Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 53 100
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Добро утро!  Hug

Баги, ЛинкаWink едва тази сутрин разбрах  Blush на какво се дължи снощната ви липса сред нас и нали знам, колко е забавно на такава среща чак ви завиждам.  Peace
А това затишие снощи в темата, ме притесни и реших, че горещината е виновна, пък то в София се е вихрил купон -  Wink ама защо беше без предварително уведомление, може и някой да го е пропуснал от незнание.  Peace  Simple Smile

# 436
  • Русе

Дориана,  Hug благодаря за интервюто на Джансел!  Peace

А аз, поглеждайки го / естествено с Гугъл преводач/ не го разбрах много ясно, но основно има за новата роля / героят му е убил човек в миналото си за отмъщение/ и нали Джансел е ''пресен'' младоженец / така ми го преведе Г./ говори и за Пънар, че  newsm78 връзката им е от 2 години и живеят заедно от 1г. / е,  newsm78 преди имаше и други версии, но...  Wink то и ние все пак си го предполагахме, въпреки тях/.  Peace Но в крайна сметка не ме интересува  Wink - всеки сам решава дали да обяви или крие връзката си, може би само е добре да не се получават разминавания в твърденията, защото това е нещото, което може да предизвика негативи.  Peace

И един малко по-различен вариант на интервюто.  Peace

http://cadde.milliyet.com.tr/2012/07/11/HaberDetay/1565497/-dogr … men-anliyorsunuz-

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 08:05 от Cveti67

# 437
Има известни разминавания в различните материали по въпроса за давността на връзката им, но така са писали различните издания, а кой е първоизточника и кой от кого е преписвал, сам си знае.  Grinning Авторите на статиите са различни.
Нормално е, че  са крили по- дълго,  момата е от сой и това върви в пакет със съответните правила/ самият той го беше споменавал в едни от първите си интервюта в Турция преди доста време/, пък и не е било ясно дали може да се получи нещо сериозно, нали е голяма разликата им. Та периода на ухажване е продължил повече.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 08:13 от doriana

# 438

Добро утро! Grinning Ей такива утрини обичам, с кафе и новини Peace Цвети, Дориана Hug
 Жани, добре завърнала се Hug
Виждам, че не само на снимачната площадка на "Лошият път" е интересно #Crazy Сигурно и в интервюто е така, но не съм го разучила още Wink

Лек ден от мен, и за мен! Heart Eyes

# 439
  • Русе
Ами за мен  Thinking не е толкова важно, кой с кого и от кога точно има връзка / това си е личен избор  Peace/, Wink само ми правят впечатление различните интерпретации, а за да ги има  Thinking - някой ги е казвал, явно повече трябва да се внимава при интервюта за да не се дават поводи за това. Това обяснява и мълчанието на Туба - кога, пък тя е говорила за личния си живот, нали все затова я упрекват  Wink че мълчи!  Peace

А сега  Wink изчезвам - до после!  Peace

# 440

Малко плачеща Хасрет Sad Явно авторката IMAN TUBA е яка/ да се направя малко на внука ми Grinning/ фенка на нашето момиче. През няколко дни пуска клипчета само с нея. Да си призная честно, не ги гледам всички заради музиката, но заслужава уважение за труда си Peace

# 441
Добро утро и от мен, момичета!
Цвети  Hug, благодаря за кафето и закуската!
Надин  Hug
Ама гледам, че каничката е малка за всички желаещи. Затова ще сложа една, която няма свършване
 Нека да го изпием в компанията на Хасрет и Мурат
Хубав и ползотворен ден!

# 442

http://www.gecce.com/haber/cansel-elcin-biyiga-hala-alisamadim-192999.html

Интервюто на Джансел и тук Peace Нали имало варианти, затова го слагам.

И още нещо ново:

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 10:36 от nadine1111

# 443
# 444
Поздрав с един от любимите ми клипове:

# 445
Да ви кача един колаж на Туба от бг.страницата й във фейса, която ми хареса

А понеже е време за обяд - да ви предложа нещо за обяд
Скрит текст:

# 446
  • Русе
Поздрав с един от любимите ми клипове:

ВалиHug благодаря за поздрава и на мен, клипа ми е от любимите, ама то с тази песен  Simple Smile може ли да не е!   Simple Smile

КантиHug благодаря -  Wink уцели точният момент, нали сме в почивка!  Peace  Laughing

# 447
  • Русе

Скрит текст:
А какво ще кажете за това, май и у нас  Thinking имаме нужда от такива ooooh! в тези горещини!  Simple Smile

Автобусна спирка в Дубай - с климатик!

# 448

Общ вид на новината Grinning

# 449
  • Русе

НадинWink да, ама  ooooh! така не можем да я прочетем с Гугъл.  Joy Joy Joy

А новини за другите ни хора - няма ли?
Аз, нали нямам много време  Wink основно разчитам на вас, момичета  Blush и едва довечера ще се поогледам  из нет-пространството.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт