Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 107
  • 703
  •   1
Отговори
# 75
  • София, България
Ще я поръчам тази маска Макадамия, но сигурно ще е другата седмица...  Simple Smile Някой може ли да ми каже от Спиди кога доставят? Сутрин или следобяд? Оказа се, че точно тогава се налага спешно да пътувам за 10тина дни и няма кой да ми вземе поръчката  ooooh! Писах дали мога да сменя адреса за доставка, но не са ми отговорили...  newsm78

# 76
  • в 1001-та нощ
доставят до обед, но звъннеш по тел - можеш и да уговориш час или да го вземе друг  Peace

elix и 1% отстъпка е под 50%  Mr. Green така могат да напишат и до 99% отстъпка  Sad

# 77
  • София

elix и 1% отстъпка е под 50%  Mr. Green така могат да напишат и до 99% отстъпка  Sad

О, знам  Tired Не виждам обаче кой продукт им е с -50%, щом са писали до -50,
значи трябва задължително да има поне 1  Thinking  

# 78
А точно двата крема, които аз бях харесала не са мръднали като цена. Мерси  Stop

# 79
  • София
http://www.facebook.com/Enzo.bg
Тук има коментари за "намаленията"  Laughing

# 80
  • София
Дам, за съжаление нещата вървят само нагоре.  Sad Тази маска я купих за 27,30лв., сега е "намалена" на 32лв.  Whistling

# 81
# 82
Здравейте   Simple Smile,

Искам да Ви попитам дали по интернет shop-овете са истински парфюмите?
Като например в този сайт-http://www.enzo.bg/hugo-boss/hugo-boss-hugo-just-different-150-ml-toaletna-voda/  или вhttp://parfumania.bg/Hugo-Boss-Hugo-Just-Different-Eau-de-Toilet … ml-myjki-parfium?
Тъй като за 100 мл. цената му е 150лв в магазин,а тук е далеч по ниска Thinking.
Искам да знам,защото рожденния ден на приятеля ми е твърде скоро и не знам откъде да му взема този...идеи и предложения???
Благодаря Ви предварително Simple Smile))

# 83
  • Пловдив
Аз също мисля, че заглавието на темата трябва да се промени предвид вдигнатите цени  Stop .
 hahaha Както някой беше написал по-назад и аз щях да направя още някоя друга поръчка ако бяха предупредили, но сега ТЦ. Бавната доставка си  е минус, който трябва с нещо да се компенсира все пак.

# 84
  • София
Дам, за съжаление нещата вървят само нагоре.  Sad Тази маска я купих за 27,30лв., сега е "намалена" на 32лв.  Whistling
Ах тези "намаления" типично по български  Tired

# 85
Аз днес направих 4-тата си поръчка. Както винаги статуса "уредена" цъфна след не повече от час и си я чакам с нетърпение в четвъртък/петък. Може и да съм късметлийка и при мен винаги всичко да е точно...и аз незнам  Simple Smile
Не веднъж сме коментирали, че на който му е изгодно си пазарува, а на който не - не пазарува. Продуктите, които аз харесвам и ползвам все още са ми най-изгодни от тук да пазарувам (и го правя). Да, повишени са цените, но като тегля чертата ми излиза с 30% по-евтино  Peace

# 86
  • Чукарландия
Доста от продуктите за коса са по-евтини или почти същите като в други сайтове, докато парфюмите - не. Даже някои са по-скъпи в сравнение с други интернет магазини. Така, че на кой откъдето и каквото му е изгодно, това да си пазарува. Peace

# 87
  • София
Струва ми се, че са смъкнали цените на парфюмите. При 2 от набелязаните миналата седмица, намалението е с 1лв. при първият и с 10лв при втория  Thinking

# 88
Днес пристигна заявката, която направих на 28.06 - два вида сенки и спирала за продължаване.
Всички неща много ми харесват, но не мога да преценя какво е намалението, защото не съм ги гледала в магазините на какви цени са. В пакета беше и подаръкът ми, който избрах както ми падне. Това е някакъв серум на JUVENA, но никъде не пише за какво е този серум. Ако някоя от вас знае, моля за информация.

# 89
  • София
Потърси информация в Гугъл с точното му име.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт