Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 094
  • 703
  •   1
Отговори
# 60
  • Перник
Да,тя и сега излиза на 26 и нещо ,защото се появява в специални оферти.....но може ли да споделиш доволна ли си,ефект ?

# 61
  • в 1001-та нощ
за коя маска точно се интересуваш?

# 62
# 63
  • София, България
Мога ли да попитам тази маска Macadamia хубава ли е? Какъв й е ефектът?  Thinking Чудя се дали да не я поръчам  Rolling Eyes

# 64
  • в 1001-та нощ
повечето дами я харесват, хидратира, уплътнява, блясък .....

# 65
Недей така,4е току що направих две поръ4ки с парфюми. Кой парфюм те съмнява?
Ето за този е моят: http://www.enzo.bg/thierry-mugler/thierry-mugler-alien-sunessenc … ml-toaletna-voda/
На мен ми излезе 68 лева заедно с доставката, сега гледам, че са вдигнали цената. На пръв поглед и мирис ми се стори оргинален, но след няколко пръскания...ми то след един час нищо не се усеща от него. Според мен е менте и много ме е яд.

# 66
Pretty woman..., много гадно. Този парфюм по принцип е доста траен над 5 часа със сигурност. Пробвай го на студено да не би от жегите да се изпарява. Пробвай вътре на климатик. Усещаш ли миризма на сприт някъде в развитието или в началото на аромата?

# 67
  • в 1001-та нощ
само като  ЕDT ли се предлага, има ли  и EDP?  Rolling Eyes

# 68
Летните са винаги ЕДТ варианти, само лилавия Елиън е ЕДП. Той има трайност над 12 часа.

# 69
  • в 1001-та нощ
лелееее, ще ходя да го пробвам някъде  Heart Eyes

мерси, densi   bouquet

# 70
Pretty woman..., много гадно. Този парфюм по принцип е доста траен над 5 часа със сигурност. Пробвай го на студено да не би от жегите да се изпарява. Пробвай вътре на климатик. Усещаш ли миризма на сприт някъде в развитието или в началото на аромата?

Да, в началото мисля, че се усеща миризма на спирт. И аз знам, че би трябвало да е траен. Чак пък толкова да не се усеща. След 1 час все едно не съм се пръскала.  Съмнително ми е отвсякъде. Отгоре на всичко и цената са му вдигнали с 10 лв.
Ето сега пак се напръсках и чакам да видя колко ще издържи. Laughing

# 71
За мен парфюмите са абсолютно оригинални  Peace

За цените също не съм изненадана, защото беше очаквано.

veselinova1, маската Макадамия е фантастична, дори си взех 500 мл. от чужд сайт, но тук е по-евтина с малко

http://zlatnaribka.com/category/macadamia-498.html

# 72
  • София
Да не вземат сега да ни бутат ментета,да стане като с "първоначалните промоционални цени"  Tired Засега един съм поръчала и 100 % всичко му е наред.

Иначе лилавото извънземно е много трайно,страхотен е!За другите не знам.

Pretty woman... ,може просто на твоята кожа да не е толкова трайно,най-добре ако имаш път към някой парфюмериен го тествай.

# 73
Pretty woman... ,може просто на твоята кожа да не е толкова трайно,най-добре ако имаш път към някой парфюмериен го тествай.
Така е - един и същ парфюм на моята ръка го усещах цял ден, а при приятелката ми след час нямаше помен  Shocked Освен това като свикнеш с един парфюм и аромат, с който си в момента и спираш да го усещаш. Милото ми донесе на YSL Belle dÓpium, който не е от най-леките аромати и като се пръсна преди работа след час вече не го усещам, а колежките казват, че мирише само като отворя вратата Simple Smile Да не говорим за по-леки летни аромати, които по принцип са EDT. Помоли някой друг след час два да ти каже дали го усеща. Дано всичко е ок с парфюма ти Pretty woman... Peace

# 74
  • София
Къде им е до 50%-ното намаление на Ла рош, само рекламата им е голяма  #Cussing out Аз повече от 10-20% не виждам, което на фона на завишените им цени си идва на едни нормални аптечни цени... Ще ходя до аптеката да си го купя, вместо да го чакам 1 седмица...
Защо са тия евтни трикове... Tired

Общи условия

Активация на акаунт