Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 220
  • 703
  •   1
Отговори
# 405
Аз гласувам да се прекръсти темата на "Маркова козметика на изненадващо променлива цена". Ей това постоянно менене на цените няма реално логично обеснение. Едно отива малко надолу, друго малко ногоре, а повечето доста нагоре. Вече определено не ми е изгодно да пазарувам от този сайт. Нещата, които ме интересуват, ги намирам от други места на подобни цени, без игра на борсата и дълго чакане. Човек залага на сигурното.

# 406
Само да кажа, че нещата ми пристигнаха за 4 дни, което е похвално. Иначе им писах на мейла с приятелска забележка относно грешките им - правописни и преводачески. Казаха, че в момента работели по въпроса, но ставало бавно. Казаха ако сме забележели специално правописни грешки, да сме им пишели.... Че то правилно написани неща почти няма, как ли пък няма да се занимавам...   Rolling Eyes Е, ако платят редакторски хонорар може.  Laughing

# 407
Момичета,моля кажете ми в кой сайт да проверя баркода на парфюм Версаче?  Thinking

# 408
Като става въпрос за парфюми и аз имам едно питане: съществува ли 200 мл опаковка на Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme ? Според Енцо - да. (не пише да е тестер?!) Според Фрагрантика - не. Според сайта на ИСЛ най-голямата разфасовка е 3.3 oz. (100мл)
+1 темата да се преименува на "Маркова козметика на изненадващо променлива цена"

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 01:52 от tttanya

# 409
Привет! Изчетох доста страници от старите теми, както и от
тази и забелязвам, че предимно се коментират парфюми и
козметика за коса.
Бих искала да ви попитам дали някой е поръчвал бяла
козметика, защото искам да си взема DayWear Plus на Естее
Лаудер и в бутика на Витоша беше 113лв, в този в мoл
Сердика - 120, а тук го има за 85,9лв в момента, което е
доста голяма разлика, но се притеснявам за качеството на
продукта. По принцип си взимам доста неща от Ягодка, но и там е около
100лв, та това ми се струва наи-изгодната оферта за момента.
 Моля ако някой е поръчвал продукти на Естее от
този саит да даде отзив. Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 11:52 от MeLLL

# 410
  • ВАРНА
Момичета,ако поръчам боя за коса Мажирел не виждам никъде да пише,че се включв аоксидант?Отделно има ли оксидант да се поръчва?

# 411
Оксиданти не се предлагат... нито с боята, нито без нея Tired Peace

# 412

Моля ако някой е поръчвал продукти на Естее от
този саит да даде отзив. Благодаря предварително!

Аз си взех за проба ланкомските неща, които по принцип ползвам повече от две години вече и са ОК, както и на Есте Лаудер Дейуеър с 15 фактор, засега нямам реакция на кожата, на консистенция и миризма също изглежда ОК. С много чувствителна кожа съм и ако нещо беше фалшиво, 100% щях да съм се изринала моментално, за околоочния на Ланком пък да не говорим, очите ми щяха още след час да са като на ангорски заек.

# 413

simplyaven Много благодаря за отговора! поръчвам смело Simple Smile

# 414
За нищо.  Simple Smile Мисля да си взимам Мис Диор Шери, оригиналната версия, парфюм, че моят свършва, някой да е поръчвал? Или друг на Диор и имате ли впечатления за оригиналност?

# 415
  • София
Защо не ми се отваря сайта?  newsm78

# 416
  • София
Отварям го без проблем в момента.

# 417
  • sofia
Имам нужда от малко помощ.
Искам да поръчам парфюм - тестер,  не е за мен. Как изглеждат тестерите, много ли са зле като вид?
А дали са оригинални тестери. До сега отзивите за останалите парфюми са доста добри, но за тестерите не срещнах мнение.
Набелязала съм тези:
http://www.enzo.bg/burberry/burberry-london-for-women1995-tester … parfjumirana-voda          http://www.enzo.bg/burberry/burberry-weekend-for-women-tester-10 … arfjumirana-voda/
 http://www.enzo.bg/elizabeth-arden/elizabeth-arden-5th-avenue-te … arfjumirana-voda/       http://www.enzo.bg/issey-miyake/issey-miyake-leau-dissey-tester- … ml-toaletna-voda/

Благодаря предварително.   bouquet

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 11:55 от allba_a

# 418
  • София
Така си изглеждат, както са на снимките. Оригинално шише, оригинално съдържание, махната капачка, кашонена кутия с надпис "тестер, не е за продажба", същия надпис някъде и по шишето. Ако това те устройва, значи всичко е ок.

# 419
  • sofia
Атти, благодаря   bouquet, за бързият отговор. Май ще поръчам Sunglasses.

Общи условия

Активация на акаунт