Влязох в СМГ и дим да ме нямааааа

• 52 604
  • 262
  •   1
Отговори
# 75
Ако визираш нас, да уточня, че не сме нарушили никакви правила.

Разбира се, че не визирам вас конкретно. Визирам всички, които са над заявената бройка от 28 деца на паралелка... За теб не е нарушаване на правила, за мен е...
Не казвам и че някой от родителите е виновен, виновни са тези, които позволяват това да се случва всяка година. Разбира се, и аз бих се възползвал от подобна възможност ако някой ми я предложи.
На този принцип... защо по 31, дай по 35 да ги направим, нали не мислиш, че децата с 1-2 места по-надолу не заслужават да учат в СМГ... И, нали си наясно, че сегашната бройка няма да се запази, а след известно време ще се увеличи още.
Както пожелах, живот и здраве след първия срок по 40 деца в клас и по 3-ма на чин, а на учителите по един мегафон и много валидол. Добре дошли в БГ...

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 16:26 от kodbg

# 76
Жалко, че учебната година още не е започнала, а вече има разочаровани...

# 77
Жалко, че учебната година още не е започнала, а вече има разочаровани...

Simple Smile Ако визираш мен, аз съм разочарован от образователната система не от това лято, а от 4 години. Нищо не се е променило, че да ми се приповдигне настроението...
Радвам се, че има хора, които я харесват, радвам се, че и всички вие поддържате разисквания в частност проблем с наднормеността в класовете, характерна за СМГ. Не може всички да сме наопаки Simple Smile

# 78
Мен също ме тревожи броя на децата в класовете. Едно е да се преподава на 28 деца друго на 34-35. И не виждам защо трябва да си заравяме главата в пясъка и да го приемаме за нормално.

# 79
Мен също ме тревожи броя на децата в класовете. Едно е да се преподава на 28 деца друго на 34-35. И не виждам защо трябва да си заравяме главата в пясъка и да го приемаме за нормално.

newsm10

# 80
От сайта на СМГ - http://smg-bg.info/index.php?option=com_content&view=categor … 49&Itemid=166 Моля, четете по-надолу на страницата!

На 17 септември 2012 г. учениците да се явят в училище както следва:

1. Новоприетите ученици в 5. и 8. клас – в 9.00 часа в двора на училището.

2. Учениците от останалите класове – в 9.30 часа в двора на училището.

Тържественото откриване на новата учебна година ще започне в 10.00 часа.

Списъците на новопприетите в 5. и 8. клас ученици ще бъдат изнесени на информационното табло в двора на училището (под колоните) на 17 септември 2012 г. В 9.00 часа учениците ще бъдат посрещнати от класните си ръководители и ще проведат първи час на класа.

След тържественото откриване на учебната година, учениците от 5., 6. и 7. клас се качват в учебните стаи за получаване на учебници, както следва:

5.а клас – 203                                                         

5.б клас – 204                                                           

5.в клас – 205                                                           

5. г клас – 206

Знае ли някой дали вече са изнесени списъци?

# 81
Здравейте! Ако има желаещи да  се преместят от англ.в руската ( 5 клас СМГ) пишете на svetlana29@abv.bg, ние сме в руската но искаме англ. 

# 82
Здравейте! Ако има желаещи да  се преместят от англ.в руската ( 5 клас СМГ) пишете на svetlana29@abv.bg, ние сме в руската но искаме англ. 

# 83
Здравейте, някой знае ли кой ще води математика на 5в?/бил един и същ и на Б клас/. Моя син е във В паралелка.-29деца, Б-28деца и А-31деца. Инфо от директора.

# 84
Здравейте, някой знае ли кой ще води математика на 5в?/бил един и същ и на Б клас/. Моя син е във В паралелка.-29деца, Б-28деца и А-31деца. Инфо от директора.
Да, г-жа Буюклиева. Peace

А има ли списъци вече?

# 85
В паралелка.-29деца, Б-28деца и А-31деца. Инфо от директора.
Чак невероятно звучи! #Crazy Не ми се вярва много, но... ако е така - супер! В "г" станаха 31, когато ние се записвахме.

# 86
  • София
В паралелка.-29деца, Б-28деца и А-31деца. Инфо от директора.
Чак невероятно звучи! #Crazy Не ми се вярва много, но... ако е така - супер! В "г" станаха 31, когато ние се записвахме.
Ако е така в руската и в А клас ще са най- много деца и детето, което искаше да се премести от руската в английска паралелка би могло да се премести без проблем в Б и или В клас, където са по-малко деца.

# 87
Ако е така в руската и в А клас ще са най- много деца и детето, което искаше да се премести от руската в английска паралелка би могло да се премести без проблем в Б и или В клас, където са по-малко деца.

Да, вече е записано в английска! Много се радвам за тях, а така и руската ще се приближи по брой до останалите...

# 88
На този принцип... защо по 31, дай по 35 да ги направим, нали не мислиш, че децата с 1-2 места по-надолу не заслужават да учат в СМГ... И, нали си наясно, че сегашната бройка няма да се запази, а след известно време ще се увеличи още.
Както пожелах, живот и здраве след първия срок по 40 деца в клас и по 3-ма на чин, а на учителите по един мегафон и много валидол. Добре дошли в БГ...

Когато синът ми кандидатстваше след 4 клас, паралелките бяха обявени от по 29 деца, мисля. 3 години по-късно 7 клас завършиха 33! Откъде, защо и по каква линия се появяваха тези "парашутисти", не стана ясно на никого. Със сигурност това не бяха деца, спечелили отличия от състезания. Не бяха и преместени от други математически гимназии от страната.
Стаите в СМГ изобщо не са големи. Трябваше да седят по повече деца на чин, което в 7 клас (децата тогава по ръст и килограми са почти колкото възрастни хора) вече идва в повече.
Влизала съм в класната им стая след като са имали часове там, ужасно задушно е прашно беше.
Наистина не знам как се справят учителите...

# 89
Не че това е успокояващо, но когато кандидатствах в СМГ преди много, много години Wink, след 7 клас, беше обявена 30 души паралелка. Завършихме 40.Имаше дори момче, идващо от някаква си гимназия след 9 клас. Представиха го и това беше всичко.

Общи условия

Активация на акаунт