Ваканцията на Седми за осми

• 61 296
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Честито, Силви   bouquet Когато човек поиска нещо много силно, постига го. Не винаги веднага, но рано или късно ...  Grinning

# 691
  • София
silvi mama , какъв беше бала на дъщеря ти?

# 692
silvi mama , какъв беше бала на дъщеря ти?

Здравей,
Балът на дъщеря ми за НФСГ е 33.339, а за езиковите - 33,178.

# 693
Поздравления и на добър час! Simple Smile

# 694
Момичета, благодаря на всички, за това че  продължавате да ми изпращате поздрави и да се радвате с нас.  Hug Страхотни сте!

# 695
  • София по рождение
иии, забравила съм за личната карта, имаше срок, преди като ви четох си казвах-има време. Какъв беше срока и какви докумети трябваха, моля ви  bouquet newsm78

# 696
иии, забравила съм за личната карта, имаше срок, преди като ви четох си казвах-има време. Какъв беше срока и какви докумети трябваха, моля ви  bouquet newsm78

Да помогна понеже съм в час с тия работи
1 снимка на детето малак формат такава като за ученическата карта
2 акта за раждане на детето
3 бележка от кметството  за постоянен адрес
Срока е 1 месец от навършването на 14 години на детето ,ако го изтървете се съставя АКТ за административно нарушение на единия от родителите и глобата е 20-30лв. плаща се след 20 дена

# 697

Срока е 1 месец от навършването на 14 години на детето ,ако го изтървете се съставя АКТ за административно нарушение на единия от родителите и глобата е 20-30лв. плаща се след 20 дена

Снимка не се иска, на място  снимат детето. Ако има международен паспорт да се носи.
Единия родител с лична карта.

# 698
  • София по рождение

Снимка не се иска, на място  снимат детето. Ако има международен паспорт да се носи.
Единия родител с лична карта.
благодаря ви! В понеделник отиваме. Някой знае ли от колко ч. е работното време на паспортната служба в РУ

# 699
На нас също ни искаха снимка, освен че са я снимали на място. Добре, че таткото си е носил в портфейла  и не се наложило да се връщат повторно. Трябвало да се сложи на заявлението, доколкото разбрах.

# 700
  • Там, където ме обичат
иии, забравила съм за личната карта, имаше срок, преди като ви четох си казвах-има време. Какъв беше срока и какви докумети трябваха, моля ви  bouquet newsm78
3 бележка от кметството  за постоянен адрес
В нашето РПУ без бележка от общината и без снимка.  Peace

# 701
  • София
При нас без снимка и бележка за постоянен адрес. Работят до 17 часа с граждани, но имаше доста хора и си трябваше да сме 1,5 поне по-рано.

# 702
иии, забравила съм за личната карта, имаше срок, преди като ви четох си казвах-има време. Какъв беше срока и какви докумети трябваха, моля ви  bouquet newsm78
3 бележка от кметството  за постоянен адрес
В нашето РПУ без бележка от общината и без снимка.  Peace
Бележка от Общината само ако няма постоянен адрес детето. И двете ми деца така се оказаха.

# 703
  • Там, където ме обичат
A как разбрахте, че детето няма постоянен адрес. Нещо не ми е ясно. newsm78

# 704
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Понеже сме все на квартири ... да кажа за адреса Simple Smile
Бележката са постоянен адрес се издава от общината както знаете ... Обикновено при раждането за детето се записва за постоянен адреса от лк на майката, с която е регистрирана в родилния дом. Ние при смяната на последната квартира се оказа, че мъжа не можа да дойде и се регистрирах само аз, като жената от общината ме подсети да допълня и децата в молбата за регистрация Simple Smile Сега, като вадихме международен паспорт се изискваше тази бележка ... Питах като стане на 14 да нося ли и за лк бележката от общината - казаха ми - НЕ -  тъй като имат всички данни ... Даже казаха, че може да не я снимат, защото снимката се пази в досието и може да е с нея Simple Smile Дано да съм помогнала ...

Общи условия

Активация на акаунт