Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните мнения относно гладуването във форума?
Какви са препоръките за правилно захранване след гладуване?
Какви са мненията за гладуването с плодове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните мнения относно гладуването във форума?
Формулярът съдържа разнообразна гама от мнения за гладуването. Някои потребители съобщават за положителни резултати, като загуба на тегло и подобрено здраве. Други изразяват опасения относно потенциалните отрицателни последствия, включително загуба на мускулна маса, забавен метаболизъм и възможни рискове за здравето. Основният фокус на дискусията е върху ефективността и безопасността на гладуването като стратегия за отслабване. Дискусията във форума разкрива различни мнения относно гладуването. Някои участници съобщават положителни резултати и мотивация за продължаване, като подчертават лечебните свойства на глада. Други изразяват съмнения относно ползите от гладуването, като посочват потенциални неблагоприятни ефекти върху здравето. Освен това има и участници, които изразяват загриженост относно качеството на храната, като подчертават предизвикателствата при избора на здравословни храни в днешно време.
-
Какви са препоръките за правилно захранване след гладуване?
Участниците споделят различни препоръки за правилно захранване след гладуване, включително въвеждане на хранителни добавки, витамини и правилно балансиране на храната. Някои предлагат постепенно въвеждане на храна, докато други подчертават важността на правилното хранене след гладуване, за да се избегнат негативните последици и да се поддържа загубата на тегло.
-
Какви са мненията за гладуването с плодове?
-
Какви са мненията за гладуването с вода?
-
Какви са ефектите от гладуването върху мускулната маса?
започнах преди 4дни 78кг сутринта се премерих 73.7 май ще си карам още доста време на тази диета.Чувствам се добре ,и доста олекнала .Усещам го и по дрехите ми.За протокола не ям само диня ,а и пъпеш .Просто не издържах догади ми се от динята .Нарязала съм в една голяма купа с капак в работата и като ми огладнее си хапвам.Интересното е ,че от плодовете би трябвало да ми стърже на корема обаче не е така.Глад не чувствам никъкъв само от време на време ми е студено и съм по-уморена ли да кажа незнам.Ако има нещо питайте.Идва време за море не може да се излагаме нали така
.
искам да поздравя всички за свалените килограми
изчетох всички коментари и реших да се включа и аз , решила съм да се подложа на 7 дневен глад
някой да иска да погладува с мен ? Решила съм ще пия по 4 литра вода на ден + 3 капсули инхуа слимс