Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 114
  • 703
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Видях. Това е серум за околоочния контур. 15 ml струва 81 лв. Моята тубичка - подарък е 3 ml.

# 92
  • Miami
Днес пристигна заявката, която направих на 28.06 - два вида сенки и спирала за продължаване.
Много са ти забавили поръчката  Thinking

Аз пуснах една на 07.07 и много се надявам до петък да дойде. В понеделник пишеше, че е уредена...

# 93
Момичета, извинявам се много сигурно сте го обсъждали Blush, но не можах да прочета всичките теми. Продуктите на Tigi истински ли са? Конкретно Small Talk и шампоаните?
Много се притеснявам от ментета продукти за коса, защото моята след години на подържане и отглеждане стана доста хубава и не искам да се случи някакъв гаф (да се накъса, промени цвета или не дай си Боже да окапе)

# 94
  • София
Пише,4е поръ4ката ми е 4асти4но уредена. Да я 4чакам ли или трябва да звъня? Всъщност те са ми звъняли сутринта...

# 95
  • София, България
Днес звънях в Спиди, за да се разберем за доставката утре понеже ще пътувам и какво да чуя -  изобщо нямало поръчка за мен от enzo.bg  за утре, не я били пуснали...  #Cussing out #Cussing out Звънях и на телефона, обявен в сайта на enzo - никой не отговаря.  Confused

# 96
  • София
А какъв ти е статусът в сайта?

# 97
  • София, България
Пише, че е уредена .... newsm78

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 20:42 от veselinova1

# 98
А вече си получила СМС от Спийди ли? Иначе, като си влезеш в кошницата и там се вижда статуса на поръчката...

# 99
  • София, България
Писах на е-maila на enzo кога ще си получа поръчката и ми отвърнаха на 11.07(сряда), тъй като обаче се налага точно на 11-ти да пътувам им писах, че няма кой да я вземе. От сайта ми отговориха да звънна в Спиди и да се договарям с тях. Днес звъннах в Спиди, за да уговорим час за утре или поне да кажат по кое време г/д ще я доставят. От Спиди обаче казаха, че за утре нямали пратка за мен, не била уредена поръчката и отново да се свържа със сайта, от който съм поръчала.  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 20:48 от veselinova1

# 100
  • София
Явно се е забавила.

# 101
  • София
Момичета, извинявам се много сигурно сте го обсъждали Blush, но не можах да прочета всичките теми. Продуктите на Tigi истински ли са? Конкретно Small Talk и шампоаните?

Small Talk със сигурност оригинален получих аз,това ми беше първата поръчка от сайта-пробна и го сравнявах с друг поръчан от feelunique.

# 102
Писах на е-maila на enzo кога ще си получа поръчката и ми отвърнаха на 11.07(сряда), тъй като обаче се налага точно на 11-ти да пътувам им писах, че няма кой да я вземе. От сайта ми отговориха да звънна в Спиди и да се договарям с тях. Днес звъннах в Спиди, за да уговорим час за утре или поне да кажат по кое време г/д ще я доставят. От Спиди обаче казаха, че за утре нямали пратка за мен, не била уредена поръчката и отново да се свържа със сайта, от който съм поръчала.  Rolling Eyes
Ако са ти казали, че поръчката ще  е на 11 при теб със сигурност ще е . Винаги съм си проверявала номера на поръчката в сайта на Спийди. Имам предвид номера, който е на пакета когато го получа. Правя го от чисто любопитство. Прави ми впечатление, че ако например датата на доставка е 5 число, самата пратка е пристигнала на 5-ти в Спийди Велико Търново да речем в 2 сутринта, в 6 е в Спийди София и  в 8 е предадена на куриер за разнос. Абсолютно винаги е  било така. Жалкото е, че това не може да се проследи преди да ти връчат пакета-демек е невъзможно проследяването
п.п. Спийди обикновено доставят до обяд  Peace

# 103
# 104

Small Talk със сигурност оригинален получих аз,това ми беше първата поръчка от сайта-пробна и го сравнявах с друг поръчан от feelunique.

Супер, много ти благодаря  bouquet Другата седмица може да пусна и аз една поръчка.
Тиджи са наистина на много добри цени (все още Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт