Бебчо гука и се смее - цяло лято ще дивее!

• 37 860
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
добро утро не мога да си направя тая лентичка и това е Sadда се похваля бебока вчера се научи да се обръща от корем по гръб.кога мога да заместя сутрешното хранене?на обяд ядем заленчуково,след обяд плодово или каша.аз вече нямам почти кърма за съжаление и май ще минаваме изцяло на ам,до сега само дохранвах.кажете нещо и за въвеждането на глутена тепърва ни предстои това.а аз на малкия ако му хареса новоя вид пюре му давам да яде колкото иска Simple Smile

# 331
добро утро не мога да си направя тая лентичка и това е Sadда се похваля бебока вчера се научи да се обръща от корем по гръб.кога мога да заместя сутрешното хранене?на обяд ядем заленчуково,след обяд плодово или каша.аз вече нямам почти кърма за съжаление и май ще минаваме изцяло на ам,до сега само дохранвах.кажете нещо и за въвеждането на глутена тепърва ни предстои това.а аз на малкия ако му хареса новоя вид пюре му давам да яде колкото иска Simple Smile

Ани като си направиш лентичката, копираш линка и после го пестваш в подписа си. Влизаш в самия профил и малко по надоло има подпис. Там копираш линка. Дано съм обяснила

# 332
Ani Ivanova, според мен заместването на хранене трябва да стане по твоя преценка, защото много зависи от самото бебе. Имай предвид, че бебетата и малките деца трябва да имат определено количество прием на мляко за деня. Трябва да се поразровиш, за да намериш колко точно беше, за да можеш да си разпределиш правилно храненията.

Уф, на мен още ми е толкова далечна перспективата за заместено хранене. И без това не мога да я хвана малката колко пъти яде през деня, пък за количества да не говорим. Педиатърката ни настояваше да започна с пресни плодове заради витамините. И си е права жената. Трябва да си променя цялата схема.

# 333
Ау, ние да ви се похвалим: имаме си първо пробило зъбче!  tooth
Слава богу не го усетихме - само преди няколко дни всичко слагаше в устата си и си чешеше венците усилено!

# 334
Радела честито ви зъбче!Дано всички не ги усещате като това.
Аз захраних вчера с тиква-готово на HIPP.Днес му дадох остатъка и си го хапна човека.Чудя се дали за утре да му взема тиква с картоф или да изяде още едно само с тиква.Помагайте.

# 335
Всъщност сега видях, че то и двечките долни са пробили.  Heart Eyes

geri143495, аз едно бурканче го давах 3 дни и после второто бурканче беше пак еднокомпонентно, но друг зеленчук. Мисля, че няма да сбъркаш каквото и да вземеш. Ако детето си хапва и му понася, т.е. няма реакции, можеш и с картоф. При нас третото мисля да са круши. Нещо хич нямам система, но моя дребосък всичко яде с желание. Даже не изчаках 3-4 дни след въвеждането на първия зеленчук преди да дам втори  Blush

Ани, а относно глутена - не е ли добре да се изчака 7-ми месец?  newsm78 Аз май така си спомням.

# 336
Geri, според мен му вземи само тиква. Нова храна се въвежда след минимум три дни (даже и след пет или седем, ако е по-вероятен алерген).
Радела, честити ви зъбчета!

# 337
I.T. благодаря стана най-накрая,копирала съм грешния код Simple Smileние май вече няма да се кърмим,а само на ам.довечера мисля пак да му дам да цока и после ам,докато спре.аз доколкото знам сутрин и вечер трябва да е на мляко.педито нищо не е казвала още за сутрешното хранене в 10 часа.честито зъбче ние от 4 месец все ни е побелял венеца,ама зъбче няма Simple Smileутре сутринта отиваме на почивка Simple Smileа за пюретата ако на бебо дам няколко дена едно и също не го иска.2 дена само тиква,2 дена тиква и картоф така сме ние Simple Smile

# 338
Радела ами педито каза след като стане на 6 месеца,ние на 4 месеца започнахме захранване пак по нейна препоръка,защото нямам кърма,то че и толкова съм благодарна,че се кърмихме при това което ми се случи.1 месец преди да родя баща ми почина и аз лежах 20 дена в болницата Cryтака че според педито мога да го въведа ама нз с какво се започва Sad

# 339
  • Малта
Една почерпка от нас - днес навършихме шест месеца  newsm67  party023 newsm04

# 340
Да растат все така усмихнати децата и да предизвикват усмивки и на твоето лице Laughing

# 341
Честити 6 месеца на бебчетата, medimed! Да са здрави, умни и с късмет!  newsm59

# 342
medimed честити ви 6 месеца,да са много щастливи и усмихнати деца  Simple Smile

# 343
Здравейте мами
Темичката ни е опустяла доста за съжаление. Надявам се като се застуди и излизаме по малко да сме по активни. Отдавна си мислех за една мама на едно момченце,( от нашия форум) което претърпя операция на бъбречетата . Извинявам се много но не помня как се казваше. Мисля че беше мама ddco. Бебенцето добре ли е?
 Да се отчета от днешната консултация - Теодора е наддала 600 гр и 3 см. Сега нямахме ваксина, но другия месец е втората хепатитна, също и кръв от пръстчето ще вземат.

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 15:04 от I.T.

# 344
I.T., това ще ви е ваксината за 6м., нали? Тя не е ли 3-та хепатитна? Или сте малко назад с ваксините? Ние с дребньо отиваме в чужбина и ще пропуснем третия прием, после трябва да наваксаме...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт