Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 52 748
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Добър горещ ден!  Hug

Баги  Hug  Гуги май и на мен обясни нещо такова ...  newsm78
Ами да му повярваме - дано да снима нещо Туба, каквото и да е то, а не като публикуват снимки във фейса да пишат:„Липсваш ни...“  Twisted Evil

Веселото ни момиче... Heart Eyes

Момчето ни така се смее, че ще глътне някоя муха, май... Simple Smile

# 691
  • Пазарджик
Добър ден от нашата принцеса и от мен!

Пу - пу - пу ... Да не са и уроки

Скрит текст:
Пазете се от слънцето днес!!! При нас централна южна България е ужасно топло.

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 12:26 от guga51

# 692
  • Пазарджик

Дали да не продължим с представянето на нашата приказка (идеята на Bagi)?!? newsm53  love001

Скрит текст:
Аз съм в моя оазис( стаята с климатика)  и днес ще съм с вас цял ден. Пишете не се щадете, макар че новините са много "постни" но при нас винаги е приятно и весело (може би затова ни "налитат" хейтъри)

# 693

Гуга  Hug
Момичета  Hug имам една молба.
Моля, някоя от вас, която е гледала „Великолепният век“ и/или е запозната с историята на принц Мустафа и неговата жена, да ни я разкаже приблизително, горе-долу да знаем какво се случва. Дали някой знае нещо по този въпрос?  newsm78
Дори да не се случи така във филма, малко да се позабавляваме...  Peace

# 694
  • Русе
ЛинкаWink права си дори и да са само фенски подхвърляния участието на Туба във ВВ, това не ни пречи да се позабавляваме, а и какво да правим в този пек навън.  Peace
Та, аз съм гледала само първи сезон на този сериал / малко ми е муден и не съм толкова възхитена и затова все не намирам време да го продължа/, а там този принц беше дете. За по-нататъшното развитие  Thinking имам понятие само от видяното из пресата, но вчера след като се заговори и за гостуване на Туба в този сезон, в дизито видях и малко история за принца и съпругата му / с Гугъл се разбира доста/.  Peace

Скрит текст:
Съпругата на принц Мустафа: Rumeysa Haseki султан

Надя е родом от Босна и Херцеговина Frankos, 12-годишен влезе в Османската харем. Баща му е бил бошнак един шивач Cüreyc, средната класа. Майка му е френски художник Cabarrania,. В Босна с брат си, че те не вярвам някой да е чужденец в собствената си име. Майка му се жени за друг мъж, след смъртта на баща си заминава за Франция. Надя geçinemeyen с брат си, принц Мустафа интелигентен и красота влезе в. Айше султан Мехмед, и синът му има две деца на 30 години. След 39-годишна майка с Мустафа пред boğdurulan на очите и се заселва в Измир. Всеки използва, за да се каже, да го Жена Господ султан султан така, тъй като ще видите всички в Егейско море. Панаир, интелигентен, с достойнство, да бъдат директно подканени да когото е портертът в Егейско море ...

# 695

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/magazin-gundeminden-basl … =43110&page=7

Сами продължават да го дъвчат и с днешна дата Wink

# 696

Гуга  Hug
Момичета  Hug имам една молба.
Моля, някоя от вас, която е гледала „Великолепният век“ и/или е запозната с историята на принц Мустафа и неговата жена, да ни я разкаже приблизително, горе-долу да знаем какво се случва. Дали някой знае нещо по този въпрос?  newsm78
Дори да не се случи така във филма, малко да се позабавляваме...  Peace
Дано харесате името ми
 smile3503

Здравейте
Баща му /султана / екзекутира Мустафа и до колкото си спомням заедно с жените и децата.Има съмнения ,че Хюрем/новата звезда на ББ/ е подтикнала за детеубийството  Сюлейман Султан
Майката на Мустафа и Хюрем/любимата жена на СС/ са във постоянна война и Мустафа  е на страната на майка си

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 13:29 от Дамончето

# 697

Според нета, принцесата е изглеждала така Rolling Eyes

А Кенан отричал някаква новина, ама коя от многото Joy

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/magazin-gundeminden-basl … 43110&page=10

Последна редакция: нд, 15 юли 2012, 13:26 от nadine1111

# 698

Май прилича?  newsm78

Дано харесате името ми
 smile3503

Здравейте
Баща му /султана / екзекутира Мустафа и до колкото си спомням заедно с жените и децата.Има съмнения ,че Хюрем/новата звезда на ББ/ е подтикнала за детеубийството  Сюлейман Султан

Името ти не ми харесва, но какво да правя...
Разкажи историята както трябва - подробно, моля, така не разбрах смисъла на скобите, съкращенията (ББ) и т.н.  Peace

ЛинкаWink права си дори и да са само фенски подхвърляния участието на Туба във ВВ, това не ни пречи да се позабавляваме, а и какво да правим в този пек навън.  Peace
Та, аз съм гледала само първи сезон на този сериал / малко ми е муден и не съм толкова възхитена и затова все не намирам време да го продължа/, а там този принц беше дете. За по-нататъшното развитие  Thinking имам понятие само от видяното из пресата, но вчера след като се заговори и за гостуване на Туба в този сезон, в дизито видях и малко история за принца и съпругата му / с Гугъл се разбира доста/.  Peace

Скрит текст:

Надя е родом от Босна и Херцеговина Frankos, 12-годишен влезе в Османската харем. Баща му е бил бошнак един шивач Cьreyc, средната класа. Майка му е френски художник Cabarrania,. В Босна с брат си, че те не вярвам някой да е чужденец в собствената си име. Майка му се жени за друг мъж, след смъртта на баща си заминава за Франция. Надя geзinemeyen с брат си, принц Мустафа интелигентен и красота влезе в. Айше султан Мехмед, и синът му има две деца на 30 години. След 39-годишна майка с Мустафа пред boğdurulan на очите и се заселва в Измир. Всеки използва, за да се каже, да го Жена Господ султан султан така, тъй като ще видите всички в Егейско море. Панаир, интелигентен, с достойнство, да бъдат директно подканени да когото е портертът в Егейско море ...

Цвети  Hug май не го разбрах...  ooooh!
Обяснете го, моля  Praynig

# 699

Май прилича?  newsm78

Дано харесате името ми
 smile3503

Здравейте
Баща му /султана / екзекутира Мустафа и до колкото си спомням заедно с жените и децата.Има съмнения ,че Хюрем/новата звезда на ББ/ е подтикнала за детеубийството  Сюлейман Султан

Името ти не ми харесва, но какво да правя...
Разкажи историята както трябва - подробно, моля, така не разбрах смисъла на скобите, съкращенията (ББ) и т.н.  Peace

Скрит текст:

Надя е родом от Босна и Херцеговина Frankos, 12-годишен влезе в Османската харем. Баща му е бил бошнак един шивач Cьreyc, средната класа. Майка му е френски художник Cabarrania,. В Босна с брат си, че те не вярвам някой да е чужденец в собствената си име. Майка му се жени за друг мъж, след смъртта на баща си заминава за Франция. Надя geзinemeyen с брат си, принц Мустафа интелигентен и красота влезе в. Айше султан Мехмед, и синът му има две деца на 30 години. След 39-годишна майка с Мустафа пред boğdurulan на очите и се заселва в Измир. Всеки използва, за да се каже, да го Жена Господ султан султан така, тъй като ще видите всички в Егейско море. Панаир, интелигентен, с достойнство, да бъдат директно подканени да когото е портертът в Егейско море ...

Цвети  Hug май не го разбрах...  ooooh!
Обяснете го, моля  Praynig
ВВ-Великият Век  е разказ за управлението и любовта на СС Сюлейман Султан.
Хюрем е любима жена на Султана /робиня  станала  законна  съпруга /родила 4 принца и много  популярна   дъщеря
Майката на Мустафа  е  родена принцеса и родила първия принц ,която  воюва с Хюрем от  началото на сериала..
Според историята СС екзекутира Мустафа  ,но дали с жените и децата/момчета/ ,както е било прието тогава не помня.

Не ми харесва Туба да се кланя  всеки кадър  на Хюрем Султан  / НАЙ-добрата актриса за 2012 и най титулована .....Мерием Узерли/

# 700

То на много фенове, не се хареса и това, че Туба ще играе циганка.  Sad Ама за хора, които не смесват личността на актрисата с ролята, няма проблем Wink

# 701
Благодаря за разясненията.  Peace

Намерих инфо. Ще ви го постна тук.

Великите любовни истории: Роксолана и Сюлейман Великолепни

http://www.-spam073-.com/2011/09/veliki-liubovi-roksolana-siuleiman.html

Интересна е историята. Разбира се, за хората, които се интересуват.  Peace
Аз лично не се забавлявам от историята като самоцел. Гледах първите 4 (  Joy) епизода на ВВ, не е моя сериал.  Peace
Не знам дали искам Туба да играе в този сериал. Нейна работа. Дали ще гледам?  newsm78 Може би само сериите, в които играе, ама не съм убедена.  Twisted Evil

# 702
  • Русе
А аз, пък предпочитам Туба да не влиза във ВВ, не толкова заради ролята, колкото до това, че просто целият сериал не ми е много по вкуса.  Peace По-добре е всеки друг да е, дори и да е пак само гост за няколко епизода, ако не приеме цяла роля  Wink естествено / а това най-много ще ми хареса, но... нямам думата/.  Peace

Линка, ще прочета инфото и  Wink да видя права ли съм, че не ми се гледа Туба в такава роля.  Peace

# 703

A, аз съм убедена, че няма да гледам новия сериал на Айда Аксел.  Wink Първо заради това, че не я долюбвах като майка на Мурат.Второ, сега за съпруг са и сложили и актьор, който ми пили нервите и в "Щастливи заедно" Sad С една дума за мен ще са си "Семейство Адамс" Mr. Green
А за тези, които се интересуват от историята, могат да погледнат тук Peace

http://www.dogalvenet.com/2012/07/zengin-kiz-fakir-oglan-dizisi- … -trt1%E2%80%B2de/

# 704
Цвети  Hug
Аз го четох.  Party
Нищо не пише за съпругата на принц Мустафа. Значи е безгласна буква. Съвсем различно от всички досегашни роли на Туба. Освен това да я привлече, иначе не виждам какво.  Peace
Ама си мисля, че няма да играе в тази роля. То могат да вземат една манекенка да се разхожда царствено в харема и после да бъде убита с мъжа си, няма нужда да плащат на Туба. Освен за реклама.  Joy Дали ще има няколко реплики, кой знае...
Феновете я спрягат да играе тази роля, защото им липсва, но ще видим.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт