Пълен глад

• 149 634
  • 460
  •   1
Отговори
# 315
  • в колонките
   ЛоренаHug, плодовете ,или зеленчуците се слагат във вода с  оцет срещу нитратите,  Peace. В патладжаните се слага сол и вода,заради горчивината. Успех,   bouquet

# 316
Благодаря,   Silviа,   даже и така да е ; )
Обичам да се уча/ гледайки подписа ти.
БлагоДаря за пожеланията, при мен успехът вече е на лице. Исках да съм полезна на тези, които сега започват.
И така успех Simple Smile

# 317
  • New Zealand
Аз започвам 20 дни от днес Simple Smile

# 318
Аз започвам 20 дни от днес Simple Smile
На какво? Само на вода ли? Аз съм била 20 дни само на вода. Не ми е било проблем. Сега съм 45кг и до морето ми трябват още 3-4 да сваля. Т.е. за 14 дни.

# 319
  • софия
Мацки миналата година бях 11 дена на вода и всичко беше ок.Тази година качих 10кг покрай кандидатстването на малкия и имам нужда да ги сваля ,незнам дали ще успея  newsm78 но не пречи да пробвам.Има ли желаещи заедно да мъдруваме?

# 320
  • New Zealand
Аз хванах някакъв вирус, та се наложи да отложа гладуването с няколко дни, но от утре съм на линия Peace На вода, или на течности, ще реша в движение Simple Smile

# 321
каква е тази диета само на вода?

# 322
  • софия
aventyra аз ще почна от утре но понеже няма как да си правя сокове в работата ще съм с теб на 50 процента ще карам на диня и вода. Mr. Green

# 323
20 дни само на вода? Нищо друго, 0 калории?

# 324
  • New Zealand
aventyra аз ще почна от утре но понеже няма как да си правя сокове в работата ще съм с теб на 50 процента ще карам на диня и вода. Mr. Green
Успех! Peace

# 325
Здравейте, момичета!
От днес съм с вас само на водичка. Стартирам от позорните 80 килца при ръст 155 см Whistling
Пожелайте ми успех!

# 326
  • New Zealand
Успех! Аз започвам втори ден/ при мен е сутрин/. Първият ден мина горе- долу ок. Мисля, че пракалих с течностите, различни от вода. Днес, надявам се, ще съм по- стриктна Peace

# 327
  • софия
Момичета днес ми е втори ден на диня и вода  #Crazy направо не е истина .Била съм само на вода ама такова чудо не е било.Корема ми се е залепил за гърба ,боля ме глава рано сутринта и се чувствам зле.О-о-о-баче не съм гладна и кантара веднага е на долу с някое и друго килце.Ще видя колко дни ще успея да изкарам ,след това ще реша на вода ли ще премина или на диня и нещо малко в междинните хранения да включа.Утре като се премеря ще кажа точен резултат за кг.

# 328
Днес ми е 2ри ден от диетката. Вчера малко се поизложих вечерта, но от днес съм се зарекла да съм стриктна. Пия си водата и терзая. Sad

# 329
Маги мей с колко си надолу за 2 дни?

Общи условия

Активация на акаунт