Слънце весело припича и АВГУСТинчето босo тича

• 54 433
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, днес мойто муж е рожденник. Спретнах една шоколадова торта, но понеже тъй и не се научих да качвам снимки, разчитам на вашето въображение да се почерпите от нея

# 661
Момичета, днес мойто муж е рожденник. Спретнах една шоколадова торта, но понеже тъй и не се научих да качвам снимки, разчитам на вашето въображение да се почерпите от нея
Да ти е жив и здрав!
Представям си тортата така и веднага грабвам едно парче  Mr. Green
Мирама, 20-ти е близо  Blush  Hug

# 662
sas3, жив и здрав да е мъжа ти, много семейно щастие ви пожелавам. )

Kiss My ***, близо, близо...само 3дни остават. )))
Планирала съм и да изтормозя мъжо с едно пазаруване в Джъмбо за Коледа. ) ама ще видим колко ще издържа, че напоследък не съм много дълго за стоене на крак.

# 663
  • В светлината на слънцето
Сас, да ти е жив и здрав мъжа.   bouquet
Мирама, стискам палци всичко да мине по мед и месло.  Hug
А аз в момента съм в страшна дилема дали да си вкарам таралеж в гащите и да взема на концерта на Дженифър Лопес в неделя и Сашо.  Thinking Лошото е, че този път ще съм сама. А сама с две деца в тълпата звучи доста весело. #Silly

# 664
  • Видин
Деси, ако аз бях на твое място не бих се наела да отида сама с двете деца на такъв концерт, но все пак те са ходили и друг път, та не знам. Все пак ти си решаваш Rolling Eyes
Мирама, стискаме палци и ще чакаме с нетърпение резултата Heart Eyes
Днес насрочихме дата за операцията, на 21ви ще е Денят. На 20ти ни искат в Болница Св.София, за преглед и изследвания. Днес цял ден ми е много свито от вътре, но знам че е за негово добро и всичко ще мине по най-добрия начин Praynig
Иначе сме добре. Марти си ходи на градина, ходи и на английски, а от днес и на футбол. Много се радвам че имат спорт в градината, за да изразходва енергия. Каза че господина го е похвалил, че е много силен и бил държал топката с врата си Blush

# 665
Ния, всичко ще е наред, ще видиш.  Hug Всички сме с вас и ще стискаме много, много силно палци.  Praynig
А моята дилема почти се реши. Александър заяви категорично, че такива певици не го интересуват ( Rolling Eyes Mr. Green), искал да си гледа "Нощ в музея" (мернал реклама по тв). Та ми спести колебанията. Макар че чакам изненади в последния момент. Те са ходили много пъти, ама сама с тях си е направо филм. Вече съм го правила на една кинопремиера и имам мнооого лоши спомени. #Crazy

# 666
  • ГОре на черешата...
Ния, на такъв хубав празник /Деня на християнското семейство/, съм сигурна, че всичко ще мине отлично Peace!!! Мисля ви и стискам палци Praynig Hug Heart Eyes!

# 667
Благодаря за пожеланията.
Kiss My , благодаря за помощта.
Ния, стиснати палци и от мен. не се притеснявай, всичко ще е наред

# 668
Ния, всичко ще е наред! Сигурна съм!
Опитай да се успокоиш, с теб сме!  Hug
Лулу, разказвай за концерта  Mr. Green

# 669
Ето ме. Mr. Green
Концертът беше стра-хо-тен! Тази жена направо се раздаде на сцената - то не бе скачане, то не бяха танци, то не беше флиртуване с публиката. Джей Ло даде всичко от себе си. Чак по едно време й стана леко лошо на сцената. Ама все пак на тази възраст да не спреш близо 2 часа да пееш и танцуваш, си е направо невероятно. В страшна форма е просто. Peace
В крайна сметка Сашо остана вкъщи да си гледа филма и заяви, че изобщо не го вълнува концерта. И добре, че така стана, защото залата беше пред пръсване от хора. Страшно много народ. Теди се накефи максимално и заяви, че дотук този концерт най-много й харесва, а Мадона да си гледала работата. Mr. Green Лично моето мнение обаче е, че Лейди Гага направи много по-голямо шоу (Теди не я гледа, защото не бяха в София). При Лейди Гага имаше страхотна концепция на цялото шоу, на сценографията, уникални костюми, а и като гласови възможности е много по-добра (както каза мъж ми - що й трябва с този добър глас да пее такива глупости  Mr. Green). Докато Джей Ло е експанзивна, енергично-заразяваща, бодра. Шоуто беше страхотно, тип концерт с ефектна хореография, ефектно осветление и по-семпли декори. Като костюми - тя си беше лъскавка: много камъчета, много пайетки, абе типично латино. Но си изпя всичко чинно, че и един бис изкара. Тя е от капризните певици, които много често отказват да излязат на бис. Явно публиката й хареса, поне си личеше хубавото отношение към публиката. Подариха й по едно време българското знаме и тя го прегърна, уви се с него. Като цяло беше страшно мила и раздаваща се. Истинска голяма звезда. Peace  bouquet

# 670
  • София
Ния, и от мен имате стиснати палци за сряда Praynig. Бъди позитивно настроена и всичко ше бъде наред Peace.

# 671
ЧЕСТИТ ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО. НЕКА ВЪВ ВСЕКИ ДОМ ДА ЦАРИ МИР И ЛЮБОВ.
Ния, стискам палци мила. Дано всичко мине по най-лекия начин. Пиши когато имаш възможност

# 672
Ния, стискам палци всичко да мине по най-лекия начин за детенце. Кураж.

Аз да си дам отчета след вчерашния преглед. )
Бях при доц. Димитрова, Фемина. Този път беше доста по-експедитивна, за около 20мин приключи прегледа.
Точно в първите 2мин. успя да види пола. Как го направи тази жена не знам, като уж гледаше мозъка. ) Шегувам се с мъжа ми, че може и по него да е познала. )
Разпитва ме за предишната бременност, причини за ранното раждане, тегло на детето и т.н.
Каза, че при това положение няма смисъл да ходя на следващата ФМ след 3месеца, ще е студено, сняг, да не се друсам в колата. И както накрая се пошегува - "ако не решите да родите дотогава". )))
Доволна съм, всичко с бебето е напълно ок. Тегло - 510гр. сериозен растеж (преди 9дни моята лекарка го измери 375гр). Каза, че си върви малко напред от седмиците, много шавливо било. А тогава дори си стоеше толкова мирно и кротко. )

# 673
  • Ланкър, планините Овнерог
Е, какъв е полът, де  Laughing?

# 674
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!

Общи условия

Активация на акаунт