ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА И 1 МЕСЕЦ

• 21 128
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Cyprus, Пловдив
Палома, не се сещам за друго полезно, което да правиш в ситуацията  Rolling Eyes Аз също се старая да го разсея, одеве го шляпнах, след като първо ухапа дядо си, после мен, скарах се и го наказах в другата стая, след малко дойде и започна да се гушка, през това време му говорих и показвах как да гали и в този момент пак ме захапа  Crazy и тогава вече го шляпнах  Sad
Нашите зъби са 7  Peace

# 661
Да ви кажа, малко се успокоих като прочетох че има и други деца проявяващи агресия.Явно просто трябва да чакам и това да мине.Днес само веднъж ме защипа,когато върнах на едно детенце топката,а тя я искаше.Проявява агресия много на място.

Мимето е с 8 зъба Peace

# 662
  • Sunshine state
И Лора е с 8 зъба има и някакви задни,което ми е малко странно,но то всичко е индивидуално.
За шляпването-и аз съм я шамаросвала по дупето,ако се тръшка безпричинно и упорито,но агресия към мен или някой друг не е проявявала.По-скоро към предметите-хвърля нещо,ако не може да го отвори,примерно. Ако ме удари,определено няма да я игнорирам и ще се направя,че плача или нещо такова.Може и да й кресна,ако не помогне първото.В някои случаи пасивното действие помага,в други трябват по-убедителни методи.Не говоря за побой.
Ние сме добре,днес бяхме на дълга разходка и намерих едно малко котенце,ама много мъничко.Дадох й да го види отблизо,защото все повтаря "мау-мау" и тя взе да му бърка по очите.Тъкмо си виках дали да не си вземем,но като гледам колко агресивно му се радва... Whistling

# 663
Бебетата са опасни за животните, да.  hahaha

# 664
  • София
Ей ме,живи сме,здрави сме,по-късно ще пиша какво що-как и ще ви чета,че е  още пълен хаос в нас и в главЪта ми Mr. Green
Такаааааааа, вчера се върнахме,в общи линии беше добре-морето,пясъка и слънцето буквално,иначе цените яко надути-да се чудиш на каква основа в това селце Приморско, храната по кръчмите под всякаква критика, обслужването също,мисля да не ходя повече там.А туристите,Боже,имам чувството че сганта на Русия,Чехия и Полша е дошла..такива нагли мизерници имащи се за богове не бях виждала #Crazy
 Жожо беше много щастлив,морето много му хареса,вълничките -само към водата тича и цвърка от кеф,спасение от пясъка нямаше както и от водата,много се изкефи хлапето,даже първата вечер не искаше да заспи от вълнение-в чудо се видяхме с баща му,това дете беше пощръкляло и само сновеше наляво надясно в стаята и издаваше весели звуци. Аз отидох болна,че се и влоших, за 10-тина дни се оправих от вируса,който за щастие подмина детето и мъжа ми. Имаше един инфарктен момент с малкия..една сутрин рева,ама много рева,повече от 3 часа,отидохме до болницата,лекари естествено нямаше! за малко до Царево да ходим,но..се оказа че целия ад е от подсечено дупе,как е станало идея нямам,ама задника му беше все едно на горещ котлон е седял,оправихме го де,но бая се изплашихме и понеже се свиваше все едно има колики му дадох разни ентерол,хидрасек-за всеки случай...
Бяхме по цял ден на плажа,от 11 до към 19,малкия спеше без никакъв проблем в количката след като обядва,при това на доста шум.А пътуването беше ок  натам и насам,даже сега от петолъчката до софия спа непробудно..в мен гушнат.. Embarassed

Пупи,честита ходеща Лори!
Мая-честит успех и зъбаци на Кокеца.
Палома,моя също щипка,даже ме и удря и блъска.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 13:05 от magnet_for_happiness

# 665
 Shocked ЗдравейтИ, Дидко стана в 06:30 днес и ми е черно пред очите.
Моето преброяване на зъбите пак води до цифрата 8. По въпроса за кътниците - на Дидко долния кътник се е показал вече целия, като това стана за не повече от седмица и половина, но горния си беше едно ъгълче и вчера гледах, още си е така - не е мръднал.
От снощи имаме два опита да счупим плочките на площада и в детската ясла, където вземам храната, с глава  ooooh! Човека прави странен заход за кълбо напред  hahaha А и вече се научи да включва задна и върви назад от време на време.

# 666
  • София
Да не ме забравихте, ей  Grinning
Набързо да се включа, че отиваме да си лягаме
Честита ходеща Лора на Пупи и честита нова работа на самата нея   bouquet Успешни и стабилни крачки и на двете ви!
 Ако някой друг се е похвалил с нещо - честито, `щото по диагонал само за Пупи прочетох  Embarassed
Ние сме добре, ама Димитрището е направо невъзможно, не мога да си позная детето, егати сръдливеца и ревльото е станал. Отвратителен е направо. Агресия проявява и още как, ама само към близки хора, основно към мен. Бие ме, хапе ме, щипе ме, тръшка се, реве като магаре за всичко. За всичко и за нищо. Дори и в момента буквално се дере зад мене, защото го свалих от коленете ми. Пуци е права - як игнор му е майката, ама направо не издържам на това дране и реване, иначе с удоволствие бих го оставила да си се дере колкото си иска. Ама направо не си чувам мислите и така зверски се изнервям от това реване, че редовно го тупам по памперса  Blush Направо съм се изнервила до краен предел, разтрепервам се от всяко дребно нещо и си поревавам и аз от нерви  Confused Ама к`во да се прави, ще го изтърпя и това, ще мине.
Отчет за зъбите - 16 +. Плюса е за почти пробилите последни долни кътници. А първите кътници пробиха изцяло за около два месеца. Първо долните, после горните. Между другото те, заедно с кучешките, пораснаха всичките наведнъж  Rolling Eyes
Отивам да се паркираме в леглото, ама първо ще го натупам тоя дришльо, орева света  Close

# 667
Мели, мерси, отговори на терзанията ни. Значи сме някъде на средата на упражнението. Иначе кучешките са побеляли, но още не драскат. Горните кътници пробиха преди месец, както писах още само двата реда върхове, без средната част. Долните още не са напълно пробили, но четирите върха се появиха..
За отчета: Коко е в по-добро настроение тези дни. След 17-18ч става много мрънкащ, но дотогава е сравнително послушен, чак ми прави кеф в сравнение с тормоза, който обикновено ми прилага. Бях в университета вчера и днес за по 4-5 часа с пътуването. Излизах на обед, когато той заспа. Вчера е спал цели 3 часа (толкова не се е случвало през деня от тримесечен, когато му намаляха коликите!!!!), днес 2 часа!!! След това е поплакал малко и е слушкал прабаба. Беше в неящен период, карахме го на мляко. Днес прояде и то така, че да навакса набързо пропуснатото.  Като се прибирам, тича на вратата с разперени ръце и половин час ме прегръща и целува Simple Smile))
Девил, как се опитва да направи Дидко кълбо?? Коко пък прави преден мост и е много смешен. Все едно след секунда ще вирне краката и ще направи стойка на ръце хаха. А за ходенето назад много се притеснявам като ходи, щото той и напред не си гледа в краката, перка директно...

# 668
  • UK
Здравейте!
Ние успе6но пристигнахме на село.Ани не се е спряла,само снове по стаите,излиза на двора.
И аз се поуспокоих малко като про4етох за агресията.Ани много кре6ти, блъска,хапе.Когато не стане нейната си блъска главата в пода.
Зъбите май са 12 на брой.
Браво на Коко,все така да го хвали6.

# 669
Бррр, и Кицът опира чело в земята в опит да направи кълбо. М<ного страшно ми изглежда, но пък си спомням аз колко обичах да правя кълбо като бях малка.

# 670
Добро утро!
За кълбото - той и племенникът прави така. Явно е някакво умение, което усвояват.
Мама на Ани, чул/прочел те Господ за по-спокойните дни. Нощите са кошмарни с дълго будуване и много плач. Но поне през деня да не ми съсипва нервите. Отивам за кафе, че ще заспя права след малко. Черпя ви!

# 671
Здравейте,

при нас нервите се поуспокоиха,от вчера без изблици PraynigМай кътника който расте е в застой,ще видим.При вас на тласъци ли растяха или наведнъж?

Малката също си забива главата в дюшека и вдига дупето все едно ще прави кълбо. Joy

Магнет,браво за хубавата почивка.Май само моето дете го е страх от морето,въобще не искаше даже да го вижда.
Затова все казвам че се водихме че сме на море hahaha

# 672
  • София
Привет!

Палома, на Жожо кътниците избиха доста бързо,но сега кучешките са се закучили вече месец и понякога е нетърпимо Crazy той е все още с 12 зъба + 2 на път всеки момент да резнат венеца.

За моста напред и моя го прави и то винаги,когато е на спалнята особено,като се замисля и чело забива в матрака с гъза нагоре ама едва ли е за кълбо newsm78 и вече никоя врата не му се опира, а не се заключват нашите врати та трябва спешно да мисля нещо,че спасение няма..вчера готвя и печката нали...затварям кухнята като съвсем бях изключила,че нашия отваря вратите и..по едно време тишина и какво да вида,влезнал и се върти точно около нея Whistling

# 673
  • Sunshine state
Ooo,това е коронен номер и при нас-аз му викам "гъзьортене"  hahaha
Ох,днес официално си получих бележката от яслата и страшно се успокоих. Simple Smile Вътре е страхотно,и на мен ми се прииска да ходя. Laughing Днес ще ходим да я боцнем,а секретите...дано да пусне нещо. Mr. Green
Хайде да отивам да пийна и аз едно кафенце,че пак цял ден сме по пътищата.. ooooh!

# 674
Здравейте!
И ние се завърнахме от 'почивката'.
Всички се разболяхме без мъжа ми, а децата още са с р-во и след малко отиваме при личната.
Пътуването в колата беше ужас и в двете посоки, то не беше рев, не беше чудо, та Майче, мисля, че моите деца си мразят кошчетата. Това с две думи. Следващият път по-подробно.
Не съм чела всичко, но да кажа на Devil, че ние покрай това море върнахме пак графика назад и вече втори ден от както сме се прибрали стават в 6, че и по-рано (на морето беше същата работа), а вечер заспиват в 7-8  ooooh! Иначе ние тръгваме на ясла на 1ви октомври, ще кажа как е  Crazy
Нас ни взеха в яслата, защото сме близнаци и имат някакво предимство, иначе едва ли щяха. Но аз много се мотах докато ги запиша, защото до нас имаше ясла, която също като тази на Пупи не е много желана, а като отидох се оказа, че са я закрили  Shocked
Пупи, честити ходещи крачета   Simple Smile
За зъбите: 8 и 7
После ще дописвам, че ще изтърва педиатърката.

Общи условия

Активация на акаунт