Ако бях облак /Bir Bulut Olsam/ - тема 2

• 65 787
  • 768
  •   1
Отговори
# 690

Момичета  Hug

Не ми хареса резултата от анкетата, но сигурно е нормално.Вече 7-8 мес. от както е свършил КВФ и от тогава - нищо! Толкова се надявах, че ще играе в 20 минути... Аз все пак гласувах  Grinning

# 691
# 692
# 693
# 694

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 09:17 от eva6516

# 695
# 696

Ева, Hugдобре че си ти да подържаш огъня в темата.Възхищавам се на такива хора като теб и на мен АБО ми е любимия филм, гледала съм го поне три пъти целия и няколко пъти отделни кадри, но нямам твоята упоритост. Всеки ден влизам в темата, чета, гледам и ти се радвам  bouquet  bouquet  bouquet

# 697

Думи на друг фен на Облака :
 „ ...Мустафа Булут .... Пълнокръвен образ - със своите човешки полети и падения, грешен и божествен... В основата си, обаче, добър човек, въпреки, че ни се внушаваше през цялото време, че е дяволът в човешки образ. Но когато си зададе човек въпроса какво толкова необратимо лошо направи Булут, май се разколебава в приемането на това внушение. Той, ако беше зъл по природа, щеше първо да насили Нарин още с вземането и за жена, щеше да убие тихомълком доктора (има достатъчно интелект и хитрост у него, за да го планира и извърши), щеше да отсвири баща си и да прави каквото си поиска, обвит от "ненаказуемостта" на лудите. Защото страх от наказание в него нямаше. Доказва го опитът му да се самоубие в еп. 2. Животът му беше ценност само дотолкова, доколкото я има Нарин... по-късно - и децата. Единственото, което искаше, беше да бъде приет и обичан такъв, какъв то е. Заради неприемането и липсата на обич бяха всичките му избухвания, всичките золуми - реакция на безсилието да промени нещата, опит да "си го върне" за отхвърлянето, неразбирането, обвиненията... Много пъти показа, че познава нежността, съчувствието, има усет за чуждата болка... беше в състояние да тръгне по "правия път" без никаква съпротива, само Нарин да му беше подала ръка... но това не се случи. А човек, със сила на характера като тази на М.Б. не би преминал безропотно през така сложените обстоятелства.
Но обичам Булут, само защото Енгин така го показа, че нямам друг избор.  ) Сигурна съм, че с друг актьор образът нямаше да бъде така завладяващ. Енгин-Булут показва всичко онова, което сценарият не казва. Очите на Булут-Енгин не могат да те оставят безразличен. Няма как да не съчувстваш на този човек. В обстановката на отчуждение, лицемерие и сдържаност, Мустафа Булут е единственият, който не крие своите чувства. Той разкрива пред всички, без срам, сърцето си. Плаче, буйства, проклина, обича до самозабрава... и това е истинско. В неговите очи няма капка лъжа, лицемерие, притворство, фалш...  Вече казах, че това момче (Е.А.) руши стени с погледа си. В образа на Булут той те вкарва вътре в душата си... и ти оставаш негова пленница завинаги.”

# 698

Думи на друг фен на АБО :"... сцената в плевнята, не знам дали е реалистична, но и не искам да  знам, тя за мен е шедьовър. Синематографията беше уникална, сеното, пръхтенето  на коня, огъня допринесоха толкова много за цялостното въздействие.
Играта ма Енгин беше Брутална, остави ме онемяла и без дъх....такова плавно преминаване през толкова контрастни емоции, толкова много детайли, наистина този човек играе с всяка фибра от тялото си, много бях впечатлена.
Каква нежност излъчваше МУстафа, докосвайки я все едно беше в рая, прекрасна игра на ЕНгин с очи. Думите на Мустафа бяха много силни, той наистина беше готов да умре с Нарин..."

# 699
# 700

Ева, чудесни снимки и колажи!   bouquet
Може ли да разнообразя и с други герои?  Peace

# 701
# 702
# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт