Ако бях облак /Bir Bulut Olsam/ - тема 2

• 65 807
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
# 676

Много красив колаж, само снимката с учителя не я харесвам. Като го видя, не ми става добре. И по този повод се замислям колко е важна ролята, положителна роля, като Сердар Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Отрицателна роля и следва #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Но за Мустафа това не е валидно, макар че аз не искам да имам до мен мъж като него, предпочитам Керим или Сердар. Вие какво ще кажете момичета.

# 677
Аз съм от феновете на Мустафа, но определено искам да имам мъж като Керим   Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes...  Mr. Green Heart Eyes

# 678
# 679
  • Варна
Привет!
Гласуването продължава...
Как ви се вижда резултата?
http://sosyalmedya.cc/magazin/2012-yilinin-en-populer-erkek-dizi-oyuncusu-kimdi/

И аз мисля като него  Wink
Скрит текст:

Спорен и усмихващ ден!

# 680
Мммм да, Халит Ергенч е отвял конкуренцията. Но това е логично. Има огромен интерес към ВВ. А къде е Акюрек, между другото? Не следя темата за него. Уж Берен щеше да си почива, а то май се оказа обратното.  Peace

# 681

Съжалявам, но Халит Ергенч това никога не може да го изиграе

# 682

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 17:43 от eva6516

# 683
Според мен е нормално нашето момче да остава назад, колкото и да го подържат феновете, малко по-малко огънят ще затихва, ако няма кои да слага дърва в него. Не знам каква е причината да не се показва на екрана, но жалко за таланта, който притежава и мисля, че  е несправедливо към неговите фенове такова затъмнение, но все пак всеки си има право на личен избор. На мен за първи път ми се случва, някои актьор така да ме грабне от първия път. Не мога да забравя като отидох на гости при майка ми и тя гледаше трети епизод на КВФ,загледах се във филма и бях очарована  . Дано имаме щастието в най-скоро време, пак да се радваме на ЕА и неговия талант. И накрая независимо от всичко, аз много се радвам че ви има вас, много е приятно когато човек се прибере от работа и остане сам да има какво да чете и да се радва на вашия непрестанен ентусиазъм  bouquet  bouquet  bouquet

# 684

Много си права, рядко има човек, които може да играе като ЕА. За първи път ми се случва някой не до толкова положителен герой да ми стане любимец, да плача и да се смея с него, за първи път ми се случи да гледам филм за 48 часа без прекъсване.

# 685
Аз продължавам да си гледам Облака, незнам докога ще продължи това
Е ,гледам и други неща
Но знам, че филм като АБО няма да има
Не мога да сравня Енгин с никой друг актьор
Просто няма равен, това е истината

# 686

Много си права, рядко има човек, които може да играе като ЕА. За първи път ми се случва някой не до толкова положителен герой да ми стане любимец, да плача и да се смея с него, за първи път ми се случи да гледам филм за 48 часа без прекъсване.

Това няма как да го знаете, защото ролята не е изиграна от Халит. Вие къде сте го гледали? Обожавам Енгин, обаче таланта на Халит Ергенч е невероятен, неоспорим. Прави уникални роли, много е добър. Знам, че темата е за друго, но не се сдържах  Peace

# 687
  • Варна
Добро утро и усмихнат ден на всички!  food010

Това няма как да го знаете, защото ролята не е изиграна от Халит. Вие къде сте го гледали? Обожавам Енгин, обаче таланта на Халит Ергенч е невероятен, неоспорим. Прави уникални роли, много е добър. Знам, че темата е за друго, но не се сдържах  Peace

Съгласна съм, таланта на Халит Ергенч е неоспорим и е напълно подходящ за ролята си във ВВ, както е много правилно и това че определено няма как да го видим в ролята на Мустафа.
Няма друг който да изиграе едновременно вина и невинност, буря и покой, ревност и обич... както това прави Енгин Акюрек в "Ако бях облак".
Скрит текст:
Разбира се същото се отнася и за другите му роли, ала това е тема на друг разговор. Simple Smile
Красавецът и звяра в едно, добрият лош и лошия добър.  Simple Smile
Истината е една - прекрасен подбор на актьори, свободно разгръщане (и развитие) на талант и потенциал, невероятна и неповторима (за съжаление) Мерал Окай.

А по повод мълчанието около Енгин Акюрек... казано в стила и езика на домакините на сериала - "дано да е за добро" и скоро да ни продума!

Нормално е гласуването и резултата в анкетата да е такъв, сега на дневен ред са други заглавия, ала аз си признавам (без бой и изцяло доброзорно) отдадох вот  Wink отново за Енгин Акюрек.

Поздрав и усмивка от мен
с пожелание за харен ден!

# 688
За Халит, гледала съм 1001 нощ, но там любимец ми беше Керем, и ВВ целия,него  заради Окан Ялабък/Ибрахим паша/, иначе отдавна щях да спра да го гледам,заради пълнежа
Халит също е добър актьор, но в моята класация е по-назад

# 689
За Халит, гледала съм 1001 нощ, но там любимец ми беше Керем, и ВВ целия,него  заради Окан Ялабък/Ибрахим паша/, иначе отдавна щях да спра да го гледам,заради пълнежа
Халит също е добър актьор, но в моята класация е по-назад

Не го казах с цел заяждане, дано ме разберете правилно. Просто думите "Това Халит Ергенч не може да го изиграе.." ме предизвикаха. Не оспорвам неповторимия талант на Енгин, само изказах мнение, че няма как да знаем как би го изиграл Халит  Peace Изключително много ми харесва АБО, Енгин също, обаче съм гледала и Халит и мога с чисто сърце да кажа, че страшно добър актьор.
Извинявам се ако съм ви засегнала, не това е била целта ми.

Общи условия

Активация на акаунт