Влязох в СМГ и дим да ме нямааааа

• 52 604
  • 262
  •   1
Отговори
# 60
И аз се интересувам... Питахме с още една майка, И. Симеонов ни каза, че нищо не се знаело, защото още тече конкурсът за директор...

Имам и още един въпрос - някой знае ли как става замяната, в случай, че детето е записано и на курс? Обадиха ми се от СМГ, че трябва да ида до края на седмицата да ми върнат парите. Обаче не ми дадоха ясен отговор как точно мога да запиша друго дете на мястото на моето...
Има ли и други с такъв казус? А по-опитни?

# 61
Момичета (и момчета  Grinning),
новина (дано не е клюка):
Освен Цветкова, математика на петите класове ще води г-жа Буюклиева.

Някой може ли да даде повече инфо за тях?

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 23:17 от Az i ti

# 62
Вече с чиста съвест и аз мога да пиша в тази тема newsm44...
Сега се сещам, че не питах нищо и никой не ме пита за школите Thinking. Май ще трябва пак да се ходи.

# 63
  • София
Вече с чиста съвест и аз мога да пиша в тази тема newsm44...
Сега се сещам, че не питах нищо и никой не ме пита за школите Thinking. Май ще трябва пак да се ходи.
Маги, приеха ли Крис? Супер! Много се радвам за вас!  Hug

# 64
Честито на Крис!
Много успехи!

Нищо не казаха за школите при записването. Само дадоха бланки за избор.

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 01:10 от Az i ti

# 65
Маги,всички се радваме за Крис!Предполагам,че сте в руския клас!Много се надявам г-жа Илияна Цветкова да поеме руската и "a" паралелка с английски.При всички случаи скоро ще разберем.
Пожелавам на всички весели и слънчеви дни до началото на учебната година!

# 66
Цитат
Маги, приеха ли Крис? Супер! Много се радвам за вас!  
Цитат
Честито на Крис!
Много успехи!
Цитат
Маги,всички се радваме за Крис!Предполагам,че сте в руския клас!

Благодаря на всички! Това стана благодарение И на вашето стискане на палци! Hug Вече може да отпуснете пръстите... Laughing
В руската паралелка сме. Крис е 31-вото дете. Той самият още не знае, защото е на лагер. Ще пазя тайната, докато се прибере в събота. Дано да издържа. Иска ми се да видя реакцията. По телефона не е същото.
За школите - никаква бланка не ми дадоха. Дано на родителската среща да не е късно да се заяви това.

# 67
maggypan, честито и от мен.   bouquet Hug

Много успехи и приятели на Крис в новото училище.

# 68
  • София
Цитат
Маги, приеха ли Крис? Супер! Много се радвам за вас!  
Цитат
Честито на Крис!
Много успехи!
Цитат
Маги,всички се радваме за Крис!Предполагам,че сте в руския клас!

Благодаря на всички! Това стана благодарение И на вашето стискане на палци! Hug Вече може да отпуснете пръстите... Laughing
В руската паралелка сме. Крис е 31-вото дете. Той самият още не знае, защото е на лагер. Ще пазя тайната, докато се прибере в събота. Дано да издържа. Иска ми се да видя реакцията. По телефона не е същото.
За школите - никаква бланка не ми дадоха. Дано на родителската среща да не е късно да се заяви това.
Маги, честито и от нас.   bouquet
Радвам се че сте избрали руската паралелка. Явно и други деца са се преместили в нея, или пък са приети извънпланово? newsm78

# 69
Знае ли се вече нещо за родителска среща?

# 70
  • София
Честито и от мен за Крис Laughing СМГ може само да спечели от приема на такива деца Laughing

# 71
Честито и живот и здраве, втория срок по 40 деца в паралелка пожелавам.
Нарушаването на установените правила, независимо за кого е успешна стъпка към рушенето на авторитета на която и да е институция...

# 72
Благодаря за честитките на всички!  bouquet

Честито и живот и здраве, втория срок по 40 деца в паралелка пожелавам.
Нарушаването на установените правила, независимо за кого е успешна стъпка към рушенето на авторитета на която и да е институция...
Ако визираш нас, да уточня, че не сме нарушили никакви правила. Съвестта ми е чиста...
Това, което забелязах е, че имаше един Александър повече. Но той пък може да се е преместил от английските паралелки. Може пък тези 2-ма, които са повече, да са деца на преподаватели. А може и друго... знам ли...
Крис се радва много, че е там... майка му също! Grinning

# 73
Едва ли е клюка, понеже Цветкова водеше 12-ти клас миналата учебна година и е логично да поеме част от 5-ите класове. Страхотен и много спокоен преподавател. Късметлии са децата от паралелките, които ще поеме.
Родителски срещи очаквайте малко след началото на учебната година.

# 74
Едва ли е клюка, понеже Цветкова водеше 12-ти клас миналата учебна година и е логично да поеме част от 5-ите класове. Страхотен и много спокоен преподавател. Късметлии са децата от паралелките, които ще поеме.
Родителски срещи очаквайте малко след началото на учебната година.

Благодаря,Фран!   bouquet
А нещо за г-жа Буюклиева?

Общи условия

Активация на акаунт