Ваканцията на Седми за осми

• 61 296
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
СРЕЩА В НЕДЕЛЯ 08.07.2012 Г. ОТ 13 ЧАСА
МЯСТО- МИСТЪР ПИЦА УЛ."ВЕРИЛА" СРЕЩУ НДК.
ПРЕБРОЯВАНЕ ДО ТОЗИ МОМЕНТ:
1.Anita71
2.Leila
3.Nadyk
4. liebesbaer
5. la vida loca
6.ganis
7.Naddya
8.Ani_neli
9.heli_sun

Ако не ми изникне нещо друго, ще дойда.  bouquet

И аз така, много ми се иска, но незнам от сега!!! Ще се радвам да се видим! Hug

# 196
Ще ми се да се преброим и мамите от Добрич /ако не сме я ударили ваканционно/  Simple Smile  На всички да благодаря и за информацията и за хъса !!! Децата да поздравя за успехите и да им пожелая късмет!, а на всички като екип, защото всичко което направихме си беше колективна работа ЖЕЛАЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ красиво лято и много положителни емоции.

Не бях от най-активните пишещи, но всичко прочетено беше на моята честота и  Wink защото цяла година си изживявах вълненията на детето.

За статистиката ние сме приети в ЕГ "Гео Милев" с ФЕ, това беше първото желание на моя син.

# 197
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Бях чела за бгтатко и за това го дадох за пример, но не бях си давала зор да го търся ...
Влязох наслуки в една тема ... Ми там "наши" хора, бре Simple Smile Аз се чудя къде изчезнаха коментарите на Соте, Девиатор, Немо ... пък те - там Simple Smile Прочетох 2-3 страници, но не видях Марадона  newsm78 И той ли там е забегнал? Що така  newsm78 Малко груби на изказ, но даващи друг поглед на мислене бяха ... Ще се радвам, ако пак се разписват, ама явно вече си имат свое място ... Сега ме "кефят" коментарите на 2pac ...- много му се радвам като пише за щерката си ... И имаше един bgtatko ... май беше  newsm78 Ей, този човек ме разби Simple Smile 4 сина - 2 двойки еднояйчни близнаци с разлика от 1,9 Simple Smile Всичките с хубави, български, царски имена ... Беше и снимка за аватар сложил, но изчезна ... Не го засичам вече ... Хубаво е да се чува и мъжката гледна точка ...
Sorry за спама  Embarassed

# 198
Да го разбирам ли като намек, че е време от бг-мама да стана бг-татко?   Cry 

# 199
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да го разбирам ли като намек, че е време от бг-мама да стана бг-татко?   Cry  

А, бой искаш ли?  Joy
Ама ми беше интересно да чета там Simple Smile

# 200

Make love, not war!

Чакай, че сега ще дойде строгата андариел и ще се скара, че спамим. Ама като минаха изпитите и децата са във ваканция, не може ли пък ние да си направим спам-ваканция?  Grinning Щото до нашето море остават цели две седмици. А в шеги, спам и закачки животът по-леко минава.
В бг-татко няма да отида, но мога да емигрирам обратно във форума на футболен клуб Ливърпул, където има строги модератори, които трият спама и налагат наказания за лоши думи.

# 201
  • София
Дами, относно неделната среща:) Ще има ли форумски деца? Питам, защото моята 8-9-клсаничка каза, че ще дойде, само ако има деца:)))

# 202
Знам, че вече не ви е до това, но моля ако някой знае нещо за третото класиране - да сподели. Кога излизат свободните места?

# 203
Sappienza, по официалния график - до 9.07; 10-11.07 се подават заявленията.
Дами, относно неделната среща:) Ще има ли форумски деца? Питам, защото моята 8-9-клсаничка каза, че ще дойде, само ако има деца:)))
Май, така и не се договорихме по този въпрос ... Аз ще съм сама Simple Smile

# 204
Знам, че вече не ви е до това, но моля ако някой знае нещо за третото класиране - да сподели. Кога излизат свободните места?
Свободните места трябва да бъдат публикувани в сайта на РИО-то в понеделник (09.07),а на 10 и 11 се подава ново заявление с подредени желания,но САМО ЗА СВОБОДНИТЕ МЕСТА!!! (В ГНЕЗДОТО В КОЕТО СТЕ ПОДАВАЛИ И НА 1 КЛАСИРАНЕ)

# 205
  • София

Да допълня - списъците с приетите на 3-ти  етап излизат до 13.07 в гнездото и в приемащото училище. Записването е на 16.07 и 17.07. Обявяване на незаетите места след трето класиране - до 20.07.

Успех и стискам палци на децата, продължаващи битката за класиране  Hug

# 206
  • София
За бъдещите осмокласници в АК на Milenita ,slavina_S ,Ironic , sidthesloth - децата са си направили група във Фейсбук, за да се запознаят - https://www.facebook.com/groups/477841422242550/

Ако дечицата ви все още не са в нея - кажете им да се присъединят!  friendship
Много са готини децата!
Опознават се виртуално, обсъждат, спорят.
Надявам се до 15.09. да не са си омръзнали вече! hahaha

# 207
  • София

Айде стига бе, още от първата тема там ми се изцъклиха очите...Не ми е удобно да я цитирам темата тук.

# 208
  • София
С децата ще е още по-хубаво. Моята срамежливка още се колебае, но забравих да и кажа, че ще идваш и ти, Ганис  Hug
eine in Rente gegangene Nixe много ще се радвам ако имаш възможност и ти да дойдеш  bouquet

Вече не мога да правя редакции, но при първа въъзможност ще добавя в алеята на славата всички, които съм пропуснала Hug

# 209
Весела ваканция и от мен на всички дечица и заслужена почивка на техните родители !!! Много успехи занапред в избраните училища и специалности ! През цялата кандидат - гимназиална кампания бях с вас , разговорите тук ми бяха от голяма полза . Единствено тук успявах да намеря отговор на много от моите въпроси . Уникален форум ! СТРАХОТНИ СТЕ !!! Дано да Ви има и в бъдеще тук , за проблемите и радостите на вече порасналите ни гимназисти а и за такива мъници като моята бъдеща първокласничка , които тепърва ще се борят с трудностите на живота . ЧЕСТИТО още веднъж и ВЕСЕЛО ЛЯТО !!!

liebesbaer , ще се радвам да включиш и нас в алеята на славата - ОМГ"Акад.Кирил Попов" Пловдив - Системно програмиране    -    1-во желание на 1-во класиране . ГОРДЕЯ се със сина си !!!

Общи условия

Активация на акаунт