсата на топлина в отношенията е тревожна.

# 526
Хай,Банда!

Да драсна и аз някой ред Grinning

Клипчето е много хубаво,все още ме умилява като го гледам.Не намирам нищо срамно в него..нито пък се крием в къщи..ходим голи пред децата си...това е нещо нормално за мен Wink

Или,да ти кажа моделите не са чак толкова хубави на живо Flutter Ако имаш интерес ще погледна и ще ти кажа как е Simple Smile

Космите,мисля,че е нещо нормално и няма нищо тревожно в това!Не са бебета вече Laughing

Миши,добре дошла при нас  bouquet

Лулу,приключихте с плюшените котки,минахте на истински Laughing

Ади,голям зор с ремонти дейности,но пък после ще ти е едно хубаво,ново,уютно,няма да ти се излиза от вас Hug

Теди ходи на Училище!Много е доволен!Има си гадже Даная!Само да не разберат другите 2 гаджета,че ще стане лошо,големи са ревнивки Laughing

Елица,расте,хубавее,ината си показва,бъбри много Heart Eyes

Хубав ден от Мен! Heart Eyes

# 527
Привет ,привет!!!!!
Mishi 74 моята дъщеря също има черни косъмчета доста по краката тя е на 9 години появиха и се преди около три години отначало бяха доста редки но това лято се увеличиха и ги епилирахме което тя издържа геройски.Не сме ходили на лекар баща и,дядо и са доста окосмени а също и моята сестра много рано се окосми затова го сметнах за генетично заложено и не съм се притеснявала.
Да се похваля Ицата се справя доста добре с футбола бележи голове и е капитан на отбора.Още след първата тренирока започна да показва разни трикове с топката.Аз не съм го гледала ама много ми се иска да ги видя тези мъници как играят сигурно е много интересно .

# 528
Вале,найстина ми е уютно и хубаво HugА и факта,че разполагам с времето си  и мога да си мия и чистя когато си искам,не когато на някой друг му е кеф,най-ми допада Party

Кърменето-най-хубавият период от животът ми.2 години с Ал и 4 м с Ивон.Ако имам 3-то детенце,пак бих кърмила HugИ  ние се разхождаме не много облечени у дома.Ал е на фаза опознаване на човешкото тяло и само се сравнява,ту с баща си,ту с кака си Laughing
Гушкали сме се голи,спали са като бебета голи в/у мен......обичам това усещане и миризмата на бебенце Heart Eyes

Ивон също има черни косъмчета от около 3-4 м.Не смятам,че е притеснително Peace

Мами,споделете във вашите ДГ по колко дни имате право да отсъствате по Домашни причини?
На родителската среща ни дадоха бланки,с текст който гласи,че имаме право на 1 м годишно,но вече от няколко места чувам,че имаме право на 3 дни Thinking
Мислим да си пътуваме за Сандански тази седмица и не знам каква бележка да занеса newsm78
Май ще пратя таткото докато нас ни няма до педи,за по-сигурно.

# 529
  • Ирландия
МорскацБлагодаря за топлото посрещане!
yanakr Благодаря за включването по моят въпрос!
Уютно е при вас   bouquet
Как избирате спортните клубове за децата си?Инфо има много,но кое е водещото самото място като локация,разкази на познати или удобното за вас време за тренировки.Ние все още не сме се спряли твърдо един ден иска балет,на другият гимнастика,латино-танци,рисуване и от скоро плуване  CrazyТака ще бъде,но иаз взех да се бъркам вече кое по-напред  Joy

# 530
Ади, звучиш така уютно... Hug За съжаление новата наредба гласи, че имаме право само на 3 дни отпуск по домашни причини. Вчера ни караха да подписваме, че сме запознати с наредбата. Тя важи за всички градини в София. Това е, защото децата се водят подготвителна група за училище, а не градинска. Освен тези 3 дни, имаме право на още 7 дни, извинени от директора на градината. В такъв случай се пише молба до директора и ако той сметне, че причината е достатъчно уважителна, я одобрява. Всички останали отсъствия трябва да са с лекарска бележка.
Миши, ох, този период на искането ми е мнооого познат. Аз обаче не съм против и записвам на всичко, което поискат. Може после да не продължат със заниманията, но поне имат личен опит със съответното занимание и могат сами да преценят дали им е интересно или не. Изборът е индивидуален според мен - зависи от възможността някой да води децата на съответното място, от отдалечеността, от финансовите възможности...
Иначе в момента Сашо ходи на таекуондо, футбол и английски в градината. Заниманията им са съвсем сериозни, не са за отбиване на номера. Отделно ще тръгва на плуване. Но индивидуално при треньорката на кака му (басейнът ни е близо, така че е удобно).
Морска, голям любовчия ученикът. Heart Eyes

# 531
Освен тези 3 дни, имаме право на още 7 дни, извинени от директора на градината. В такъв случай се пише молба до директора и ако той сметне, че причината е достатъчно уважителна, я одобрява. Всички останали отсъствия трябва да са с лекарска бележка.
Същото щях да кажа и аз. Това е, защото вече се водят предучилищна подготовка, а не детска градина   Rolling Eyes Иначе предишните години дребния е отсъствал като сме пътували и после без бележка от лекар просто си плащахме дните като присъствени.

# 532
 newsm53

Да се похваля Crazy продадох си и двете колички Blush

# 533
Това значи ли,че няма да потретваш LaughingАй,честито ти  bouquet

Благодаря Лу,Или.Взех си днес бележка от педиатърката,за всеки случай,но явно ще я ползваме Peace

# 534
Три дни ли? Че ние както често се шматкаме насам-натам. Като ходихме до Елена в Нчалото на октомври отсъства седмица, ама никой нищо не ми каза.  Това означава ли, че за да идем на ски януари трябва да питам директорката newsm78 newsm78 Май ще се направя на ударена, а ако ми направят забележка ще клепам и това е. Не вярвамм да ни изключат
Явно наистина съм много консервативна. Деян чинно чака вън от стаята докато се преоблека. Ама и мъжът ми е така. Абсурд е да се съблече пред детето. А пък оня ден викам на Деян ела да те погушкам, че като пораснеш  и станеш голям като татко няма да ми даваш То горкото така се стресна и след малко идва и вика: мамо, аз като стана голям пак ще ти давам да ме гушкаш ти нали ще ме искаш?

# 535
Ние нямаме проблем с голотата у нас. По-скоро ще се впечатлят, ако някой тръгне да се крие, за да се преоблича.  Grinning
Отивам със Сашо да кара колело навън. Теди днес е на училищна разходка с класа си - ще разглеждат Военната академия.
Да кажа нещо за мамите от София. Във вторник в 19.30 ч. върху ЦУМ ще правят 3D Mapping. Супер ефектно нещо е, ако не ви притеснява късния час, заведете децата. Ето за какво става дума.
http://www.youtube.com/watch?v=8IICGkOtJ9E

# 536
Да кажа нещо за мамите от София. Във вторник в 19.30 ч. върху ЦУМ ще правят 3D Mapping. Супер ефектно нещо е, ако не ви притеснява късния час, заведете децата. Ето за какво става дума.
http://www.youtube.com/watch?v=8IICGkOtJ9E
Eхааа, уникално е, почвам да мрънкам на мъжО да отидем да гледаме  Mr. Green Дано и тук да е толкова качествено направено Wink

# 537
Ади,няма да потретвам Laughing пък знае ли човек Thinking а и ще са много демоде Whistling

# 538
  • София
Сас, и ние сме консервативни. Нито аз, нито Ники се събличаме пред децата, камо ли пък да се разхождаме голи. Баща им понакога ходи гол от кръста на горе, но това са само някакви изключения.
Относно отсъствията по домашни причини при нас са както обикновено - по 1 месец.

# 539
Марти, и при вас са 3 дни, но още не са ви предупредили. Това е съвсем отскоро, има-няма 2-3 дни от наредбата. Тя е централна и важи за всички градини, само частните са извън нея.
Шоуто върху ЦУМ обещава да е добро, защото май го правят едни родни майстори. В понеделник ще проверя точно, че инфото ми е в служебния мейл. Иначе едни от най-добрите в света са двама българи. Дано те правят и това. Peace

Общи условия

Активация на акаунт