Слънце весело припича и АВГУСТинчето босo тича

• 54 446
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • ГОре на черешата...
А, само да я сложим и ще изпека една голяма питка.

# 631
  • София
О.... и ние сме болти... кaшлящи и хремaви вече 20 дни и от вчерa мaлките сa нa Симетролин до вторник пък дaно подействa,че aко не AБ Sad   Лу,елa у нaс дa видиш що Блейдъри имa и пaзaрси и оригинaлни плюс три лигенa:-) но дa мн сa скъпи тея нaпрaво ни обирaт но нaли знaеш прикaзкaтa:Не е луд тоя дето яде бaницaтa,a тоя дето му я дaвa:-) Рaйън мн е пристрaстен към тях,a мaлките сaмо висaт: 3,2,1 освободи силaтaaaaa хaхa

# 632
  • В светлината на слънцето
Димяни, аз даже не знам какво е това - явно някаква анимация, ама не ми е ясно съвсем. Но е голяма мания, моят само за това говори от сума ти време.  ooooh! Ако беше Лего честно казано нямаше да ме е яд на цената, защото то е творческо. Ама за един пластмасов леген и пумпали... ooooh!

# 633
Лу, пак си добре с това желание на Сашо. Деян иска от дядо Коледа кола с дистанционно, която да върви по стените и тавана Shocked Обяснявам, обяснявам, че такова чудо няма, а той ми заяви, че дядо Коледа и джуджетата можели да направят всичко. А като продължих да настоявам, че не може и един рев. В чудо се видях
Димяни, дано се размините с антибиотика. Бързо се оправяйте

# 634
Ей, любимите, направо съм за бой - просто си изчезнах.
Мога да се включа с две теми - за едната намекна прекрасната ни Гита -
бременна съм! Днес влизам в 7-мия. Бебето пак е момче, а аз не съм същата. Много е интересно! Явор беше на седмото небе от новината, а сега вече просто му дава по някой друг съвет на братнчето - да си стои там и да не мърда. Бременността ми е същата - контракции, вдигане на рамене от страна на лекарите - "какво да те правим, такава си си". Аз обаче пробвам да си мисля, че просто ще преминат. Бебето, както разбирам, си е много добре. Чакаме го през февруари и остава пак да му стискаме палци да  си чака търпеливо. Решила съм (по стечение на разни срещи) да раждам в Лозенец (Явор го родих при когото се падна в Тина Киркова).
Нахвърлях в общи линии онова, което отдавна готвя да ви кажа. Този път не съм много споделяща.
Другата тема са блейдовете - аз изобщо не му купувам блейдове за по 40-50 лв. Купувам му ги от Марсел тойс за 6 лева, а и арена си нямат, защото е къде по-хубаво да освобождават силата си и да оставят драскотини по пода:)

# 635
  • ГОре на черешата...
Тиги, това е страхотна новина Hug! А и ние, водолеите, сме готини хора  Flutter! Стискам палци Малчо да си поседи докрая на топличко Praynig.

Блейдове имаме няколко, първо бяха на Калоян, сега са прехвърлени на Андриан. И нашите са от по 6-7 лв и не мисля, че се отразява на удоволствие на играта с тях Grinning. А арени на мама в кухнята - колкото щеш - след като 2-3 пластмасови купи паднаха геройски в боя /разбирайте - пробиха се/ дойде ред на металните и на мама й си изправи косата - как дрънчат самоооо ooooh!...последва забрана, та сега и вкъщи се изкрелват в околното пространство с цел - свободно летене Joy...

# 636
Тиги, прекрасна новина  Heart Eyes Не е останало много, но нека всичко е наред! Нагушкай прекрасното Яворче, скоро ще си има прекрасно като него братче   Heart Eyes

Димяни, как са децата  Hug Ще оттървете АБ, нали  Wink

Мариета и аз няма да откажа парченце от твоята питка  Blush
Мисля и аз да замеся една  Thinking  Laughing

# 637
  • В светлината на слънцето
Тиги, прекрасна новина.  Hug И ти пожелавам най-хубавото бебе на света (в което не се и съмнява), а на Яворчето изпращам мнооого целувки.  Hug
И какво казвате - имало блейдове и на по-нормални цени.  Thinking Тфу, минах се, вече му купих от т.нар. оригинални. ooooh! Ама още ме е яд де. Crossing Arms Нищо, ако реши да иска още, ще знам занапред. Mr. Green Засега в комплекта му има арена, някакви изстрелвачки или какво там се зове и два блейда - един златен (бил най-силния моля ви се) и един друг лош, който искал да стане най-силен. Ама вече съм навътре в материала, а. hahaha

# 638
тиги, пожелавам ти всичко да е наред до финала. )

Аз с момчешките играчки хич не съм в час. ))) Калина сега иска бебе, което пишка....викам си на акъла, ще имаш, ще имаш, ама съвсем истинско. ) Но няма как, ще се купува бебе.

Другата седмица съм на ФМ в София, да видим най-накрая пола на бебето, че все гръб ни обръща. Аз нямам търпение вече, много искам пак момиче. А мъжа ми и Калина пък искат момче. ))))

# 639
Тиги, мила, честито! Прекрасна новина, точно си пия неделно кафенце заобиколена от неделен хаос и филмче за Коледа и ето ти радост  Heart Eyes

Или, като се замисля май само с теб останахме от старите кучета, с по едно.....кученце   animal037  Crazy Mr. Green

Тук едно Коледно навсякъде, знам че е рано, но пък е готино  Heart Eyes Аз съм доста заета, но се справяме Simple Smile

Хубав ден!   bouquet

# 640
  • Ланкър, планините Овнерог
Тигиииииии, душка, кога стана в 7-ят, бре? Отстрани наистина бързо минава времето.

# 641
Еха Тигии,Честито!Леко да е до края Grinning

Мирама,мъжко ще е,щом Калина иска момче Flutter Тедката каза ,че иска сестричка и ей на има я Heart Eyes

Коледни подаръци още не сме купили Laughing

# 642
Морска, аз не съм много ентусиазирана. ) Държа си на момиче и това е. ) Ще видим след 1седмица само. )

# 643
Хей,хеееееееей,чудни неща чета Hug
Тиги,честито мила.Лека бременност до финала и най-прекрасното таралежче да покажеш Heart Eyes
Подкрепям Мариетка за Водолеите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мирама и аз не исках момченце,но сега,ако имам трето искам пак да е момче PeaceКаквото и да е,живо и здраво да е Hug

Честит празник на домакинята,дами.Топлина и здраве да изпълнят домовете ви Hug

# 644
  • София
Тиги,много се рaдвaм зa вaс!Пaзи се и ще чaкaме кaто му дойде времето прекрaснaтa новинa:-)   Лу,имa Блейдове и зa по 3,4 лв Simple Smile и сa много читaви.  Ние си подкaшляме още не знaм дaли сме по добре........   днес Вики ми е именничкa дa ни  е живa и здрaвa.Честито нa всички прaзнувaщи.

Общи условия

Активация на акаунт