Влязох в СМГ и дим да ме нямааааа

• 52 593
  • 262
  •   1
Отговори
# 225
Това е абсурдно. Тлаченски е класен на синът ми и сме имали доста разговори с него, по отношение на дисциплината в час. Но проблемът не е той, а няколко деца, които очевидно не знаят защо ходят на училище. И ми е чудно как все още не са изключени от това училище.
Господинът е много ерудиран преподавател, но за съжаление е преподавал на големи ученици и на студенти (доколкото си спомням е бил преподавател и в университет). Заради няколко деца, с които  и родителите  не могат да се справят, страдат всички и естествено че часът е неефективен.

Е... хайде да не прекаляваме в никоя от двете посоки и да се опитаме да изградим реална преценка за училището! Това не е частно училище, където всеки се чувства задължен да защити направената инвестиция и можем да бъдем по-критични и откровенни Simple Smile
Когато.... я скастрих, сега се налага и с теб да го направя Simple Smile
Тлаченски е ерудиран и симпатичен човек. Има прекрасната възможност да работи с едни от най-умните и послушни деца в София. И какво се оказва, пак има няколко, които трябва да изгоним за да е всичко по мед и масло Simple Smile То бива подбор, но... нека да не прекаляваме. Децата са си заслужили мястото в училището (ако не са... и са от неизвестната допълнителна бройка, висят на съвестта на директора на училището, който ги е допуснал). Нека да имаме и малко по-сериозни очаквания към преподавателите - даден им е подбран материал. Хубав, лош... това са възможностите в държавата към момента. Постигането на дисциплина и добро обучение е двустранен процес...
Аз споделих личните впечатления на детето - категоризацията по отношение на дисциплината (без това да касае другите качетва на преподаването, защото за мен дисциплината е съставна, но не основна) е БЕЛ < всичко друго < ЧП.
Имаш друго становише?

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 17:46 от kodbg

# 226
  • София
Че училището не е чак толкова "елитно" се разбира само ако си вътре. Laughing Факта, че си позволиха 10 дни да нямат математика, без да намерят заместник на г-жата, факта че някой деца, същите за които твърдя че нямат място в което и да е училище, си позволяват да псуват и да ритат господина, а може би и други учители и това по никакъв начин не се наказва и се приема за нормално, ме кара да мисля че положението е много трагично. И ако в СМГ е така с тези "умни и добри деца", не искам да си представя какво е по другите места.  Sad

# 227
... си позволяват да псуват и да ритат господина ...
Е, това с ритниците, не го знаех, но довършва картинката! Представяте ли си  дете да псува или рита Дечева, или пък историчката?
И какво като бил преподавател в университет? Тука явно не се справя! Това личи и от Вашето изказване.
Далеч съм от мисълта да обсъждам интелекта и дарбите му, просто не съм готова да извинявам всичко с това, че не е преподавал на петокласници. И какво? Или може да се справи, или не. Повече от един срок време е предостатъчно! Все ми е тая къде е преподавал, щом моето дете не получава и наполовина колкото връстниците си от другите училища, а и става свидетел как обиждат приятелчетата му!
Та кое точно е абсурдът тук?

Код, без никакви затруднения събрах няколко цитата:
... да ти направя съответната забележка...
...Когато.... я скастрих, сега се налага и с теб да го направя
Неуместен коментар...
Абе, що не им станеш ти един даскал, ще оправиш дисциплината веднага!

Относно клеветата, стоя зад думите си! Както писах и по-рано, съгласувани са с няколко от съучениците на моето дете. И цитатите са точни! Намирате ли ги за шеговити или забавни?

# 228
Абе, що не им станеш ти един даскал, ще оправиш дисциплината веднага!

Когато..., що се не гръмнеш и да решиш проблема ти с Тлаченски генерално Simple Smile

Някой знае ли защо утре петокласниците трябва да са от 10:30 на училище?

# 229
Моят се изказа,че заради 8 Март часовете ще са намалени утре.Май някакво учителско парти щяло до има.

# 230
Явно е учителски съвет + учителско парти  Simple Smile
Знаете ли докога е срока за плащане на таксата  за Европейското кенгуру?

# 231
Явно е учителски съвет + учителско парти  Simple Smile
Знаете ли докога е срока за плащане на таксата  за Европейското кенгуру?

Според ненадежден източник като моето разсеяно дете - в понеделник. Но дали идващия или следващия - не знам Simple Smile

# 232
Мерси Kodbg, сигурно е идващия понеделник, трябва да организирам моя син, че ще изпуснем кенгуруто.

# 233
И в понеделник трябвало да са от 10,30. Според сина ми, защото нямало вода и било опасно...  Thinking

# 234
  • София
Някакви резултати от вторите квалификации за ПМС?  newsm78

# 235
Някакви резултати от вторите квалификации за ПМС?  newsm78

Днес ще съобщят (вече са съобщили) на децата кой е поканен да отиде.

# 236
  • София
Някакви резултати от вторите квалификации за ПМС?  newsm78

Днес ще съобщят (вече са съобщили) на децата кой е поканен да отиде.
Да вече са им съобщили /поне на 5а/.Стягаме се за Варна.......  Grinning

# 237
Здравейте на всички! Нужна ми е малко помощ. Някой знае ли от колко до колко часа са първа смяна и от колко до колко втора? Благодаря ви! Laughing

# 238
Здравейте на всички! Нужна ми е малко помощ. Някой знае ли от колко до колко часа са първа смяна и от колко до колко втора? Благодаря ви! Laughing
Въпросът е много сложен: децата започват и свършват училище в различно време.
Най-най-първият час е от 7.30, а най-най-последният - до 19.10. Само това е сигурно. Различните класове започват и свършват в различните дни по-рано или по-късно.  При това, повечето часове са по двойки (блокове)
Може да се ориентирате по принципното разпределение:                и програмата за съответния клас.

1 блок  07:30 - 08:10        08:15 - 08:55

2 блок  09:15 - 09:55        10:05 - 10:45

3 блок  10:55 - 11:35        11:45 - 12:25

4 блок  12:35 - 13:15        13:25 - 14:05

5 блок  14:25 - 15:05        15:15 - 15:55

6 блок  16:05 - 16:45        16:55 - 17:35

7 блок  17:45 - 18:25        18:30 - 19:10

# 239
Много Ви благодаря!  Simple Smile Много ми бяхте полезни!

Общи условия

Активация на акаунт