Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 092
  • 703
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Чудесно, браво на тях Simple Smile Поне да знам да не ги следя вече, защото цените им са като в другите сайтове.
Пък увеличение от 90 лв на 120 лв не е около 15%, а е към 33% - ако, разбира се, все още важи онази математика, старата, която съм учила в училище.

# 46
Вкараха си автогол от този сайт. Peace

# 47
  • Варна
Редно беше в началото да обявят, че това са промоционални цени, които ще бъдат валидни определено време.

# 48
Какъв е смисълът на заглавието на тази тема тогава???По добре да е "Маркова козметика на изненадващо нормална цена" Simple Smile)))))

# 49
Записвам се  като абсолютно доволна от сайта  Heart Eyes
Моето мнение за доставката вече е категорично-няма значение , че е 6лв., при положение, че можеш да вземеш втори продукт на половин цена. Открих и една друга цака  Mr. Green  която обаче е удобна, когато се поръчват по-малък брой артикули. Когато избереш даден продукт, при кликване на "продължи" дава да се избере продукт с намаление да речем от 2-3-4 лв., но ако нищо не ви харесва и изкате да  "разджуркате" намалените предложения и да пусне нови  се връщате назад, изтривате поръчката и отново: избери, продължи ... малко е досадно и понякога изисква търпение  но така си избираш точно каквото искаш, като 100% гаранция няма. Но например ако иска някой шампоан и маска на Лореал - 100 % може да си ги комплектова, като единия продукт е с 3-3,50 по-евтин. Изпробвано е Wink  Mr. Green
Абсолютна съгласна  Peace

Също мисля, че са перфектни  Laughing Heart Eyes Crazy Hug
Много съм доволна - не знам къде ще намеря тези цени за продукти за коса.. Навсякъде ги продават на смешно високи цени.. Имат кусури, да,  но цените ги балансират на 100процента  Laughing дори и с увеличението! Пак пуснах поръчка  Grinning Пак използвах код за отстъпка, и пак поръчах продукт със намалена цена на втора стъпка при поръчка  Party В Златна Рибка щях да дам направо грешни пари за тази поръчка - в Ензо около 60, в Златна Рибка щяха да са около 95  #Crazy #Crazy Stop

mari6a, пиши-пиши, че не ми се отваря фейсбук  Grinning Hug

# 50
И аз се записвам, макар че цените на парфюмите, които бях заплюла за следваща поръчка, се вдигнаха драстично - далеч над 15%  Mr. Green Но пък в секцията им "козметика за коса" все още има изгодни оферти  Simple Smile

# 51
  • София-Лагера
И аз се записвам, макар че цените на парфюмите, които бях заплюла за следваща поръчка, се вдигнаха драстично - далеч над 15%  Mr. Green Но пък в секцията им "козметика за коса" все още има изгодни оферти  Simple Smile
Така е като дремеме Sick

# 52
Ако бяха написали, че цените са временни щях да пусна 5 поръчки, а не 1. Колко са зле  Laughing Joy

# 53
  • Miami
Исках да пробвам този трик с 5% отстъпка и при по-ниска стойност от 40 лв, но нещо не става. После пробвах с код и поръчка над 40 лв и пак не става  Thinking Кога се вижда намалената цена?

Редактирам се, пуснах поръчка с емулсията на лореал(25,90 лв), след въвеждане на кода за отстъпка ми даде отстъпка 1,30, а после при оформената поръчка само 0,90 ст.

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 16:25 от Кори

# 54
  • София
Някой ползвал ли е Airstocking?Какво е това нещо?

# 55
Записвам се за да следя.

# 56
Ох, аз вече взех да се съмнявам в моя парфюм , че е мента. Хич не е траен, а би трябвало...
Честно казано, не бих рискувала вече с парфюми от подобни сайтове.

# 57
  • София
Недей така,4е току що направих две поръ4ки с парфюми. Кой парфюм те съмнява?

# 58
  • Перник
Нещо никаква логика не намирам в цените им  newsm78 Маска Голдуел 200мл 12.80лв,същата маска 1500мл -30лв - много изгодно май  Laughing

# 59
  • Бургас
Нещо никаква логика не намирам в цените им  newsm78 Маска Голдуел 200мл 12.80лв,същата маска 1500мл -30лв - много изгодно май  Laughing

Аз за това си взех 1500 мл.  и я разделихме със сестра ми. И струваше 26 лв.  като я поръчах. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт