Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 53 108
  • 741
  •   1
Отговори
# 420

Думите за Туба и Берен, казани вчера от известна актриса, днес цял ден обикалят нета. /Цвети е сложила линк още сутринта/. Peace
Сетих се да отбележа все пак, че ние само поставяме или превеждаме новината. Никой не си е позволил коментар по материала.

# 421
Привет! Да си кажа, че моя прочит на изказването на известната актриса, което се коментира, е по-различен. Да, тя хвали Туба, но като една добра ученичка едва ли не, която полага усилия да се усъвършенства. Коментарът, че не е родена актриса, ако преводът е правилен, за мен е многозначителен. Възхищава се безрезервно единствено на красотата й. За Берен - не знам как да тълкувам изказването, може би, че все още нещо не й достига, за да е истинска звезда. Спрямо Къванч има резерви, но пак е похвален като добър ученик. Може би само от Кенан възхищението й е пълно.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 18:54 от Vali_N

# 422
Единия от конкурентните сериали ще е "Долината на вълците" който със сигурност ще ни бие по рейтинг, нищо че не се знае по коя телевизия ще е тази година, тъй като всеки сезон е в различна телевизия, но от няколко години се излъчва все в четвъртък. Като отпадът ATV, Kanal D, TNT.

Мнението ти бе   след едно вмъкнато "пък" ,което ми  прилича на необективно.
Според мен Долината на вълците  има друга публика,а за филма на МЙ не знам какви са зрителите.

Всичко зависи от сценария ,който за сега изглежда  много добър.
Дано добре  за нас ,да е добре и за Турция ,защото критериите не винаги са еднакви.
Да се доверим на опитните продуценти от Канал Д ,които не залагат МНОГО пари - случайно

# 423

Този клип не го бях гледала / или забравила/ Joy Ама, много готин Peace

# 424

За Джансел предричам, че ще има успех,
само ако намерят пак някой с готин глас да го дублира.
Laughing

И аз допускам ,че в Турция може да се дразнят на акцента  на Джансел и може би е правилно да не  настоява за собствения  си глас... .
Мнението ми засега за успех на филма  е обективно и независимо от желания и пристрастия

# 425
  • Русе
Привет отново!  Hug

Аз се появих, но май съм си сама  Wink явно сте се уморили от дежурство  Simple Smile или стъе си намерили други занимания.  Peace

Днес доста сте си похортували, но колкото до мнението ми за всеки един започващ нов сериал, пък било то и с Джанел,  Thinking никога не бих била категорична - дали ще е успешен или не, преди да съм видяла нещо от него. Защото един актьор не е сам в проекта, има и много други участници + сценарий и режисура, а и  ooooh! вече веднъж бях разочарована от такава грешна комбинация, та... сега не се настройвам предварително.  Peace

Сега и аз да сложа един клип, който  Blush наистина не съм виждала, а и го открих на необичайно място, та толкова се изненадах, че...  Simple Smile

http://www.facebook.com/pages/%D0%9C%D1%8A%D0%B4%D1%80%D0%B8-%D0 … 8/221161661242726

# 426
По бтв ,започна нов сериал  "Времето лети" на канал Д .
Оставам с впечатление ,че бтв и канал Д имат  пакетен договор / пазаруват на едро/  и това означава шанс  за нас Джансел да го дават по бтв newsm10

# 427
Цвети, този нов и за мен клип, направо си плаче за вино и мезенце  Joy Joy Два пъти го слушах Wink

# 428
  • Русе
Така е, Надин  Wink ама няма кой да сервира - народа нещо притихнал, та  hahaha кой да изпълни ''командата''!  Joy Joy Joy

А вижте и какъв колаж открих,  newsm78 ама нали не вземат по две звезди в проект, та...?  Thinking

Скрит текст:

# 429
  • Русе

Скрит текст:

# 430
Добър вечер момичета оставих ви за няколко дни но сега бързо си наваксах Simple Smile Цвети този клип наистина ми скри шапката страшна комбинация с тази песен  Laughing чудно ми е на кой му е дошла тази идея... а нещо неможах да разбера коя е тази актриса която коментира Берен и Туба....явно често ги сравняват....за мен двете са много различни ...харесвам много и Берен, но според мен Туба е най-добрата Simple Smile

# 431
  • Русе
Жани  Hug

Явно героите днес са уморени, а и като няма нищо ново, то... от мен лека нощ!  Hug

# 432
Здравейте Hug
При нас се кани да вали, да гърми, да святка. Поне се разхлади.  Но не ни охлади настроението край Ариана.  Срещата бе импровизирана, а софийската група се оказа неочаквано многобройна.   Laughing

И аз като Канти се запалих по гифчетата. Е, не са художествени, но поне мога да улавям момента не само на стопкадър Peace Ако можех да слагам и звуци Peace Това е един от любимите ми моменти. Несправедливи обвинения, от които Хасрет излезе с достойнство, великодушие и царственост.

А по отношение на изказването на Хулиа ... Направи ми впечатление, че освен към Кенан, е доста снизходителна - все пак е ветеран, а оценките й се повтарят и са общи. Изключение са тези за Кенан и Берен - лаконични и категорични
Ще си позволя да коментирам само оценката й за Туба, макар че това са си нейните усещания. Първо не съм съгласна, че човек може да  постигне нещо, каквото и да е то, само със труд. Необходим е и талант, а той не се придобива. Или го носиш в себе си, или не.  А аз специално гледам Туба, не защото има изключителна фигура, а защото има особено излъчване и то се улавя, усеща, а не се гледа Peace

Жани, актрисата Hülya Koçyiğit е една от най-известните турски актриси (род. 1947 г.)  Баща й е български изселник, ако това има някакво отношение към таланта и красотата Sad

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 01:01 от Bagi

# 433
Здравейте и от мен!  Hug
Благодаря на момичетата, които поддържат духа на темата жив и прекрасен, въпреки всеобщата и в частност моята, заетост...
Цвети  Hug
Надин  Hug
Жани  Hug
Фенче  Hug
Ванче  Hug
Баги  Hug
Вали  Hug
Канти  Hug
Гуга  Hug

Отделно искам да целуна моите любими столичанки  Heart Eyes
Благодаря за чудесната вечер!  Hug

Жалко, че няма новини, ама ще потраем още малко  – идва август и всичко ще стане ясно...
Отивам да гледам Мурат оджа и Хасрет в новия клип, който е открила Цвети!  Hug

Надин  Hug подписът ти е много хубав, но и другите ти бяха прекрасни!  Hug
Лека нощ, скъпи приятелки и да ви бъде прохладна нощта, както е при мен сега!  Hug

# 434

Общи условия

Активация на акаунт