Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 53 105
  • 741
  •   1
Отговори
# 450

http://televizyongazetesi.com/unlu-oyuncu-dizinin-oyuncu-kadrosu … ayi-atti!_6_55603
 и още една връзка; http://televizyongazetesi.com/cansel-elcinin-acayip-biyiklari-tr … a-yandik!_6_55597

Цвети, днес си е ден на Джансел в медиите, което си е нормално, предвид наближаващата премиера на сериала.  Grinning
Каквото и да пишат  за любимците ни, аз се забавлявам Grinning Но както съм го писала много пъти, аз се доверявам на очите си, и в повечето случай съм била права Joy Joy

# 451

И малко колажи от дизито на Онур  Wink Коя е Озге ... Sad  newsm78

# 452
Здравейте Hug
Дориана,  Hug
 И на мене ми направи впечатление разликата в различните издания. С гугъла се разбира доста, а преводът който се е появил във фейсбука,  също се различава и това не се дължи  на гугъл-преводача. Както казва Дориана, кой ли е оригиналният текст на интервюто newsm78

Една разликите например е, че в един от текстовете Дж. говори по-подробно за бъдещ свой проект  -комедия, който иска да снима с приятел  (сценарист) във Франция. Даже говори  за 1-2 проекта за следващото лято.
Или мустака в турските текстове, той казва, че забравя за него в реалния живот и му се случва като се погледне в огледалото почти да се стресне.  А в английския превод казва, че сам е избрал този вид мустак, защото съответствал на периода, пресъздаден в сериала. А пък той си вървял със зализана с брилянтин коса...

Освен това в едно от изданията се обръща внимание на Нурин и става въпрос за изнасилване или опит за изнасилване, в превода от фейсбука, въобще не се споменава за тази героиня.  newsm78

От английския текст съм превела само частта, отнасяща се до историята, разказана в сериала Peace Явно това ще е другата сюжетна линия или предистория.

Какво ви накара да приемете роля в ЛП. Сценарият или образът на героя?
- Преди всичко, гледам дали сценарият е достатъчно убедителен. Ф. Тургут се е заел много сериозно с проекта. Той се задълбочава във всеки малък детайл. В интерес на истината, всичко върви естествено. Аз никога не съм мислил, че бих могъл да изиграя тази роля. Приятелите ми ми казват, че тази роля е на най-подходящата за мене. Разбира се, аз не мога да се видя. Това е най-големият проблем за актьорите, ние не можем да видим себе си. Когато се гледаш, се чувстваш странно.
В сериала вие пресъздавате образа на Кенан И. Идентифицирали ли сте с героя си?
Той е и мечтател... Кенан е режисьор, който иска да снима свои филми. Това е единственото място, където може да се разтовари. Той има драматично, трагично минало. От една страна е годеницата му Леман, от друга майка му, която го притиска. Затова иска да снима филм. Но филмът му не привлича много внимание и приходите му  са слаби. Той е заедно с една от най-големите за това време звезда Леман А. Между Кенан и Леман съществуват  известни проблеми , но те се познават много добре. Езги Мола изпълнява ролята на Леман. Мерелин Монро на Турция. Аз усещам лекота с нея, сякаш ние се познаваме от години.

Има и разказ за сватбата, медения месец и това колко спокоен се чувства във връзката си с Пънар, как се влюбил от пръв поглед...
И друг път съм казвала, че не  трябва да се занича под юргана на хората, освен ако не са  го повдигнали специално.
Е, Туба нищо не каза, Дж. го направи. Явно връзката му с Пънар е започнала лятото, след раздялата му с Езги. Как се чувстват фенките му? Още ли Туба ще бъде отдушник за несбъднатите им фантазии. Mr. Green Просто и двамата играха страхотно, някой до края, друг до средата, но дотогава бяха много убедителни. Laughing

Доста пописах, но изчезвам до късни доби Peace
Хубава вечер Hug

# 453
  • Разград
И малко колажи от дизито на Онур  Wink Коя е Озге ... Sad  newsm78

Озге е гаджето на Енгин Алтан / доктор Сердар от Облака/.

# 454
  • Разград
Kötü Yol Dizisi-Cansel Elçin,Şükran Ovalı,İlker Aksum

# 455
Ехо , запленените! Да не сте вече така?  Нещо много е тихо в темата ни!

Я да ви пусна един клип на Алеандра с музиката от един емблематичен филм с Патрик Суейзи и Деми Мур

Мисля, че вече можем и да се поразхладим. Всекиму според вкуса. Моля
Скрит текст:

А нали сме от ятото...А пък е и горещо...
Скрит текст:

# 456
Здравейте дами!  Hug
Въпреки жегата май сте в добро настроение! Е, и аз!  Joy
Връщам се да ви чета!  Hug

# 457
Здравейте Hug
Дориана,  Hug
 И на мене ми направи впечатление разликата в различните издания. С гугъла се разбира доста, а преводът който се е появил във фейсбука,  също се различава и това не се дължи  на гугъл-преводача. Както казва Дориана, кой ли е оригиналният текст на интервюто newsm78

Една разликите например е, че в един от текстовете Дж. говори по-подробно за бъдещ свой проект  -комедия, който иска да снима с приятел  (сценарист) във Франция. Даже говори  за 1-2 проекта за следващото лято.
Или мустака в турските текстове, той казва, че забравя за него в реалния живот и му се случва като се погледне в огледалото почти да се стресне.  А в английския превод казва, че сам е избрал този вид мустак, защото съответствал на периода, пресъздаден в сериала. А пък той си вървял със зализана с брилянтин коса...

Освен това в едно от изданията се обръща внимание на Нурин и става въпрос за изнасилване или опит за изнасилване, в превода от фейсбука, въобще не се споменава за тази героиня.  newsm78

От английския текст съм превела само частта, отнасяща се до историята, разказана в сериала Peace Явно това ще е другата сюжетна линия или предистория.

Какво ви накара да приемете роля в ЛП. Сценарият или образът на героя?
- Преди всичко, гледам дали сценарият е достатъчно убедителен. Ф. Тургут се е заел много сериозно с проекта. Той се задълбочава във всеки малък детайл. В интерес на истината, всичко върви естествено. Аз никога не съм мислил, че бих могъл да изиграя тази роля. Приятелите ми ми казват, че тази роля е на най-подходящата за мене. Разбира се, аз не мога да се видя. Това е най-големият проблем за актьорите, ние не можем да видим себе си. Когато се гледаш, се чувстваш странно.
В сериала вие пресъздавате образа на Кенан И. Идентифицирали ли сте с героя си?
Той е и мечтател... Кенан е режисьор, който иска да снима свои филми. Това е единственото място, където може да се разтовари. Той има драматично, трагично минало. От една страна е годеницата му Леман, от друга майка му, която го притиска. Затова иска да снима филм. Но филмът му не привлича много внимание и приходите му  са слаби. Той е заедно с една от най-големите за това време звезда Леман А. Между Кенан и Леман съществуват  известни проблеми , но те се познават много добре. Езги Мола изпълнява ролята на Леман. Мерелин Монро на Турция. Аз усещам лекота с нея, сякаш ние се познаваме от години.

Има и разказ за сватбата, медения месец и това колко спокоен се чувства във връзката си с Пънар, как се влюбил от пръв поглед...
И друг път съм казвала, че не  трябва да се занича под юргана на хората, освен ако не са  го повдигнали специално.
Е, Туба нищо не каза, Дж. го направи. Явно връзката му с Пънар е започнала лятото, след раздялата му с Езги. Как се чувстват фенките му? Още ли Туба ще бъде отдушник за несбъднатите им фантазии. Mr. Green Просто и двамата играха страхотно, някой до края, друг до средата, но дотогава бяха много убедителни. Laughing

Доста пописах, но изчезвам до късни доби Peace
Хубава вечер Hug

Благодаря за превода и коментара!  Hug Hug

# 458
Канти  Hug
Почерпка и от мен!  Hug

Скрит текст:

Има лошата страна, че истинското не е всяка вечер, но винаги може да се повтори!  Wink

# 459
Лина  Hug Мерси. За истинското - когато-както

Баги  Hug И аз да ти благодаря за превода, че с Гуги нещата излизат доста изкривено

Надин   bouquet за клипа

# 460
http://dailynewvideos.com/Dogum-Gunun-Kutlu-Olsun-TUBA-buyukustu … rnet_2246135a.php

Приятен клип, не може да се вгради, затова е с връзка Peace
Благодаря за превода и почерпката!

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 18:38 от nadine1111

# 461
http://dailynewvideos.com/Dogum-Gunun-Kutlu-Olsun-TUBA-buyukustu … rnet_2246135a.php

Супер клип, Надин!  Hug
Така ми липсва на екран тази сияйна и прекрасна Туба, ама не очаквам скоро да я видя в нов проект... ooooh!

# 462

За това, колко измамна е актьорската професия, си мислих днес, когато четох за този актьор. Човекът си се радва на щастлив брак,  и жена му да ми е благодарна , че не ми падна в ръцете, когато гледах "Под липите" Joy Щях да се справя и с голи ръце, толкова му бях набрала Wink

# 463
  • Русе
Привет, отново момичета!  Hug

НадинHug много хубав клип, ама какви кадри...  Peace

КантиHug благодаря за почерпката!  Hug

И не на последно място - Баги  Hug благодаря и за превода, и за коментара след това - а с него съм съгласна напълно, ама нали знаеш приказката  Wink за аршина, та...  Laughing

# 464

Общи условия

Активация на акаунт