Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 53 116
  • 741
  •   1
Отговори
# 405

Sad Sad Sad Втори ден, никой не забелязва промяната в подписа ми Embarassed А аз си изкривих мозъка от мислене, как най- семпло, да представя сериалчето ни Joy Joy Joy От мъка отивам да си изиграя някой и друг пасианс, че по обяд имам среща с Махсун Laughing

Надин  Peace , и аз се извинявам за това, че не отразих оригиналния ти подпис. Снощи го забелязах, но нали отскоро пиша и мислех, че тази ти премяна е от по-отдавна. Ще приемеш ли това цветенце вместо извинение?

Скрит текст:
А и аз все още нямам подпис, ама като ми се изчисти идеята, а и като се науча как става и аз ще имам евентуално

Цвети  Hug тези гифчета много готини!

# 406
  • Русе
КантиHug вярно са хубави гифчетата  Peace, ама и добре изглеждат заедно Туба и Енгин, макар и без да се знае нещо за общ проект.  Peace

Но и на Джансел търсят друга -  Wink да му подхожда,  Thinking дали има не харесващи тази, която вече са му избрали?  newsm78

Скрит текст:

# 407
Казва ли ти някой, пък и смееш ли да попиташ? Party

Скрит текст:

До по-късно, че изчезвам по задачи Laughing

# 408

В дизито на Онур са сложили тази снимка, ще го сварят момчето ни с тези катове дрехи Joy Joy
Цвети, снощи гледах сериал по телевизията, известно време ще е така, после ще го следя на видео.  Wink

Да си дойдем малко в реалността Joy

# 409
Чудя се, ако кадрите бяха от общ проект, как би гледал Енгин newsm78 Не знам сцената от която е изваден Енгин, но като знам сцената от Аси, с тези компилации ми се губи тръпката Peace

Но и на Джансел търсят друга -  Wink да му подхожда,  Thinking дали има не харесващи тази, която вече са му избрали?  newsm78

Цвети, а коя е дамата от колажа? И каква искат да я видят феновете: певица или актриса? Май да върви по стъпките на Хасрет  Laughing

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 15:17 от Bagi

# 410
Надин,  връщаш ни към реалността и ни караш да се раздвояваме в желанията си #Crazy
Аз пък да смеся малко реалността със сериалите:
А ние се чудим кой им тактува, докато вървят.... Aми те са минали строева подготовка при Джевджет бей Joy Joy Joy

Днес кафето не е стилно, според сезона e:
До довечера Hug

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 15:21 от Bagi

# 411

Поздрав за Баги,

от "Пилешка супа за душата"

След време човек научава тънката разлика между това да държиш някого за ръка и да оковеш душата му във вериги,научава, че любовта не означава да се облегнеш върху някого с цяла тежест и че компанията не се търси за сигурност,
започваш да научаваш, че целувките не са договор и подаръците не са клетвени обещания,
започваш да приемаш пораженията с високо вдигната глава и отворени очи, с достойнството на вече голям, а не с детско страдание,
научаваш се да градиш пътищата си върху днешна основа, защото утре е твърде несигурна почва за каквито и да било планове.
След време човек се научава, че дори слънцето може да те изгори, ако се доближиш твърде близо.
Затова засадете своя малка градинка и украсете собствената си душа, вместо да чакате някой да ви донесе цветя.
И човек се научава да оцелява…
Научава, че е силен, и че наистина има стойност.

Скрит текст:
И допълнение от мен : Научава се да  не изисква нотариален акт за собственост  на човек  преди да се влюби в него

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 16:22 от babamara

# 412
Понеже имаме кафе от Баги, макар и нестилно, от мен нещо допълнително  за разхлаждане към кафето
Скрит текст:

# 413

Но и на Джансел търсят друга -  Wink да му подхожда,  Thinking дали има не харесващи тази, която вече са му избрали?  newsm78

Цвети, а коя е дамата от колажа? И каква искат да я видят феновете: певица или актриса? Май да върви по стъпките на Хасрет  Laughing

Малко музика към кафето + айса..."Ревност" Heart Eyes

Не съм Цвети, но съм под ръка за отговор. Това е Кансу Дере, партньорката на Кенан от "Езел". Според мен, и новата му партньорка Овали, има нещо общо с нея. Ето вижте тази нова снимка:

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 16:26 от nadine1111

# 414
В турските сериали има малко звезди ,които са достатъчно популярни за да рискуват  продуценти парите си - тя/звездата/ да е единствената  във филма .
Халид,Кенан са определено такива.
Къванч и Берен  за първи път бяха единствената звезда във филмите  в  съответно  на С/Ю и на КВФ .
За наша радост и на Джансел се оказва такава чест ,въпреки спряния   Лъжовна пролет /което показва още по-голяма оценка на таланта и харизмата му .

Въпреки   това предричам огромна популярност  и на  партньорката му занапред...../защото ролята е много благодатна/

Kotu Yol series start 26.07.2012

‎26.july 2012 20.00 Cahnnel D

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 17:09 от babamara

# 415
  • Разград
Въпреки   това предричам огромна популярност  и на  партньорката му занапред...../защото ролята е много благодатна/

Аз пък предричам, че този сериал и него няма да го бъде. Дано поне набере някаква преднина до септември докато бъдат пуснати новите сериали. А тази актриса освен във Облака съм я гледала и в един друг и според мен не става, дано поне като е ходила сега на уроци при Ипек Белгин да е схванала нещо.
Досега мнението си го бях казала само пред двама души от темата, но вече реших да го напиша и в самата тема.

# 416

Аз пък предричам, че този сериал и него няма да го бъде. Дано поне набере някаква преднина до септември докато бъдат пуснати новите сериали. А тази актриса освен във Облака съм я гледала и в един друг и според мен не става, дано поне като е ходила сега на уроци при Ипек Белгин да е схванала нещо.
Досега мнението си го бях казала само пред двама души от темата, но вече реших да го напиша и в самата тема.

Да разчитаме на опита на Джансел и на другият мъж в главна роля / гледала съм го в "Брак с чужденец", голям сладур, но то и сериалчето беше комедийно Grinning. За Езги Мола нищо не знам, освен, че и тя има спрян последен сериал. Плюс жълтината, че е гадже на Умут Курт /Джихан/ от доста време, и в медиите ги женят периодически Wink

# 417

Дано  newsm10,въпреки ,че сезона  е отпускарски 

# 418

Joy Joy Joy

А аз се доверявам изцяло на мнението на Ванчето, защото е изгледала и гледа много
сериали, винаги е напред с инфото и в 99% ни съвпадат вкусовете. Peace

За Джансел предричам, че ще има успех,
само ако намерят пак някой с готин глас да го дублира.
Laughing

# 419
  • Разград
Единия от конкурентните сериали ще е "Долината на вълците" който със сигурност ще ни бие по рейтинг, нищо че не се знае по коя телевизия ще е тази година, тъй като всеки сезон е в различна телевизия, но от няколко години се излъчва все в четвъртък. Като отпадът ATV, Kanal D, TNT.

Общи условия

Активация на акаунт