Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 52 750
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Баги,  newsm78 не знам дали изобщо е вярно това за участие на Туба във ВВ, но пък  Thinking за международно участие в него и то  Whistling какво - се говори усилено,  Simple Smile та да видим с коя ли звезда може да стане!  Thinking

http://www.gecce.com/yazi/muhtesem-yuzyilda-hangisi-oynasin-193083.html
Направо си представам каква троянска война  ще се развихри - нали навсякъде има поне двама, които водят битки за сърцето на героините й.  hahaha hahaha hahaha

# 677
Нещо съвсем пресно преди сън. Малко ми е уморено да му търся смисъла в този час. Ама с лупа и без лупа, с проект и без проект, все Туба е в основата newsm78 Може кадрите да не са от ПС, ама и двамата тук са готини.
Лека и прохладна нощ Hug

# 678

Добро утро! Peace Трудно е човек да измисли, как да започне деня след " нещото съвсем пресно преди сън" Wink от Баги...освен с нещо съвсем пресно и мустакато за след сън Joy

Cansel & Pinar "Best couple"

Засега толкова, лек ден! Peace Hug Heart Eyes

# 679
Добро утро и от мен, момичетаHug

Надин  Hug Доста е голяма приликата с Кларк Гейбъл

Да ви заредя кафе за събуждане Буйрум!

И понеже Надин е намерила и ни е качила "топъл-топъл" клип за "the best couple", аз да ви кача не толкова "топъл", но също въздействащ клип за нашата принцеса

Преди да хукна по задачи ви пожелавам  днешния горещ ден да го прекарате на някое такова място
Скрит текст:

Ама какво ще кажете за премяната ми? Нали съм "гюзелинка"

# 680
Добро утро и от мен!  Hug

Ужасна жега е навън, но няма значение, морето щом е наблизо...
Надин  Hug
Канти  Hug благодаря за кафето, а че си „чок гюзел“ е извън съмнение...  Heart Eyes
Прекрасен подпис си си направила!  Peace

Скрит текст:
От днес започват „горещниците“

Според народните вярвания, 15,16 и 17 юли са дните горещници. Това са трите най-горещи дни в годината.

Оказва се, че тази година това наистина ще е така. Днес термометрите в Плевен, Русе и Велико Търново ще сочат над 40 градуса. Това е причината в трите области синоптиците от НИМХ към БАН да обявят червен код за опасно време.

В останалата част на страната в сила остава оранжевият код. Отново ще бъде горещо – живакът ще се движи в рамките на 38 – 42 градуса. Столичани също ще страдат от горещините – в София те ще достигнат до 39 градуса.

Според поверията, по време на горещниците не се върши никаква работа, забранява се изнасянето на огън извън къщата. По тези три дни народът гадае какво ще бъде времето през месеците януари, февруари и март - първият, вторият и третият горещник отговарят съответно на тях. Ако горещникът е топъл, то и времето през съответния месец ще е меко, ако е хладен — предвещава студ и виелици.

Лекарите предупреждават, че в горещините трябва да избягвате да излизате навън между 10 и 19 часа, което важи най-много за децата и възрастните хора. Климатикът трябва да бъде настроен най-много с 10 градуса по-ниско от външната температура, за да не станете жертва на температурен шок. Наблегнете на плодовете и зеленчуците, не забравяйте, че до обяд децата трябва да са изпили поне литър вода.
http://dete.bg/n/goreshtnitsi.6560.html

Имаме спор, на кого ръцете са по-големи...
Имаме и арбитър обаче...  Laughing

# 681
Линка, сакън Naughty никакви мустаци повече,  вече съм обзаведена за новия сезон с три броя...това Джансел, Еркан и Онур засега ми стигат Joy Joy

Като морж си е тук Онурчо  Joy Joy

Надин  Hug май си убедена, че Кенан И.няма да играе с мустак?  newsm78
От къде имаш тези знания от кухнята на новия филм на Кенан?  Wink

Линка, веднага ще ти отговоря, ако ми кажеш кой ще е новия проект на Кенан. newsm78 Че неговата кухня, си е баш като моята...объркана работа Joy
Ето и с днешна дата продължават да ни объркват:

http://www.tvaktuel.com/haber/7424-kenan-imirzalioglu39nun-partn … i-kim-olacak.html

Отново напомням, никакво изклизане без шапка Naughty

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 09:31 от nadine1111

# 682
  • Русе
Добро утро!  Hug

КантиHug благодаря за кафето, а и честит ти подпис - страхотен е!  Hug

Баги, НадинHug интересни колажи сте открили.  Peace
И аз забелязвам приликата на Джансел с Кларк Гейбъл, в началото ми беше трудно да го възприема с такива мустаци, но свикнах  Simple Smile, а пък нали  Wink аз си го пожелах в роля, подобна на Рет Бътлър и това с мустаците, пък може и да е началото / да видим после, ще има ли и други прилики/.  Peace

# 683
Надин  Hug и идея си нямам...
Що се отнася до бъдещи проекти, интересува ме само „Джевдетко...“  Laughing , щом и Туба не играе този сезон.

Приятен ден, дами!  Hug Стойте или в гората, или в морето, или до климатика... Simple Smile

# 684
  • Русе
Aaa, Надинooooh! за червеният код -  Thinking шапката май няма да помогне, та избирам един от вариантите на Линка  Hug / нали не пропускам нищо  Simple Smile/ -  Wink климатика.  Peace
Така, че днес съм и  Wink дежурна по тема, ще се появявам по-често.  Peace

Скрит текст:
А сутринта може и да се успах  Blush, ама с моите любимци...  Joy Joy Joy

# 685

Установих, че много капризна съм станала Sad  Не искам Джансел и Еркан с мустаци...а имаше време, когато Джордж Харисън и Ерик Клептън ги поглъщах денонощно барабар и с дългите им коси Joy Joy Joy Я да си ги припомня:

# 686
  • Русе
Aми Надин  Wink, като са те пленили в един образ Еркан и Джансел -  ooooh! как да ги приемеш в друг и то, такъв...  Thinking нужно е време, а и не само снимки - трябва да се види и действие, пък тогава може и да стане... или не.  Peace

А сега и нещо от пресата за СС, ама Гугъл преводачът  ooooh! пак се излага и не ми каза много, та... и обяснение не пиша - чакам някой друг, ако може повече да разбере.  Peace

http://magazin.haberturk.com/fiskos/haber/758943-ikizlere-takvim

А снимката е стара, но явно харесвана от пресата, та си я повтарят при всяка възможност.  Peace

# 687

http://www.gecce.com/haber/tuba-buyukustunden-ikizlere-gore-takvim-193241.html

Цвети, току що се появи и тук newsm78

Долових само, че ако се нагоди програма за снимки според бебетата, и двамата може да се появят с проекти Thinking Нагласистиката с превода разбира се е моя, и както ми се харесва Joy Joy

http://www.sondakikahaberleri.info.tr/haber/555832-ikizlere-takvim
http://www.4haber.com/ikizlere-takvim.html
http://www.sitres.net/ordu-basin-el-ele

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 10:20 от nadine1111

# 688
Добро утро Hug
Момичета, може да е жега, но тук е оживено  и заредено с приятни емоции  Heart Eyes

Днес след поредните новини сме хвърлени в посока нова роля. ВВ си остана съботна догатка, днес пак е Джевджет бей newsm78 Това, което аз разбрах с гуги, че Туба и Онур са поставили условие - дните им за снимки да не съвпадат, за да бъде поне единият от тях с близначките - "ние отказваме да снимаме в един и същи ден" ...Продуцентите са се отнесли положително към това тяхно изискване.  Даже се говори за договор, член в договора, уреждащ това изискване и потвържение на договора ...
Само не ми е ясна датата на новината - гуги ми превежда "ако Онур се снима в Agir Roman" ...

Stop Толкова с моите напъни на чужди езици чрез чужди езици.  Peace Кой знае как звучи написаното в оригинал Thinking

В дизито напомнят едно изказване на Туба за поведението й, свързано с професията й от предаването й за децата-аутисти от януари 2011. Напомням го, защото не е поза, а аз се убедих, че това е нейният начин да отделя същинската си работа, от суетнята около снимачния процес и личния си живот: "Решила съм за себе си да не мисля за рейтинг, обсъждания и т.н. И се опитвам да не бъда въвличана в подобни неща... Избрала съм да разкажа приказка (за ПС) и я разказвам....който не му харесва да привключи на друг канал..." цитирам по памет.

Гледам и за днешния ден оферти за прохлада не липсват. Ето и моята:

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 10:51 от Bagi

# 689
  • Русе
Баги,  Hug много ми хареса твоят превод на днешната новина, сега разбирам защо в дизито отново се повиши духът - има надежда за участие на Туба този сезон.  Peace
А между другото и аз си го бях мислила и дори съм споделяла, че един истински продуцент, ако желае да вземе даден актьор в продукцията си  Wink трябва да предлага повече /  Thinking за едни пари, за други условия/ и да се съобразява и с техни изисквания даже, но нали целта оправдава средствата - та, важен е резултата.  Peace Пък ние пак  Simple Smile ще чакаме новини, но по-добре така, отколкото нищо и си имаме повод за раздумка, а ако не стане нищо -  Wink минаваме на следваща идея.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт