Ния,
Стискам много силно палци за добрите новини, които всички тук с нетърпение очакваме.

Mirama, казвай бързо пола или ще продължиш да ни държиш в напрежение.
Радвам се, че с беб всичко е наред.
Стискам много силно палци за добрите новини, които всички тук с нетърпение очакваме.

Радвам се, че с беб всичко е наред.
Констанца искаше сестричка, сестричка получи 
Много го обичам това време от годината. С толкова приятни емоции и очакване е заредено.
В София лека-полека палят елхите и украсите по моловете. Гледам, че редят и тук-там из града разни нови осветления. Има една много приятна инсталация точно между Шератон и ЦУМ, която още преди да грейне, си мисля че ще е много ефектна: сърнички, елхички и други такива, разположени по земята, така че децата да се разхождат между тях. Предполагам, че ще е красиво. Но като цяло е още рано за градските светлини и елхи.
Миналата година бяха направили един виенски базар в центъра, който не беше точно като онези във Виена, но имаше някакви допирни точки. Та се надявам и тази година да има. Иначе са сложили осветление (не празнично, а лампи) из Борисовата градина и сега паркът направо грее като слънце нощно време. Много различно е.
Трябва да им намисля 24-те задачки за предколедните дни, ама още нямам ясна идея какви да бъдат.
Иначе идея как да изглежда самия календар имам.
Как и какво и защо
Неди много си пада по ръчно изработени нещица, може да намеря време да го зарадвам
Трябва да се ходи и на очен.. За мой ужас по презентациите ни искат в 'смарт' облекло - сако, пола, панталон
Така не обичам този стил, сега и очилца като си ложа, ще съм