Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 53 159
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Пазарджик

Лека нощ, Cveti Bagi

# 271
  • Русе
Лека нощ и от мен!  Hug

Скрит текст:

# 272

Добро утро! Hug Малко сълзи от дизито, за да ни върви днес, като по вода  Grinning Peace
Погледнах в пресата, явно новинарите са се изморили през седмицата, за да ни измислят новости, и днес си почиват Wink

Сега, докато си чакам кафето, мога да си послушам Пако де Лусиа и да ви пожелая хубав ден! Peace Heart Eyes

# 273
  • Русе
Добро утро!  Hug

Надин  Hug

И тъй като нашата пътничка явно е възпрепятствана да се погрижа аз  Simple Smile за кафето!  Peace

С много обич за вас, приятелки!  Hug

А компанията  Wink все ще се посъбере, колкото и да сме заети вън от темата -  Simple Smile винаги успяваме да си откраднем време и за нея, защо ли?  Thinking
Поне за мен, причината за това сте вие - моите приятелки, а другото  Wink просто ни помага да сме заедно / да разменяме мнения и усещания и то без страх, че ще бъдем неразбрани/.  Peace Затова ви обичам и съм тук, а съм такава тази сутрин  Simple Smile, защото от утре ме очаква нещо ново, но то няма да ми попречи и ще продължа да съм сред вас, макар и по-малко време!  Hug
А днес  Thinking явно ще преобладават такива картинки, защото има поставена тема за деня, пък аз понеже попаднах на огромно количество мъдри мисли и поуки ще ги добавям в постовете си /  Wink това е моята днешна тема, ако ви харесва - четете/.  Peace

Скрит текст:

# 274
  • Русе
И пак съм аз  Simple Smile, но преди да поема по задължения - да ви оставя и нещо хубаво  Wink по нашата тема!  Hug

Скрит текст:

Лек ден ви желая и  Naughty внимавайте с горещината!  Hug

# 275

http://www.sondakikahaberleri.info.tr/haber/545041-uctu-uctu-begum-uctu

И Бегюм е предпочела водните забавления Peace Плюс съпруг Joy

# 276
  • Пазарджик
newsm03Здравейте момичета!!! Бъдете щастливи!

Cveti Hug Nadine Hug

Благодаря Ви за хубавия старт на деня!
От мен нещо от времето когато бях млада

# 277
 wavey

Cansel Elçin'den Saylak çiftine sürpriz ziyaret!..
Oyuncu Cansel Elçin, önceki gün 'Gönülçelen' dizisindeki rol arkadaşları Tuba Büyüküstün ve Onuk Saylak'ın ikiz bebeklerini ziyaret etti.

Çiftin Toprak ve Maya adını verdiği bebeklerinin çok güzel olduğunu söyleyen Elçin eski set arkadaşlarıyla görüştüğünü de sözlerine ekledi.

http://www.sacitaslan.com/magazin-cansel-elcinden-saylak-ciftine … iyaret_55983.html

На този комп ми излиза различна информация и попаднах на тази статия от преди 4 месеца.
Изненадах се колко жестоко  честен и открит е Джансел към Пънар и Туба
Това ИЗНЕНАДВАЩО ,НЕ-ПРИЯТЕЛСКО посещение му е донесло много негативи/пред Пънар,тъста,киногилдията / и въпреки това той не изневерява на себе си и  открито признава  вероятността .....и търси доказателства негови ли са бебетата или не.

А някои  се усъмниха ,че не следва желанията  и чувствата си , hahahaа изгода. Joy Joy Joy
......................

Интересно ми е какво мислят родата  за филмиране живота на Туба  newsm10

и какво би било по интересно  ?
Къпане на бебета или ТАЗИ среща?

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 12:01 от babamara

# 278
Здравейте Hug

Цвети, Надин, Гуга Hug

С умивки, спорт и музика сте подкарали новия ден Hug

Неслучайно Бегюм е била избрана за ролята на Джерен - все усмихната и кипяща от енергия.
Какви ли са тези водни "кокили"  newsm78 Надин, нали ти си завеждащ спротната рубрика, няма ли да ни подксажеш?

Цвети, продължавай с тези картинки Laughing
И нашите хора ги четат:
А мене ми напомни за една песен от времето, както Гуга казва, "когато бях млада"

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 18:14 от Bagi

# 279

Баги! Peace Ама аз съм по нормалните спортове, футбол, волейбол, тенис, лека атлетика... Днес имам един мъжки тенис финал от "Уимбълдън", и два мача от волейболната лига в София. Ако ми остане време, обещавам да го проуча този "екстремен" спорт бегюмски Grinning

Джерен не я долюбвам много, но Бегюм ми прави кеф да я гледам извън сериала. Изглежда земна и щастливо омъжена Peace

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 12:27 от nadine1111

# 280

Баги! Peace Ама аз съм по нормалните спортове, футбол, волейбол, тенис, лека атлетика... Днес имам един мъжки тенис финал от "Уимбълдън", и два мача от волейболната лига в София. Ако ми остане време, обещавам да го проуча този "екстремен" спорт бегюмски Grinning

Джерен не я долюбвам много, но Бегюм ми прави кеф да я гледам извън сериала. Изглежда земна и щастливо омъжена Peace
Тя и на мене не ми е, нито любим образ (много плосък и елементарен го бяха измислили), нито като актриса ми харесва особено, но не мога да отрека, че в живота изглежда много жизнерадостна и позитивна и умееща да се радва на живота. Усмивката й е заразителна.  Peace

А хората си творят, явно вчерашната информация не ги е отказала. Но почитателките на Енгин са по-активни. Нали Джевджет бей ще започне през 2013, а не от септември Wink

Мисля си, че ролята на съпругата на Джевджет бей би била добре за Туба като заетост. Доколкото разбирам, нейното присъствие е много силно и решаващо. Сещаме се за Зарифе -  не беше главна героиня, но през цялото време очакваш да се появи, както бях писала нещо като лайтмотив. С такава роля хем ще присъства, хем би имала повече време за бебките. Thinking  

# 281

http://www.konyapostasi.com.tr/index.php?sayfa=2&refNo=1411

Вчерашната новина, най- после е стигнала и до град Коня с днешна дата Grinning Като не четат БГ- мама Joy Joy

А в артистичната визитка на Онур, вече са включили новият му сериал;

http://www.guncelhaber05.com/onur-saylak-kimdirresimleri.html

# 282

http://www.konyapostasi.com.tr/index.php?sayfa=2&refNo=1411

Вчерашната новина, най- после е стигнала и до град Коня с днешна дата Grinning Като не четат БГ- мама Joy Joy

А в артистичната визитка на Онур, вече са включили новият му сериал;

http://www.guncelhaber05.com/onur-saylak-kimdirresimleri.html

Надин, какво общо има Коня с новината? Или Кенан И. е свързан с Коня newsm78

Сипвам по една лимонада за освежаване - и  днес ще ни е нужно ooooh!

# 283
  • Варна
Здравейте, момичета  Hug
Досега не съм писала в темата, а и по принцип не съм от най-редовно пишещите, но пък за сметка на това съм от редовно четящите Simple Smile
Реших да загледам и аз Пленителката и въпроса ми е дали го има някъде качен из торент сайтовете, за да мога да го тегля. Видях, че го има он лайн, но не ми е удобно, а пък нитрото не работи пак  newsm78

# 284
  • Пазарджик
Здравейте, момичета  Hug
Досега не съм писала в темата, а и по принцип не съм от най-редовно пишещите, но пък за сметка на това съм от редовно четящите Simple Smile
Реших да загледам и аз Пленителката и въпроса ми е дали го има някъде качен из торент сайтовете, за да мога да го тегля. Видях, че го има он лайн, но не ми е удобно, а пък нитрото не работи пак  newsm78
Скрит текст:
Здравей нова приятелко! Имам всички серии на компютъра. Ако имаш търпение ще ти ги предложа чрез DOX-са. Става малко бавно. Ти само потвърди и аз веднага почвам да ги качвам. Ще ти ги изпращам на лични ако искаш. newsm53

Общи условия

Активация на акаунт