Юли спокоен и щастлив да е за всички нас!

• 3 158
  • 22
  •   1
Отговори
Не можах да измисля някакво супер свежо заглавие, но в сезона на почивките и отпуските нека си пожелаем мъничко спокойствие ... А и нека не нарушаваме традицията да имаме нова темичка всеки месец.

Прегръщам ви!  Hug

# 1
Да ни е честита нова тема ,само с хубави постове да я напълним. Heart Eyes Hug
Да сме живи и здрави и малко по спокойни ,на Раличка и предстои раждане ,да мине всичко по като по учебник ,и най здравото бебче и пожелавам. Hug Hug Hug

# 2
Запис и аз тук  Peace
На бъдещите мами пожелавам най,най-здравите и пухкави бебчета, леко раждане и бързо възстановяване за да могат по-бързо да се впуснат в игри със своите бебоци  Simple Smile Успех на Рали и от мен и чакаме само хубави новини  Praynig
На всички останали ангелски мами и включително на себе си пожелавам много положителни тестчета. Миналия месец не можах да ги видя тези пусти две черти, но се надявам този вече да ги видя, че да си призная станах леко нетърпелива   Rolling Eyes
А на всички пораснали бебоци и на техните мами много здраве, усмивки и да топнете краката в морето  Hug Hug Hug

# 3
Запис и аз тук  Peace
На бъдещите мами пожелавам най,най-здравите и пухкави бебчета, леко раждане и бързо възстановяване за да могат по-бързо да се впуснат в игри със своите бебоци  Simple Smile Успех на Рали и от мен и чакаме само хубави новини  Praynig
На всички останали ангелски мами и включително на себе си пожелавам много положителни тестчета. Миналия месец не можах да ги видя тези пусти две черти, но се надявам този вече да ги видя, че да си призная станах леко нетърпелива   Rolling Eyes
А на всички пораснали бебоци и на техните мами много здраве, усмивки и да топнете краката в морето  Hug Hug Hug
Няма да закъснеят двете чертички. Heart Eyes :hug погал по всички коремчета ,малки ,големи и още по големи. Joy Mr. Green

EFP EFP EFP fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 4
  • Талант на 2012,2013 г.
Куини, благодаря. Heart Eyes

Записвам се в новата тема с пожеланието ... Искам едно простичко нещо да се превърне в щастлива приказка. С най-добрият възможен край. Praynig

А на всички момичета пожелавам топли и безоблачни дни. Hug Heart Eyes

# 5
Привет на всички  Hug Не съм писала от доста време .
Аз сащо се присъединявам към ведрите послания за спокойни почивни дни и  здрави дечица  Simple Smile
И разбира се много положителни тестчета  Peace
Ние сме добре . Растат ни зъби и малко е тегаво ама ще го преживеем Mr. Green Не пълзи ,а иска да ходи ,не яде, а иска да цока  Mr. Green Вече гърдите си не ги смятам за мои LaughingВея ги из цяла София ама изобщо не ми пука  Mr. Greenсамо да ми е жив и здрав  Laughing
Прегръщам ви и много целувки  Hug

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 00:06 от diana_val4eva

# 6
  • Варна
Хайде и аз да се запиша в номата тема.
На всички, които чакат да видят 2-те чертички пожелавам този да е техния месец.
На Рали леко и безпроблемно раждане, доколкото си спомням утре беше денят Hug.
И накрая се почерпете за мое здраве, днес имам рожден ден:

# 7
 newsm59 newsm59 newsm59 Марго почерпката е страхотна  Peace
Пожелавам ти здраве, защото е важно, щастие, защото е необходимо, любов, защото тя ще спаси света, упоритост, за да преследваш мечтите си, търпение, за да ги постигнеш и смелост, за да ги отстояваш докрай! Нека всичко за което мечтаеш да бъде в ръцете ти до следващия рожден ден  Hug Hug Hug

# 8

Присъединявам се към пожеланията на Джоли!   bouquet

# 9
Ч.Р.Д .Много здраве,късмет и сбъдване на всичките ти мечти !  bouquet
  costumed050 newsm59 newsm38 пожелай си нещо и духни свещичката ,ще се сбъдне повярвай . Heart Eyes Hug

# 10
  • Горна Оряховица
Честит рожден ден!!!
 bdbaloni Пожелавам ти много здраве,щастие и от всичко най-хубаво,за което се сетиш по мнооого   Heart Eyes   bouquet

# 11
  • Талант на 2012,2013 г.
Марго... Hug Heart Eyes

# 12
Марго, чести рожден дени от мен !Бъди здрава ,щастлива,с много късмет  и безкрайно обичана   bouquet Hug
Весел празник Hug

# 13

Марго, Честит рожден ден
Повече усмивки на лицето,
По малко сълзи на сърцето
И от сега за напред да ти е на късмет.
На Рали едно леко раждане и я чакаме с добрите новини Hug baby
А на тези които не успяхме да видим двете чертички, дано този месец ни е на късмет fingerscrossed
а за останалите отпоскарско натроение и морски вятър  grinning039 smile3502

# 14
Честит рожден ден Марго!  Tada
Пожелавам ти много здраве, усмивки и сбъднати мечти   bouquet

На всички в очакване на двете чертички много късмет и тазмесечната тема да се отбележат с най-хубавата новина  Hug

Общи условия

Активация на акаунт