Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 52 777
  • 741
  •   1
Отговори
# 60

Скрит текст:
Най-редкият цвят очи в света

Всеки човек наследява цвета на очите си от родителите. Гените определят какъв ще бъде пигментът в ириса на окото. В добавка върху цвета влияе меланинът,произвеждан в организма. Едва два фактора определят определят цялото разнообразие от цветове и оттенъци на човешкото око!

Най-много са хората по света с кафяви очи.

Най-рядкосрещаният цвят е зеленият.

Зеленооките хора са едва 2% от населението на Земята, а причината е, че техният цвят на очите не се дължи на пигмент, е на малкото количество меланин.

Хора със зелени очи се срещат само при славянските и северни народи, както и в Турция.

Най-много хора със зелени очи има в Исландия и Турция.

На два континента- Азия и Южна Америка, е напълно невъзможно да срещнете местен жител със зелени очи.

# 61

Дориана  Hug

Това го сложих още сутринта, но няма значение, ако знаеш какво е, кажи  Peace

Благодаря, не съм чела назад, нямах време.  Hug

Според мен са поздравления към Туба от фенове от различни страни и нациналности за рожденния и ден.

# 62
  • Русе
 ooooh! Отказах се вече да се мъча да слагам колажите от дизито  Sad, та те днес изписаха повече от 60 страници и как да им насмогнем!  Simple Smile

А сега последно подхванаха пак около новия проект и за роля на фатална жена, та и колаж има с такава насока.  Peace

Скрит текст:

# 63

Скрит текст:

Ах, тези папараци...
Ама аз ще позирам...  Joy Joy Joy

# 64
  • Пловдив
   Поздравления за рождения ден на Туба  в темата имаше през целия ден, а мисля, че голямото тържество предстои. За нея скромна почерпка от мен, като нейна почитателка!

Аз лично се надявам, че  чрез фейса моето поздравление да е получено на съответния адрес.

Да има много празници в темата- рожденни дни, сватби, кръщенета и най- вече вълнуващи сериали / може и филми /.
   Аз отивам на среща с Аси.

# 65
Е, да се възползвам, че Рени  Hug пусна първата почерпка и да ви приканя да внесете своята лепта в празника .  Hug

От мен наздраве!  Hug

Да ни е жива и здрава рожденичката, да е щастлива в лични живот и да ни радва във великолепни роли!  Hug

# 66
Канти,  Hug извинявай, че те пропуснах досега,  Wink ама нали се правя на новинар!  Joy Joy Joy
Пък и съм свободна така, само до края на тази седмица  Sad и след това ще си поотдъхнете от мен!  Peace

ЦветиHug
Хич и не мисли да се пооттегляш след края на седмицата!

Наистина, днес много колажи с поздравления, много нещо. Ама колкото повече, толкова по-добре. Май този не е пускан днес в темата. А на мен ми хареса и морския акцент

А понеже днес сме на купон да ви поздравя с изпълнението на една от любимите ми изпълнителки

http://www.youtube.com/watch?v=EeYL3uhYv48&feature=related

# 67
  • Русе
А моята  Wink лепта е...  Simple Smile

И нали рожденничката ни е рак!  Peace

# 68
А помните ли, как постъпихме след края на сериала? По предложение на Фенчето, си имахме "ден на героя и актьора' Grinning Може пак да го направим  Peace Хем ще си спомняме моменти от сериала, ще търсим ново инфо и т. н. Вече знам, че двама нашенци ще снимат в сериал, режисиран от сладурчето ми Махсун, но подробности ...като им дойде времето Joy Joy Joy

Предлагам Туба, Джансел и Онур да си присъстват всеки ден. Останалите по ред на снимките от първа страница. Да не се повтаряме с миналото лято, този път ще ги почнем от първа към последна. Grinning
за това предожение съм "ЗА" с две ръце и без това моите впечатления от сериала са съвсем пресни тъкмо ще има с кой да обсъдя любимите моменти  Laughing

# 69
Канти  Hug
Жани  Hug
Цвети  Hug
Купонът продължава!  Hug Дори да се повторят колажите, няма значение, кой ги помни... Joy Joy Joy

Танците почнаха, малко ретро от мен...

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 21:26 от lina_4

# 70
  • Русе
Жани  Hug

КантиHug няма как,  Simple Smile това е живота, ама  Wink поне вечерите ще съм на линия и дано да успявам да наваксам и да съм в крак!  Peace

И музика за купона - нали е рожден ден!  Peace

# 71

И нали рожденничката ни е рак!  Peace

Ишаллах!  Hug

# 72

">#![/video]

Цветя и музика за всички момичета и гости Hug За Туба, наздраве!

# 73
Вие вече започнахте партито с хубава музика аз да ви почерпя с едно питие... sex on the beach....нали Туба и Онур са на морето ....дано изкарат незабравим рожден ден  Laughing Laughing Laughing

# 74
Моите искренни поздравления за нашата рожденничка!

Туба,
Нека всеки миг от живот ти,
 да усещаш с всяка фибра на тялото си,
 че си обожавана от любимите си хора - дъщерички, съпруг, родители!
Бъди винаги себе си и никога не подражавай на никого!

Общи условия

Активация на акаунт