Слънце весело припича и АВГУСТинчето босo тича

• 54 438
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Видин
Здравейте и от нас. Не съм се включвала от 10 дни Blush
Тиги, страхотна новина. Пожелавам ти леки последни месеци и прекрасен финал. А той ще е такъв, нали съм най-прясната родилка Heart Eyes
За блейдовете, Марти получи 3 броя за рождения си ден, от които два в комплект с арена, или както казва мъжа ми: "По-добре лиген от пазара да бяхме взели, по-здрав е и значително по-евтин. Аз тук не съм и виждала по-скъпи от 8-9лв. блейдове Peace, а комплекта е 20лв Crazy
Ние сме добре. На Ивайло му сложиха 5тия гипс и на 16ти ще се обадя на доктора, за да насрочим операцията, която ще е около 20-22.11. Иначе сме добре. Ядем, спим, ревем, дебелеем, само Ивайло де, аз уж отслабвам, бавно но славно Simple Smile

# 646
Тиги страхотна новина.Пожелавам ти леки и безпроблемни оставащи месеци. Hug Hug Hug
Аз ще се похваля от моята кака днес спечели бронзов медал на фестивала"България танцува" с танц дует "Клоунско веселие"
Ето я медалистката "https://www.facebook.com/video/?upload#!/photo.php?fbid=55275002 … ype=3&theater
А ето го и танца:

Ицата и той много горд от кака си където срещне хора и им казва ,че кака му има медал.

# 647
  • В светлината на слънцето
Димяни, честита да ти е Вики, здрава, щастлива, любознателна и прекранааааа!!! Hug
Яна, браво на момичето! Габи е нашата гордост! От сърце й пожелавам да покорява нови и нови върхове!   bouquet
Мирама, и аз залага на момче (не знам защо, предчувствие някакво). Ама дано е каквото ти искаш. При нас Теди беше категорична, че иска брат, а не сестра. Сега не иска брат, ама късно е Пенке ле, мандалото хлопна... Mr. Green
Ния, направо започвам да гриза нокти, че съм се минала яко заради легена и пумпалите. Аз това чудо го взех за 80 лв.  Twisted Evil Ама нищо де, човек се учи, докато е жив. А той пък нагъл - иска и още: лего-трансформърс, уоки-токи, паркинг за коли с разни екстри по него. И шамари иска, ама за тях още не е разбрал. Whistling
Днес имах пореден ценови сблъсък. Водихме ги на шоуто Дисни на лед. Уникално красиво е. И фигуристите са супер качествени изпълнители.  Peace Обаче. В един от по-старите варианти на шоуто, на леда излизат и героите от "Колите". Поне така гледахме в разни клипчета. И Сашко, милият, близо два часа чака Маккуин и Матю, и накрая пи една гола вода. Нямаше ги. Такъв разочарован не го бях виждала. Confused А покрай шоуто продават едни шаренийки, едни примамки за детските очички, не е истина. Цените - по американски. Пуканки - 15 лв (не се шегувам), диадема с панделка в стил Мини - 40 лв, хартиена шапка като за парти плюс някаква книжка към нея - 25 лв, крилца - 35 лв, захарна пръчка - 5 лв, захарен памук - 12 лв и все в този дух. Чудно.  Crazy Но иначе шоуто си заслужаваше. И такава перфектна организация имаха..., цепеха минутата на две, няма закъснения по български, няма размотаване.
Като съм почнала да пиша дълго, да продължа. Преди малко имахме екшън - котаракът ни скочи през прозореца (на първия етаж сме). От страх при съприкосновението с цивилизацията, взе че се пъхна в калника на една кола и естествено се заклещи. Но операцията по прибиране на котак завърши успешно. За щастие, че иначе не искам да си представям драмата у дома. ooooh!

# 648
Ей, чудесни, много ви благодаря! Обещавам да се държа мъжки, като съща мъжка майка. После ще се глезя. Спомних си - връщате ми оптимизма.
Сега някой никове нови ще разгадая и ще вляза в час.
Гита, станаха, станаха 6 месеца. Този път времето направо лети
Целувки на всички

# 649
  • Видин
ДУбрУ УтрУ Joy
Лу, Марти пък сега е започнал да ни пазари с баща му да му направим и сестричка, защото неговия приятел има брат и сега чака и сестричка. Аз съм за, след 4-5г., ама ММ и дума не дава да се продума hahaha
Тиги, разбира се че ще се справищ, ние не се съмняваме Hug С никовете мога да ти помогна Simple Smile Kiss my *** е Или, Талъсъмка е Ира, може би има и други, но в момента не се сещам Blush

# 650
Добро утро  Hug
Тиги, много се радвам, че се завърна! Яворчето сигурно е станал по-прекрасен и умен от всякога  Heart Eyes
Яни е при баба и дядо за тази седмица и вкъщи е едно такова спокойно  Whistling неестествено някак  Mr. Green
Яна, браво на Габи, още повече успехи и хлатни медали ѝ пожелавам занапред   bouquet
Лулу, големи приключения при вас, голямо нещо  Whistling една от котките ни като съвсем мъничка летя от 8-мие етаж  Embarassed нищо ѝ нямаше  Sunglasses

# 651
  • Ланкър, планините Овнерог
Лу, ние в събота почетохме Дисни. Емма беше  Shocked през цялото време. Всички любими герои и героини бяха на линия. Аз се разминах само със захарен памук в комплект с шапката с уши на Мики (12лв) + балон (6лв), който се спука от нищото в къщи  Crossing Arms Нооооо, емоцията си заслужаваше.

# 652
  • София
Здравейте  Hug.
Тиги, честито и от мен. Леки и безпроблемни оставащи месеци.
Яна, браво на Габи Peace. Пожелавам й скоро и със златен да се окичи.
Лу, на нашия пазар продават блейдове и по 3 лв., а арените по 6. Вярно, че са китайски, но са доста здрави, защото децата на площадката (Дани за щастие не се занимава с тия пумпали) как ги млатят и въпреки това остават здрави.

# 653
  • ГОре на черешата...
Яна, поздравления за успеха на Габи  bouquet! Те направо акробатичен танц играят, много ми хареса.
Андриан и  тази седмица ще стои вкъщи, обаче яко му писва Whistling...

# 654
Тиги, честито.  То не останало. Пожелавам ти да не  усетиш как ще мине оставащото време и накрая да гушнеш най-сладкото бебче
Яна, браво на Габи. Да ви радва с още много, много успехи
И на Деян пумпалите са от по 5-6 лв. Не знаех, че има чак и по 80. Shocked
Само моето диване ли не може да седи мирно на задника си? Ни за кино става, ни за театър , камо ли за представление от 2.3 часа. Вече сме се отказали да го водим някъде, че то не е скачане, въртяне , говорене, страшно е направо

# 655
  • В светлината на слънцето
И на Деян пумпалите са от по 5-6 лв. Не знаех, че има чак и по 80. Shocked

Има, има. Оригиналните струват толкова. Което не променя нещата - пак е много за един леген и два  пумпала.  Crossing Arms
Аз и с двамата нямам никакви проблеми за гледане на театър, концерт и т.н. Както се казва - закалени са от малки. Mr. Green Теди беше нямаше още 5 години, когато изгледа балета "Лебедово езеро" в пълната му версия. Това ще рече 4-часов спектакъл с 3 антракта. Аз очаквах да си тръгнем още в първия антракт, но ... останахме до края. По същия начин беше и Сашо на концерта на Шаде. Издържа над 2 часа концерт късно вечерта с музика, която определено не е атрактивна от детска гледна точка. Нямаше дори ефектно шоу - като при Лейди Гага например, което да е атрактивно за детските очи. Обаче не мръдна до финала. И заяви, че мнооого му харесва тази музика. Обаче при него има и нещо друго. Той определено харесва такъв тип музика. Сега например, е награбил един от дисковете ми и постоянно си го прослушва на слушалки. А е на Мелъди Гардо, която пее нещо между фадо и софт джаз.

# 656
Здравейте момичета!!!
Имам питане,малко извън нашите си теми Simple Smile
Някой случайно да има идея как Сдружение може да продава "рекламни" календари и блузки?
 Понеже не са фирма и нямат право да упражняват търговска дейност,какъв би бил начинът за подобно нещо?
Много ще съм благодарна за всякакви предложения и решения на казуса Hug(може и на ЛС)

# 657
 ***Ади***, евентуално да набира сумата като дарение. И да предоставя тези рекламни материали с такава цел.

# 658
  • Видин
Мирама, мина ли 3Д? Айде, че и ние нямаме търпение да разберем какво ще е малкото човече Heart Eyes

# 659
Мирама, мина ли 3Д? Айде, че и ние нямаме търпение да разберем какво ще е малкото човече Heart Eyes

Оххх, не, броя дните като малко дете. )
На 20ти съм в София. )
За малко моята докторица да ме вкара в болницата, но за сега удържам фронта.
Надявам се да нямам проблем с пътуването до и от София, че все пак са си 4часа път.
Но мисля да тръгнем по-рано, че да може да спираме по-често за почивка. Аз и като небременна се схващам за 2часа път...)

Общи условия

Активация на акаунт