Ваканцията на Седми за осми

• 61 296
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И на мен ми беше много приятно:))

# 256
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, сладури  Hug

Знаех си аз, че първа си тръгвам от срещата ..., но последна ще пиша  Joy
У дома ме чакаше ревящо и н...ано дете, и изпаднал в истерия, не можещ да я успокои и преобуе баЩатко  hahaha Леле, аз не съм наред, че съм ги научила да са "завързани" за мен Simple Smile ... Помрънках  Embarassed

Русалке,  Hug-ки ... Радвам се, че се запознахме Simple Smile
Ганис, мно'о готина щерката Simple Smile
liebesbaer,  Heart Eyes Не съм виждала Ния от години, но където и да я бях видяла щях да я позная Simple Smile Все същото малко, усмихнато, нежно, красиво и фино същество е ... като в спомените ми Simple Smile

... няма да изброявам другите дами ..., но страшно много се радвам, че ви видях отново ..., а и с някои други се запознах сега ...

Вярно, че времето беше малко, а неизказаните, неразказаните, несподелени неща - много ...

Ама, да знаете, че чакам пак да се видим Simple Smile

Лека вечер!

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 21:05 от la vida loca

# 257
  • София
la vida loca, не се кахъри. Повечето татковци са така  Joy Могат да подкарат космическа совалка, но не могат да се справят с на..но плачещо бебе тежащо под 10 кг  Heart Eyes Но за това ги обичаме, и те нас  Naughty Laughing

# 258
  • София
la vida loca, явно много щадиш таткото и рядко го оставяш сам да се оправя. Wink За всичко си трябва практика. Mr. Green

Аз започнах табличката. Включих всички, които ми изпратиха съобщения дотук. Предварително се извинявам, че няма да потвърждавам на всеки поотделно получаването на данните. Hug

# 259
la vida loca, явно много щадиш таткото и рядко го оставяш сам да се оправя. Wink За всичко си трябва практика. Mr. Green

Аз започнах табличката. Включих всички, които ми изпратиха съобщения дотук. Предварително се извинявам, че няма да потвърждавам на всеки поотделно получаването на данните. Hug

Дали ще е удобно да публикувате таблицата, защото тепърва ще се ориентираме към курсове, частни уроци или самостоятелна подготовка? Със сигурност ще бъде полезна информация за родителите на по-малките деца. Благодаря!  Peace

# 260
  • София

Дали ще е удобно да публикувате таблицата, защото тепърва ще се ориентираме към курсове, частни уроци или самостоятелна подготовка? Със сигурност ще бъде полезна информация за родителите на по-малките деца. Благодаря!  Peace
От години седмокласните майки правят подобна статистика, точно с упоменатата от теб цел. Peace

Дами, благодаря ви за вчера. Grinning

# 261
И аз съжалявам, че нямах възможност да се присъединя към вас на сладки приказки, надявам се при следващи бъдещи срещи да успея!!! Весело лято на всички!  bouquet

# 262
  • Пловдив
Гледам, че РИО Пловдив са обявили свободните места за трето класиране.
Пожелавам успех на тези мами и дечица, които са решили да се пробват! Peace

# 263
  • София
Излязоха свободните места и в София.

http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/appl_main.htm

# 264
Гледам, че РИО Пловдив са обявили свободните места за трето класиране.
Пожелавам успех на тези мами и дечица, които са решили да се пробват! Peace

Оле божее , дано да не са решили много деца да  рискуват на 3-то класиране . Свободни места - само по техникумите и то хубавите специалности и там са запълнени  . Изключвам търговската като бивш техникум също , но там почти няма свободни места . ГХП , ОМГ - единични бройки , за езиковите да не говорим - нищо . Изключение прави френската гимназия с френски , където все още има доста свободни места - 13 . Което пък може да значи , че повечето деца са се записали вече . Еееееееее , голям обзор направих  Laughing Късмет на останалите дечица за 3-то класиране !!!

# 265

Оh, може ли малко Simple Smile "по-директен" линк към свободните места, че нещо явно ми е блонд ден днес - и не ги намирам Rolling Eyes

Благодаря предварително   bouquet

# 266
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Уау, в 157-мо има 20 свободни места за паралелката ИЕ;АЕ; БЕЛ;мат.  newsm78 Що така?
А за  9 ФЕГ не са 13 местата ... има 4 за момичета и 5 за момчета ... Но пак са много  newsm78

# 267
  • София

Оh, може ли малко Simple Smile "по-директен" линк към свободните места, че нещо явно ми е блонд ден днес - и не ги намирам Rolling Eyes

Благодаря предварително   bouquet

В съседната тема някой го е направил по-пригледно.  Grinning
http://dox.abv.bg/files/dw?a=ce7631c99d

# 268
Уау, в 157-мо има 20 свободни места за паралелката ИЕ;АЕ; БЕЛ;мат.  newsm78 Що така?
А за  9 ФЕГ не са 13 местата ... има 4 за момичета и 5 за момчета ... Но пак са много  newsm78

Аз защо не намирам справката на сайта на РИО-то
Моля Ви дайте ми линк.

# 269
  • София

13 са свободните места във френската в Пловдив. Peace
А в София има местенца по езиковите. Успех на тези, които ще ги атакуват!

Общи условия

Активация на акаунт