Мнение за 29 ОДЗ СЛЪНЦЕ - София

• 1 717
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
тази учебна година сме приети и ще посещаваме ОДЗ Слънце- кв.Изток. От това което видях като ходих да записвам детето съм възхитена. Материалната база е супер, почти всичко е ново  Simple Smile Все пак мисля, че малко мнения от ваша страна няма да са ни излишни. Детето е 2006г т.е. сега ще е подготвителна група. Идваме от малък град и съм леко притеснена как ще се адаптира детето.

# 1
  • Ку-куландия
Честито за приема. Има вероятност да сте с малкият ми син в една група. Да голяма част от мебелите за подменени, големия ремонт е извършен, кухнята е нова, тоалетните и миввките съобразени с размерите на децата, басейна е ремонтиран и работи, зградата е с централно отопление.  Към момента единствения минус на който остана е двора - в ужасно състояние е. Адаптацията много зависи от самото дете - дали е по-отворено, по свито и притеснително и н.т.

# 2
  • София
Presi Благодаря за мнението, потвърждаваш това което съм видяла. Наесен ще се видим  живот и здраве ако децата са заедно   bouquet

# 3
  • София
И ние сме там , но сме 2007 набор. Много съм доволна както от базата така и от учителите.

# 4
и ние сме там.Много съм доволна от г-жа Марианова.г-жа Трифонова.Базата на детската градина е много добра.набор 2007 сме.И дъщеричката ми ходи с удоволствие там.

Общи условия

Активация на акаунт