Ако бях облак /Bir Bulut Olsam/ - тема 2

• 65 805
  • 768
  •   1
Отговори
# 390

Не знам дали е слагана.

# 391
Здpавейте, момичета!

Току що изгледах 1 еп. и изпаднах в шок и ужас още от пъpвите кадpи- как може да дъpжиш Човек на веpига до като спи, Деца да минават пpез миниpано поле...И в същото вpеме коли , компютpи(бях pешилa, че действието се pазвива много отдавна)  #Crazy

# 392
  • В Града на липите
Здpавейте, момичета!

Току що изгледах 1 еп. и изпаднах в шок и ужас още от пъpвите кадpи- как може да дъpжиш Човек на веpига до като спи, Деца да минават пpез миниpано поле...И в същото вpеме коли , компютpи(бях pешилa, че действието се pазвива много отдавна)  #Crazy

Дани, привет.
Обикновено първи епизод действа така на всички. Щом си преодоляла него, давай смело напред. Няма да съжаляваш. Естествено ще откриеш още доста шокиращи моменти, но и такива с които ще се забавляваш.

# 393
Здpавейте, момичета!

Здравей! Добре дошла в магията на Облака. Ще се нагледаш на още ужасни кадри, но има и много красота във филма, много любов,изключителен сценарии, силна кауза за правата на жените и чудесна игра на актьорите. Пред очите ти ще израсте една силна жена, обичана от двама мъже, която ще премине през  ада докато извоюва свободата си.  bouquet  bouquet  bouquet

# 394
Снощи исках да си сваля да гледам епизод 23 от мастерса понеже от дейлито картина и звук се разминаваха но не се получи.Самия файл не се появи в списъка за сваляне .Сега намерих в дата но те почват 24.Какво да направя?

# 395
Снощи исках да си сваля да гледам епизод 23 от мастерса понеже от дейлито картина и звук се разминаваха но не се получи.Самия файл не се появи в списъка за сваляне .Сега намерих в дата но те почват 24.Какво да направя?

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=73036

# 396

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=73036
Точно този файл се опитах да сваля но не се получава не се появява в списъка за сваляне на Flash get

# 397
Свали го с друга програма ! Голям е .1,2- няма как да ти го пратя по мейл !

# 398
Ако искаш можеш да гледаш всички епизоди онлайн на този сайт 
http://www.keyfiseyir.com/bg/shows/bir-bulut-olsam   

# 399
Изгледах и 3 еп. Тоя Мустафа луд ли е или пpосто темпеpамент!!!  Асието май ще излезе стpашна  кучка ...
Момичета, ако ви дpазня с коминтаpи от толкова pанен етап, само кажете-няма пpоблем  Hug  

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 00:02 от dani_kovacheva

# 400
Изгледах и 3 еп. Тоя Мустафа луд ли е или пpосто темпеpамент!!!  Асието май ще излезе стpашна  кучка ...
Момичета, ако ви дpазня с коминтаpи от толкова pанен етап, само кажете-няма п,облем  Hug  
Бързо се справяш с епизодите, не ни дразниш, напротив, за мен е удоволствие да чета всеки коментар, завиждам ти, че сега за първи път гледаш филма, много емоции ти предстоят. Мустафа определено не е луд, поне за мен, но темперамента му е изключителен, Асие ще я видиш и като кучка и като жена която защитава съпруга си и в много други светлини. Приятно гледане!!! Hug Hug Hug

# 401
Момичета, ако ви дpазня с коминтаpи от толкова pанен етап, само кажете-няма п,облем  Hug  

Ехееее...то тука има една доста голяма група дето е изгледала по няколко пъти сериала ! Simple Smile
Така че си пиши спокойно, едва ли ще пречиш на някого, а по вероятно е някой като мене да си спомни вълнението от първото гледане....
Та да ти отговоря - не е луд ! Той си е епилепник-значи болен, но не луд !
Или по скоро луд от любов,която не знае нито как да покаже на Нарин,че тя да му отговори, нито какво да прави с копнежа по нея на който тя не отговаря... Че то да си напълно нормален ,ще полудееш при това положение на копнеж по нещо недостижимо, въпреки че имаш всички приимущества,които са ти познати от заобикалящия те живот-богатство,власт,положение.... ама Нарин - йок ! И не можеш да разбереш защо !?

# 402
Аз да pапоpтувам и за 4 еп. Голямо заpибяване е този филм  Simple Smile
Даа -  Мустафа не е луд - полудява само когато се опитат да го pазделят с Наpин.
Асието-за сега не мога да кажа добpа дума за нея.Как се съюзиха жените в къщата с/у нея  Joy
Доктоpа изглежда добpичък,опитва се да ги цивилизова (аpтиста ми е познат, май съм го гледала някъде)
А пpи Айлин чеpвейчето на съмнението се появи...

# 403
Скрит текст:
Нарин напълно оправдано не пожела Мустафа и неговата така наречена любов.
Епилепсията е болест да, но по закон лицата, страдащи от нея са невменяеми, а невменяемостта сама по себе си е неспособността на лицето да разбира свойството и значението на постъпките си.
Така че, лично аз оприличих Мустафа за луд. Или поне на него така му изнасяше.
Когато обичаш някой с поведението си, ще се стараеш най-малкото да не го затрудняваш. А той правеше само това. И после как Нарин да се влюби в него? Какво да му заобича?
Докато Сердар беше друг. За разлика от Мустафа и учителя, които издевателстваха над тялото и душата и, той беше нейната свобода. Той и даде криле, на които да полети и през цялото време и беше невероятна опора. Той изобразяваше онази мисъл, че любовта винаги е търпелива и добра, не е егоистична и груба, ревнива или суетна и винаги е готова да прости, да се довери, да се надява и да понесе каквото и да е. Беше първия човек в нейния живот, който не се опита да я нарани, а да я разбере и спаси. Излъчваше толкова благородство и сякаш беше ангел.. Ангела на промяната и новото начало, на окрилените чувства, на мечтите, които я накара да последва.
Да, не и каза навреме за чувствата, които изпитваше към нея, но и ги показваше непрестанно. А Мустафа и повтаряше колко много я обича и веднага след това я нараняваше.
Много ме хвана яд за финала. Жалко, че не им дадоха повече време заедно, но сериала беше за Нарин и за дългият път, който имаше да извърви, докато се превърне в уверена млада жена. Ако не беше Сердар нищо от това нямаше да се случи. Той и даде много повече от чувства - вяра, надежда. Научи я да стои изправена на крака. Затова и може би смъртта му беше символ на нейната сила и възможността да продължи сама.
Може да звучи клиширано, но вярвам, че някои хора идват в живота ни с причина. Помагат ни да израстнем, да бъдем по-добри, да се научим на нещо ново, оставят отпечатък. От нас зависи дали ще ги допуснем и дали ще позволим на самите себе си да започнем новото. След като ни напуснат.. отново избора е наш - дали ще се върнем в началото или ще продължим променени. Такава беше ролята на Сердар.
Също така не одобрих лицемерието в думите на бащата на Мустафа, а и неговите собствени - "Моят приятел Сердар". Какъв приятел бе, ненормалнико?
Освен това не одобрих и постъпката на майката на Нарин - според мен не трябваше да казва на Мустафа, че детето е негово. Не съм жестока, знам, че децата трябва да имат двама родители, но видях какво е родителството на Мустафа. Гледаше и говореше с дъщеря си, но сякаш не на нея, а на Нарин. Любовта му не бе любов, а фикс идея, мания, обсебване. Дори начина на зачеване на това дете, за него да беше акт на любов, то за Нарин беше мъчение. Видяхме и колко време се колебаеше как да постъпи след това. Така че, много ме разочарова майката на Нарин. След всичко, което преживяха заради него, да му каже истината.
Но както и да е, самото послание на сериала беше по-важно от този факт.

# 404
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт