Ваканцията на Седми за осми

• 61 296
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
Някой има ли идея защо РИО-Варна пропуснаха да публикуват справката с минимални и максимални балове след резултатите от второ класиране?

# 271

Оh, може ли малко Simple Smile "по-директен" линк към свободните места, че нещо явно ми е блонд ден днес - и не ги намирам Rolling Eyes

Благодаря предварително   bouquet

В съседната тема някой го е направил по-пригледно.  Grinning
http://dox.abv.bg/files/dw?a=ce7631c99d

Сърдечно благодаря  Hug  - беше ми интересно колко места са обявили за 3-то класиране в класа на сина ми, че на 1-во класиране децата бяха 28, а след 2-ро Wink само 18  newsm78

# 272
  • гр. София
Уау, в 157-мо има 20 свободни места за паралелката ИЕ;АЕ; БЕЛ;мат.  newsm78 Що така?
А за  9 ФЕГ не са 13 местата ... има 4 за момичета и 5 за момчета ... Но пак са много  newsm78

В 157-во и миналата година имаше много свободни места - 18. Самата гимназия се намира на много неудобно място. Във Френската наистина има доста своб. места, дори и за момичета....странно.... newsm78 Пък уж много деца искаха там............... newsm78 Но в голямата си част свободните места са за момчета.

# 273
Уау, в 157-мо има 20 свободни места за паралелката ИЕ;АЕ; БЕЛ;мат.  newsm78 Що така?
А за  9 ФЕГ не са 13 местата ... има 4 за момичета и 5 за момчета ... Но пак са много  newsm78

Да , аз не се доизказах . Сложила съм цитат преди това на друга мама - това са местата за Пловдив . Почти не са останали места в елитните гимназии . Тези 13 своб . места се отнасят за ФЕГ гр. Пловдив .

# 274

А в София има местенца по езиковите. Успех на тези, които ще ги атакуват!

Би ли коментирала в сравнение с миналата година дали има сериозни разлики. Защо има толкова много незаети места, винаги ли е било така?  Rolling Eyes Дали свободните места се запълват от деца с малко по-ниски балове или има шанс да се появят и такива с по-високи, как е било в предните години?

# 275
  • Най-накрая на безкрая
http://www.rio-varna.com/upload/sv_mesta_3klasirane.pdf

Ето и линк към свободните места във Варна.

# 276
http://www.rio-varna.com/upload/sv_mesta_3klasirane.pdf

Ето и линк към свободните места във Варна.

А защо няма статистика след второ класиране, интересно ми е да я видя

# 277
От години седмокласните майки правят подобна статистика, точно с упоменатата от теб цел. Peace

Дами, благодаря ви за вчера. Grinning
[/quote]

Следя темата едва от два месеца, защото синът ми сега ще е  6-ти клас и надали информацията от по-предни години ще е актуална, когато започне 7-ми. Мисля да се позова на мненията на майчетата от тази и следващата година. Много сте ценни, благодаря!
Приятна заслужена ваканция!  Grinning

# 278
  • гр. София

А в София има местенца по езиковите. Успех на тези, които ще ги атакуват!

Би ли коментирала в сравнение с миналата година дали има сериозни разлики. Защо има толкова много незаети места, винаги ли е било така?  Rolling Eyes Дали свободните места се запълват от деца с малко по-ниски балове или има шанс да се появят и такива с по-високи, как е било в предните години?
Без да пиша от името на Русалка мога да дам една кратка статистика, тъй като имам свободните места след второ класиране за мин. година:

Без квоти   Мъже   Жени
        2011             963              35         48
        2012             930              54         30

# 279
Благодаря:) не е много добре, но поне да си настроим мислите и без огромни очаквания...

# 280
  • София
Ето табличката.  bouquet Ще продължавам да я допълвам с нови данни, ако има такива. Peace

# 281
  • София
Ето табличката.  bouquet Ще продължавам да я допълвам с нови данни, ако има такива. Peace

Ще може ли да ни включите, пратила съм данните на лични.

# 282
  • Sofia, Bulgaria
Ето табличката.  bouquet Ще продължавам да я допълвам с нови данни, ако има такива. Peace

kkondova, момиче, СМГ-НЕ, 35.339, 1ж, 1кл, Веди (БЕЛ+МАТ+г-жа Николова - кл. р-л 125 СОУ)

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 09:00 от kkondova

# 283
  • София-Младост

Ще може ли да ни включите, пратила съм данните на лични.
За имане има, но са останали в предишната тема...

# 284
  • Най-накрая на безкрая
Излезе справката на РИО-Варна за минималните и максимални балове след второ класиране.

http://www.rio-varna.com/upload/MR6_2klasirane.pdf

Общи условия

Активация на акаунт