Пълен глад

• 149 629
  • 460
  •   1
Отговори
# 330
и аз май ще се прехвърля при плодчетата. Само на вода не ми се получава. Купих 2 големи дини и ще пробвам на диня. Миналата година така смъкнах 10 кила.  ooooh!

# 331
  • софия
Момичета Пу-Пу-Пу да не ми е уроки  Grinning започнах преди 4дни 78кг сутринта се премерих 73.7 май ще си карам още доста време на тази диета.Чувствам се добре ,и доста олекнала .Усещам го и по дрехите ми.За протокола не ям само диня ,а и пъпеш .Просто не издържах догади ми се от динята .Нарязала съм в една голяма купа с капак в работата и като ми огладнее си хапвам.Интересното е ,че от плодовете би трябвало да ми стърже на корема обаче не е така.Глад не чувствам никъкъв само от време на време ми е студено и съм по-уморена ли да кажа незнам.Ако има нещо питайте.Идва време за море не може да се излагаме нали така  Simple Smile.

# 332
  • софия
Забравих да кажа пия по 1.5л вода ,вярно насила обаче иначе не става.

# 333
Ти имаш явно повече кг за сваляне за това е така бързо. Ако се получи застой- не се отказвай- нормално е. В началото организма губи първо течности, после мускулна маса и мазнините си оставя за накрая- спасителен пояс.
Колко са желаните кг? Аз имам само 2-3 и съм в застой, но съм 43 вече. При мен е така -за ден мога да кача 2 и за ден да сваля 2. Това си е водата в тялото.
Пия поне по 4л вода дневно

# 334
Осми ден пълен глад. Пия по три кафета дневно със захар. Вода пия много малко, основно за да премахна лошия дъх. Друго нищо не приемем. За тези 8 дни съм - 2кг. и -2 см. от обиколката на талията. При другите обиколки промяна няма.
Не гладувам, за да отслабна, просто катаклизъм в живота ми направи яденето невъзможно. Но пък имам излишни килограми.
Преди време пробвах гладуване като средство за прочистване и отслабване за 5 дни. Не свалих почти нищо, но качих при захранването и след това. Може би метаболизма ми има нужда от засилване.

# 335
Oт вторник на плодове/ основно динка/ имам около 2 килца по малко. Струва ми се малко, но продължавам смело напред. Миналата година свалих така около 10 килца за 18 дни. Сега върви по- бавно, но може би защото съм в цикъл. С динката ми върви диетката най - леко.
Лек и отслабващ ден!  bouquet

# 336
Осми ден пълен глад. Пия по три кафета дневно със захар. Вода пия много малко, основно за да премахна лошия дъх. Друго нищо не приемем. За тези 8 дни съм - 2кг. и -2 см. от обиколката на талията. При другите обиколки промяна няма.
Не гладувам, за да отслабна, просто катаклизъм в живота ми направи яденето невъзможно. Но пък имам излишни килограми.
Преди време пробвах гладуване като средство за прочистване и отслабване за 5 дни. Не свалих почти нищо, но качих при захранването и след това. Може би метаболизма ми има нужда от засилване.
За 8 дни само 2кг? Особено ако имаш и в повече. Малко ми се струва. Всеки организъм е различен и метаболизма също. Хапни нещо, и ще го засилиш
Лори и аз съм в цикъл и съм 41 вече. Май няма за къде по- надолу. Само ще внимавам с хапването, нищо, че не съм от чревоугосниците

# 337
Мирка, ти направо ще се изгубиш. Аз съм почти двойна на теб, но въпреки високото стартово ниво нещо бавно вървят нещата. Продължавам смело напред с динката, дано имам скоро резултат.

# 338
  • София
Мира, колко си висока? 41 кг направо ме шокираха ...  Shocked
Каква цел гониш?

# 339
  • Бургас
Момичета Пу-Пу-Пу да не ми е уроки  Grinning започнах преди 4дни 78кг сутринта се премерих 73.7 май ще си карам още доста време на тази диета.Чувствам се добре ,и доста олекнала .Усещам го и по дрехите ми.За протокола не ям само диня ,а и пъпеш .Просто не издържах догади ми се от динята .Нарязала съм в една голяма купа с капак в работата и като ми огладнее си хапвам.Интересното е ,че от плодовете би трябвало да ми стърже на корема обаче не е така.Глад не чувствам никъкъв само от време на време ми е студено и съм по-уморена ли да кажа незнам.Ако има нещо питайте.Идва време за море не може да се излагаме нали така  Simple Smile.
правиш ли интервал между плода и водата?

# 340
Днес ми е 14 -ти ден. В събота бях на рожден ден и трябваше да хапна малко, нямаше как. Изядох и половин парче торта. В неделя си направих салатка от домати и ядох малко от нея. За тези два дни си върнах свалените 2 кг., а уж храната беше малко. Като цяло изглеждам отслабнала, но се меря и не виждам разлика в см. Само коремът ми е прибран. За да позасиля метаболизма, вчера хапнах малко луканков салам. Днес смятам да си сваря 2 яйца. Гледам храната да е безвъглехидратна, че да не спра кетозата. Започнах да пия и повече вода, а намалих захарта в кафето.
Следя всичко хапнато /дори кафето със захарта/ с този калкулатор:
http://zdravoslovno.com/calculators/
Не съм надвишила 600 ккал. до сега, а въглехидратите са под 10%. Интересно тогава, защо не отслабвам? Висока съм 160 см. и тежа 60 кг. Искам да стана 45 кг.

# 341
  • Балчик
Защо всички плодуващи пишат в темата за пълния глад? Има ли някой само на вода тук? Аз мисля да опитам за 3 дни, но не знам дали ще мога да изкарам.

# 342
Здравейте и от мен.
И аз от другата седмица, четвъртък, петък мисля да се включа тук за няколко дни.
Наистина и на мен ми прави впечатление от последните страници, че няма никой само на вода.
Това с разните му плодове, ако ще и диня да е не е пълно гладуване.

# 343
Здравейте мацки  Hug искам да поздравя всички за свалените килограми  Party изчетох всички коментари и реших да се включа и аз , решила съм да се подложа на 7 дневен глад  Praynig някой да иска да погладува с мен ? Решила съм ще пия по 4 литра вода на ден + 3 капсули инхуа слимс  Wink

# 344
wesi_smetanova, ако по принцип не си свикнала да приемаш такова количество вода, не те съветвам да го правиш при гладуването.
Препоръките са по 30мл. на килограм тегло, така че си пресметни колко е оптималното ти количество вода.
Иначе ще натовариш бъбреците и скоро ще се почувстваш зле.

Общи условия

Активация на акаунт